Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,482 Прагляду | 10 Рэакцый
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
83
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

Прачытаў, шмат хто просіць покер, Адміны, глядзіце тут https://www.briggsoft.com/pmavens.htm софт мала функцыянальны, але ў ім ёсць усё для арганізацыі свайго кам’юніці. Texas Hold’em, Omaha, and Omaha Hi-Lo ёсць!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Evgenii, 7 верасня 2015 г.
Прачытаў, што многія прасяць покер, Адміны, паглядзіце тут https://www.briggsoft.com/pmavens.htm праграмнае забеспячэнне малафункцыянальнае, але ў ім усё ёсць для арганізацыі свайго кам’юніці. Texas Hold’em, Omaha і Omaha Hi-Lo ёсць!!!

та мы і на Старзах не праходзім

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
116
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Увогуле прапанова зрабіць асобную катэгорыю на сайце для бездэпаў, якія выводзяцца без дэпазіту. Думаю для ўсіх ніщэброў гэта будзе знаходка =)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
568
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
19 жні 2015 г.
rightnow, 7 верасня 2015 г.
Увогуле прапанова зрабіць асобную катэгорыю на сайце для бездэпаў, якія выводзяцца без дэпазіту. Думаю, для ўсіх галечнікаў гэта будзе знаходкай =)

Такія нікому не патрэбныя ні тут, ні ў казіно..

Галечнік-работаць

Гэта ІМХО, зразумела.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Увогуле прапанова зрабіць асобную катэгорыю на сайце для бяздэпаў, якія выводзяцца без дэпазіту. Думаю для ўсіх жабракоў гэта будзе знаходкай =)

па пошуку можна знайсці, не асабліва важна )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
116
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Ну маё справа прапанаваць. І хачу адзначыць, што ўсе лудоманы – патэнцыйныя жабракі =)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
91
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29 ліп 2015 г.
Увогуле прапанову зрабіць асобную катэгорыю на сайце для бяспдепаў, якія выводзяцца без дэпазіту. Думаю, для ўсіх скнароў гэта будзе знаходкай =)

ага а тут сядзяць самыя багатыя, аднаму фры-спіны трэба, другому бяспдэпы, трэцяму бясплатныя латарэі або турніры . я не правы? калі я правільна зразумеў сайт прысвечаны акцыям казіно.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
83
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

Павесіць банер на сайт з прастытуткамі, а тут амаль усе ананісты, відаць. Трэба зняць стрэс

+1
-4
-3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 165
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 чэр 2015 г.
Evgenii, 5 кастрычніка 2015 г.
Павесіць банэр на сайт з прастытуткамі, а тут амаль усе ананісты па-відаць. Трэба зняць стрэс

крутыя прэтэнзіі ў цябе)але па сабе не судзяць!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
83
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

Я нікога не хацеў абразіць  😌

Хацеў зрабіць рэальную прапанову =), казіно банэры ёсць, трэба яшчэ інтэрнэт-крама з бухлом і прастытутак 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
IvanPronin, 26 жніўня 2015 г.
мда, жыць становіцца ўсё весялей..   Хлопцы, я перачытай у найбліжэйшую нядзелю ўсе пасты ў гэтай тэме і зробім, як і абяцана ў 1-м пасте..

Арсен Венгер кажа, трэба зняць абмежаванні па паведамленнях і зрабіць ліміт на тыя, за якія даюць ачкі, а то я хацеў прагнозік выложыць сёння, а не атрымалася)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Зрабіць магчымасць задепаць на форум, каб зацягнуць у Лотери. Я сапраўды зацягнуць хачу. А калі сур’ёзна. 
Зняць абмежаванне толькі 20 повідомленняў пісаць. А замест гэтага зрабіць так, каб паінты дадаваліся толькі за паведамленне з, скажам, 50 сімваламі. Калі справа ў паінтах, вядома. Форум жа для таго, каб дзяліцца думкамі. А так паінты і на сайце можна зарабіць. Рабіць адпіску ў 10 сімвалаў у каментарах да казіно. А ў вас іх 700. 700х0.03 і ўсяго 20 поінтаў. Карацей не важна. Мае сэнс зразумела.
А то мне мала 20 повідомленняў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
Evgenii, 5 кастрычніка 2015 г.
Павесіць банер на сайт з прастытуткамі, а тут амаль усе, па ўсім відаць, ананісты. Трэба зняць стрэс 

я б не стаў так абагульняць)я жыву з дзяўчынай і яна не вельмі добра ставіцца да лудкам…хоць часам круціць фрышкі ))канечне не так, як у ТТра але ўсё ж…пакуль не выгнала)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 652
Публікацыі
5 716
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Прывітанне, хлопцы!

Прачытал усё. 

Усё, што толькі мела сэнс, забраў і паставіў у таск на рэалізацыю. Хутка не будзе, таму што спраў па гары штодня. Але будзе зроблена ў той ці іншай меры.

