Princessbet-5$
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
1 March 2018
ад
Lis@
|
22 Адказу
|
1,570 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
https://49princessbet.com/
Рэгіструемся, пацвярджаем пошту, стукаемся ў чат і просім 5$ у казіно або на спорт.
Пс: Чат ёсць толькі калі абрана англійская мова.
мне не далі…((( што там пра IP пісалі не паспела скапіяваць усё, згарнулася.і цяпер чат не адкрываецца.ну што я такая нявезучая то
з VPN не даюць бонус. трэба ачысціць кэш і ўвайсці зноў клянчыць)
Рэгістравалася я сапраўды з VPN. Потым адключыла пасля пацверджання пошты. Цяпер усё ачысціла, але чат не адкрываецца па-ранейшаму. Карацей, сама лошара…
Дзякуй далі. Пыталі ў чаце ў казіно або спорт . Ну я адказаў у казіно, канечне)
Далі, цяпер трэба знайсці ўмовы )
Вы павінны зрабіць стаўкі 11 разоў з дадзеным бонусам,
затым вам трэба дэпазітаваць 20 еўра і паставіць на каэфіцыент 1.30 пасля гэтага вы можаце зняць 20 еўра з бонуса
+ усе грошы, якія вы заробіце з вашага дэпазіту ў 20 еўра. Каб выкарыстоўваць бонус у адзінкавых стаўках, вы павінны ставіць на гульню з мінімальным каэфіцыентам 2.00,
у мультыстаўцы адна з гульняў павінна мець прынамсі каэфіцыент 1.80, але агульны каэфіцыент павінен быць больш чым 2.00. Калі ўдзельнікі выконваюць патрабаванне па прайграванні,
удзельнікі павінны зрабіць дэпазіт у памеры €30 без патрабавання аб зняцці, і ўкладзеная сума павінна быць прайграна ў адпаведнасці з асноўным патрабаваннем.
ну што я магу сказаць….слава мобільному роутеру от Білайн. дабілася адказу ў падтрымцы:
Ваш IP-адрас у Інтэрнэце мае той самы IP-адрас з іншым членам Princessbet. Бясплатны бонус можа атрымаць толькі адзін удзельнік. Вы можаце выйграць толькі ад бонуса пасля ўнясення дэпазіту.
прычым часта такая фігня пры рэге з бонусамі…
Мне таксама так адказалі
менш за 1 еўра паходу здымаць нельга,засталося 96 цэнтаў на рахунку,тупа спісалі 😁
Атрымаў без праблем…зараджу сёння на К Х Л.)
Вось ні фіга не зразумеў. Ну вагер 11 зразумела. Ну дэп потым 20 зразумела. Але трэба гэты дэп потым як бы прастаўляць нейкім хітра-выдуманым чынам. Мутна, карацей.
Дарэчы, такая ж фігня. Будзьце больш удачлівыя , не спускайцеся менш за 1 еўра 😏, а то бонус аўтаматычна згарае. Гэта для тых , хто ў казіно бярэ бонус!
Цёмна – не тое слова! Для таго, каб 20 евро макс кэшаута з гэтага бяздэпазіту зняць, трэба яшчэ 20 евро зрабіць дэпазіт.
У каго такая фігня. Заходзьце праз тэлефон у чаце папытайцеся пра бонус – мне так далі.
Нічога падобнага ў мяне не было, гуляла ў Break da Bank па стаўцы 0.09$, так вось зліла ўсё роўна да нуля😁 Можа ў іншыя слоты і так😜
Не хоча ставіць на хакей (спрабаваў розныя каэфы). Не магу зразумець, у чым прычына.(
У чаце даёпісць😏
Гэтая контора мне адразу не спадабалася…яна якая-небудзь глючная. Можа потым да@бюся, а пакуль у мяне іншыя стаўкі гуляюць.)
Толькі паставіў два двайнікі на КХЛ, быццам усё нармальна паставілася.
казіно…атрымана
Падкажыце плз дзе ў іх кн чата з саппортам, хацелася задаць пытанне аб гульцах з Украіны…
Ужо разабраўся з чатам, адпісаў ім, а ў адказ цішыня)