Прапаную конкурс)) Фота прыгожай дзяўчыны!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 August 2015
ад
klik2klik
|
502 Адказу
|
27,259 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну а які мне ў гэтым інтарэс? Пойнты мне не патрэбныя, а адабрэнне маёй прыгажосці ўжо ёсць – і нямала)))))))
Прасто як і я ад аватаркі 🙂. Згодзіцеся, што ў вас больш шанцаў, чым у мяне. Адабрэння вашай прыгажосці раней не бачыў, можа нагадаеце?
а пры чым тут адобрэнне?)) ну калі вы азартны чалавек, то давайце паспрачаемся на што-небудзь🙂
Цікава на што?
Нагадываць? А я нідзе не свяцілася, можаце мяне не шукаць у соц. сетках
ммм ну а на што б вы хацелі паспрачацца?
Ваша прапанова?
На ружовы апельсін.
ружовы апельсін? ))))))) НЕа
ммммм што вы любіце? чаго вам хочацца? )) магу курс масажу аднаўленча-расслабляючага прапанаваць))
Масаж? Гэта, канешне, крута (асабліва прафесійны)….. Але занадта далёка)))) Давайце нешта больш рэальнае…
а чаму далёка?) які ў вас горад? я збіраюся ў тур па Расіі у мяне людзі запісаныя на прыём( сур’ёзна, дарэчы)
так што ўсё рэальна, а то ўвогуле ў Вані ў скайпе фота папрашу))))
А чаму ўсе на ВЫ? Я занадта маладая, каб мне звяртацца на «ВЫ»)))))))
Ну чаму для нас?)) Для ўсіх ..раз ужо тут адпісалася..значыць таксама цікавасць ёсць. )) А выкладваць свае фота ці не (хаця мы як шчырыя ацаніцелі жаночай прыгажосці..маем цікавасць убачыць рэдкіх наведвальніц дадзенага форуму..вочы ў вочы) справа, канешне, асабістая. Можам пагуляць у вгадайку)) Блондынка? 20-23 ? думаю замужам.. І яшчэ скурнага інтарэсу не маю)) (жонка ..шчаслівая) проста пагаварыць)).
Ну добра! Блондзі)))))
23-25 )) не замужам?
Мы цябе раскусім ..практычна імгненна))..
Жанаты – гэта добра, а калі прызнаешся – значыць шчаслівы))))))
А пагаварыць – я запроста)))))
ну не цэлітэль але людзей на ногі ставлю\)))
але вярнёмся да нашай тэмы, ну так што наконт спрэчкі?
Ліля ..Беларусь ..(больше гадать не буду ))) ІншАллах ў цябе будуць здаровыя прыгожыя мілыя дзеці)як і ты сама❤❤ ці![]()
Ліля? Увогуле Ляля)))
Беларусь? – Гэта як бы не па мне))))
Дзеці? Хм? Гэта прадказанне?
што там з нашымі гарадамі і спрэчкамі?
Пажартвалі і хопіць..лаві https://www.instagram.com/p/BLeYIzPBgBs/?taken-by=lialia_de
Усе гарады цудоўныя))) А спрэчкі ні пра што))))
Прайходзіць конкурс, а пераключыліся на маю асобу….
Я думаю, ні да чаго…..
“Свет мой, зяркальца! скажы. Дай усю праўду дакладна. Ці я на свеце ўсіх мілая?”))))))
калі інстаграм твой, той што выклаў Килл) то баюся, што не) ну пра густы і колеры, як гавораць)
Вось ліч, што мы люстэрка
вось калі не пакажаш личычка прызоў нікому не дам 😖
Мімо))))) Тут чагосьці не хапае))))))) Можа больш мілага твару)))))