Прайшоў месяц, а грошы не прыйшлі на Jeton Wallet

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 28 верасня 2020 г. ад | 6 Адказаў | 1,341 Прагляд | 0 Рэакцый
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 чэр 2018 г.

Добры дзень. Я вывёў з казіно грошы на плацежную сістэму Jeton Wallet. Прайшоў верыфікацыю, паставіў грошы на вывад банкаўскім перакладам (па-іншаму для Расіі ніяк). З таго часу прайшоў месяц і грошы да гэтага часу не прыйшлі. Я проста не ведаю што рабіць ісьці ў паліцыю або да юрыста. Можа хто-небудзь падкажа што можна зрабіць? Яны мне даслалі выпіскі пераводу, але грошай няма. Гэтыя выпіскі я прадставіў свайму банку і яны па нумары плацежнага даручэння не знайшлі гэтую транзакцыю. Дапамажыце хто можа

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 чэр 2018 г.

З Skrill выводзіў кучу раз і без праблем – на аналагічныя дадзеныя банкаўскага рахунку грошы прыходзілі на працягу 5 дзён. І не толькі са Skrill

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Пішы ў саппорт гэтага джэтону, няхай яны робяць запыт тым, праз каго перасылалі. Адпраў ім скрын гісторыі анлайн-банкінгу, дзе бачна, што перакладу няма. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 чэр 2018 г.
Retyi, 28 верасня 2020 г.
Пішы ў саппорт гэтага джэтону, хай яны робяць запыт тым, праз каго перасылалі. Адправь ім скрын гісторыі онлайн-банкінгу, дзе бачна, што няма пераводу.

Так ужо пісаў і дасылаў выпіску па гісторыі пераводаў. Кажуць толькі адно – чакайце, чакайце і чакайце… Чакаю ўжо каля 2 тыдняў і нічога. Мне прысылалі 2 выпіскі па пераводзе з Citibank, але я не ў курсе, як менавіта з гэтым банкам звязацца па транзакцыі. Пісаў у саппорт у Citibank, яны сказалі, што трэба менавіта звязацца з тым банкам, які пазначаны ў выпісцы (яго адрас). Я знайшоў гэты банк, але кантакт з ім толькі на англійскай па тэлефоне. Званіў у расійскі Citibank – сказалі тое ж самае(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Tema325, 28 верасня 2020 г.
Да ўжо пісаў і адпраўляў выпіску па гісторыі перакладаў. Кажуць толькі адно – чакайце, чакайце і чакайце… Чакаю ўжо каля 2 тыдняў і нічога. Яны мне даслалі 2 выпіскі па перакладзе з Citibank, але я хз як менавіта з гэтым банкам звязацца па пытанні транзакцыі. Пісаў у саппорт у Сіцібанк, яны ск [...]

Застаецца чакаць, калі ідуць на кантакт і пакуль не бачаць у гэтым праблемы. Што ім яшчэ зробіш? Яны ж у РФ не маюць ліцэнзіі. Малаверагодна, што гэта крадзеж супрацоўнікаў, бачна дзесьці збой. Позней яшчэ ўдакладняй, ці не з’явіліся навіны па тваім пытанні.

Я так Skrill-ам папаўняў казіно, грошы не прыйшлі, Skrill кажа, што перавялі, разбірайцеся з казіно, а казіно – што не было перакладу. Так нікому нічога не даказаў і грошы згубіліся. Добра, толькі 10 еўра дэпал.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 чэр 2018 г.
Retyi, 28 верасня 2020 г.
Застаецца чакаць – яны ж ідуць на кантакт і пакуль не бачаць у гэтым праблем. Што ім яшчэ зробіш? Яны ж у РФ ліцэнзіі не маюць. Малаверагодна, што гэта крадзёж супрацоўнікаў, відаць, нейкі збой. Пазней яшчэ ўдакладняй, ці не з’явіліся навіны па тваім пытанні. Я так Skrill-ам папаўняў казіно [...]

Ды слава богу хоць у іх ёсць онлайн-чат. Пішу ім кожны дзень. Ды проста не хочацца 500 еўра губляць, ведаеш))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...