Прайшоў месяц, а грошы не прыйшлі на Jeton Wallet
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 верасня 2020 г.
ад
Tema325
|
6 Адказаў
|
1,341 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень. Я вывёў з казіно грошы на плацежную сістэму Jeton Wallet. Прайшоў верыфікацыю, паставіў грошы на вывад банкаўскім перакладам (па-іншаму для Расіі ніяк). З таго часу прайшоў месяц і грошы да гэтага часу не прыйшлі. Я проста не ведаю што рабіць ісьці ў паліцыю або да юрыста. Можа хто-небудзь падкажа што можна зрабіць? Яны мне даслалі выпіскі пераводу, але грошай няма. Гэтыя выпіскі я прадставіў свайму банку і яны па нумары плацежнага даручэння не знайшлі гэтую транзакцыю. Дапамажыце хто можа
З Skrill выводзіў кучу раз і без праблем – на аналагічныя дадзеныя банкаўскага рахунку грошы прыходзілі на працягу 5 дзён. І не толькі са Skrill
Пішы ў саппорт гэтага джэтону, няхай яны робяць запыт тым, праз каго перасылалі. Адпраў ім скрын гісторыі анлайн-банкінгу, дзе бачна, што перакладу няма.
Так ужо пісаў і дасылаў выпіску па гісторыі пераводаў. Кажуць толькі адно – чакайце, чакайце і чакайце… Чакаю ўжо каля 2 тыдняў і нічога. Мне прысылалі 2 выпіскі па пераводзе з Citibank, але я не ў курсе, як менавіта з гэтым банкам звязацца па транзакцыі. Пісаў у саппорт у Citibank, яны сказалі, што трэба менавіта звязацца з тым банкам, які пазначаны ў выпісцы (яго адрас). Я знайшоў гэты банк, але кантакт з ім толькі на англійскай па тэлефоне. Званіў у расійскі Citibank – сказалі тое ж самае(
Застаецца чакаць, калі ідуць на кантакт і пакуль не бачаць у гэтым праблемы. Што ім яшчэ зробіш? Яны ж у РФ не маюць ліцэнзіі. Малаверагодна, што гэта крадзеж супрацоўнікаў, бачна дзесьці збой. Позней яшчэ ўдакладняй, ці не з’явіліся навіны па тваім пытанні.
Я так Skrill-ам папаўняў казіно, грошы не прыйшлі, Skrill кажа, што перавялі, разбірайцеся з казіно, а казіно – што не было перакладу. Так нікому нічога не даказаў і грошы згубіліся. Добра, толькі 10 еўра дэпал.
Ды слава богу хоць у іх ёсць онлайн-чат. Пішу ім кожны дзень. Ды проста не хочацца 500 еўра губляць, ведаеш))