Праз тэрніі да зорак
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
27 June 2024
ад
F3nxxx
|
10 Адказаў
|
233 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітаю ўсіх лудзікаў і проста аматараў пакруціць слоты. Прапаную ў гэтай тэме расказаць вашыя выпадкі калі з мінімальнага балансу вам удавалася раскруціцца да вялікай сумы. Асабіста ў мяне ў памяці запомнілася: у мінулым годзе зайшоў на риобет , гляджу 4 рублі засталіся, а ў выніку на эндорфіне падняў 7000 і паспяхова вывёў
Праз тэрніі да зораў, братан, так гучала гэтая строчка) Ламаносава
Прашу прабачэння, аўтазамена , дзякуй што ўказалі
У мяне быў выпадак, што я з дэпазіту 50 баксаў разагнаў за ноч баланс да 2к, пад ранак заснуў на пару гадзін літаральна, прачнуўся – стаў далей гуляць, папутна па 500 баксаў ставіў на вывад, дэпаліў у іншае казіно, увогуле за два дні разагнаў з 50 да 15000 баксаў у агульным. Праходзіла гэта ўсё ў сетцы плэйаттак, а канкрэтна ў казіно мр. біт, дрыфт, фрэнк і аплэй. Пачатковы дэп быў у фрэнк. Гэта вось менавіта па розніцы дэпу і вываду, самы такі ўдалы быў выпадак.
А калі менавіта пра капейкі браць у разлік, тады хутчэй у пф паінты😂 там звычайна такія смяшныя абмены былі па 20-30 руб, але часта чамусьці з іх атрымлівалася раскруціць балік, яны безвэйджарныя былі, адразу на рэальны баланс. Звычайна ішло іх зліць у пнг у Дэда або ў Хьюга, вось было, што з 20 р у пнг па капейках паднімаюся да 1000 р, і ў выніку 40к на вывад ўшчапіў) сам той факт, што не рабіў дэпазіту наогул, а проста абмяняў якіясьці там забытыя паінты, вельмі радуў)
Уражвае, а ў першым выпадку якія правайдары вам так раздадзелі?)
Самая першая гэта Спейс Варс ад нетент) у ім заўсёды ўсё пачыналася і сканчвалася😂 менавіта ў ім быў пад’ём з 50 да 1000 баксаў, літаральна за 10 хвілін.
А далей ужо многа чаго было. Аматик раздаваў, мікрагеймінг, квікспін
Amatic, так. Ён ці добра дасць, ці ўсё забярэ
Некалькі гадоў таму, калі на Эверуме ў халяўных турыках можна было з ФС добра падняць. Ну так вось, пры стаўцы 5рЭ, лавіў тлустую бонуску на 4К з хвосцікам(скрын дзе-то на форуме вісіць), а потым дацягнуў да “пяці” на іншым слотах і без праблем вывёў.
з 6000 руб да 2 млн мой рэкорд
пару-тройку разоў з дэпазітаў па 50 бачэй падымаў 5-6к $ выводзіў, канечне, не ўсё )