Праверка правайдэраў слотаў
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
12 April 2023
ад
Anzelika2023
|
8 Адказаў
|
1,700 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень, хацелася б даведацца. Ёсць ці якія-небудзь незалежныя эксперты?! Якія маглі б правяраць правайдэраў? Граю не адзін год у казіно, такога не было як апошнім часам. Правайдэр Amatik увогуле не дае аддачы. Слоты простыя, зліваюць грошы. Калі ўдалося, і слот цудам дае бонус, то вяртанне ў лепшым выпадку х3. Вось так не могуць слоты гуляць пастаянна. Прошу вас, дапамагчы і праверыць правайдера.
Запішыце на відэа ў ПК-версіі гульню ў слот ад Amatik, з раскрыццём коду старонкі, адкуль ідзе трансляцыя. Дарэчы! У якіх казіно ў асноўным гуляеце ?!
Так, гэта даўно ўжо ідзе – я таксама ўжо месяц зліваю бабкі, нічога не магу выйграць, ды і аднаго стрымера гляджу, ён таксама ўжо месяц зліваецца ў нуль. Не наш дзень проста))) Скора ўсё зноў заігрыць, я ўпэўнены
Думаеш?!)))))
Ды, канечне, так заўсёды доўга-доўга не гуляе, потым жа навалівае дні 4-5 запар, асабліва перад і ў святы
Усім прывітанне, тэма рэальна патрэбная, тк аматик апошнім часам ставіць бонусы па х5-х10, такое адчуванне што яны з Эволюшеном скентоваліся😅
Аматик як і нентент не грае як раней, быццам адключылі аддачу.
Пераключыцеся на іншыя правайдэры – такія як пуш гейминг, ноулимит, хаскав і г.д.
Згодзен напалову!Што датычыцца Нетента!Ён куплены Эволюшэнам!Думаю, не трэба распавядаць, якое ў яго стаўленне да ру гульцоў?!Таксама ў траціне ўсіх казінаў ру, Нетент як правіла застаўся скрыптовым!І гэта таксама трэба ўлічваць!Напрыклад, ліц Red Tiger таксама спыніў “гульню” зусім, дарэчы!
Так, ёсць!Гэта я!Звяртайцеся!Тэму сёння адкрыў!Пачнем з самай Пф!
🔗