Атрымаў у пятак:

• Deniss
  • vadimkinzzz
  • Traxabor
  • KarmaAA
  • ivanrezko
  • toxa145

Каменты па некаторых думках.

surka81, 23 жніўня 2015 г.
Зрабіць цалкам аўтаматычны раздзел кассы,баланс форумчан зрабіць у двух варыяцыях,як у рублёвым ці доларавым рахунку так і ў поінтах,рублёвы рахунак каб можна было папаўняць,аўтаматычны абмен грошай на поінты(за якія,у краме можна было б купляць пін-коды для гульні,а не пісаць усякую фігню і н [...]

Аўтаматычны ўвогуле навряд атрымаецца. І з тэхнічнага боку, і (што важней у гэтым пытанні) з меркаванняў абузы.

2 валюты рэальна, але сэнсу ў гэтым няма. Плацежкі розныя і так будуць паступова ўводзіцца.

Прыкруціць шлюз на папаўненне – так, тэхнічная магчымасць ёсць. Будзем ужо пра гэта думаць у наступным годзе.

ivanrezko, 4 верасня 2015 г.
Супер ідэя ў мяне ўзнікла ў галаве:    Сэнс такі: калі чалавек выстаўляе бездэпазітны бонус у казіно ці дзе заўгодна, і калі ён атрымаў ад 5 лайкаў за тэму, то бок рабочы бонус, то яму налічваецца адзін поінт ці колькі вырашыць адміністрацыя.    Ідэя, напэўна, агонь – рэалізацыя, магчыма, цяжк [...]

Яно як бы і так працуе. Лайкі, якія справа ставяцца, дадаюць поінтаў на баланс. Дызлайкі змяншаюць.

Балы за пазітыўны рэп (які дае) – 0.01

Балы за пазітыўны рэп (той, хто атрымлівае) – 0.03

Балы за негатыўны рэп (які дае) – 0.01

Балы за негатыўны рэп (той, хто атрымлівае) – -0.3

Evgenii, 7 верасня 2015 г.
Пачытаў, многія просяць покер, Адміны гляньце тут https://www.briggsoft.com/pmavens.htm праграмма мала функцыянальная, але ўсё ёсць у ёй для арганізацыі свайго кам’юніці. Texas Hold’em, Omaha, and Omaha Hi-Lo ёсць!!!

Так, такая ідэя ёсць і будзе рэалізоўвацца. І я ўжо бачыў гэты софт – у закладках ён ужо… Але тут пытанне з прывязкай да яго поінт-сістэмы. Калі гэта ўдасца зрабіць, то будзе паўнацэнная гульня не ў сценах ПС на поінты.

ArsenWenger, 27 кастрычніка 2015 г.
Арсен Венгер кажа трэба зняць абмежаванні па паведамленнях,і зрабіць ліміт тых, за якія даюць ачкі,а то я хацеў прагрэс выправіць сёння, а не ўдалося)))

Раніцаю заўтра штосьці прыдумаем наконт лімітаў. Мне самому не падабаецца гэтая задумка, але проста болей не магу глядзець на той мрак, што пішацца тут і там: 1 сказ з 3-6 слоў – увесь пост.

КАЛІ НЯМА ШТО СКАЗАЦЬ, НЕ ПІШЫ МЯТЫ!

Хутчэй за ўсё вырашым пытанне мінімальным лімітам сімвалаў на паведамленне.

Feya_Line, 27 кастрычніка 2015 г.
Зрабіць магчымасць задэпаць на форум, каб затащыць у Латарэю. Я сапраўды хачу затащыць. А калі сур’ёзна. Выдаліць магчымасць толькі 20 паведамленняў пісаць. А замест гэтага паставіць так, каб поінты дадаваліся толькі за паведамленне з 50 сімваламі, да прыкладу. Калі справа ў поінтах, вядома. Ф [...]

Напісаў вышэй. Дапілоўваем гэты пытанне.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 кас 2015 г.

Ёсць прапанова. Зрабіце ў раздзеле «Флудылка» падраздзел «Малпаўнік» або «Зоопарк», гэта для асабліва «прасунутых» троляў, яны будуць, іх не можа не быць, таму ўсе Мороженка-посты скідаць у гэты падраздзел, калі ўсе паведамленні лічацца ўласнасцю форуму, то чаму б не выкарыстоўваць гэта нібы ў якасці павучання астатнім жадаючым. Але гэта дадатковая нагрузка на мадэратара.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
694
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 чэр 2015 г.
Chekist, 28 кастрычніка 2015 г.
Ёсць прапанова. Зрабіце ў раздзеле «Флудылка» падраздзел «Абезьяннік» або «Зоопарк», гэта для асабліва «прасунутых» троляў, яны будуць, іх не можа не быць, таму ўсе Мороженка-пасты перакідваць у гэты падраздзел, калі ўсе паведамленні лічацца ўласнасцю форума, то чаму б не выкарыстоўваць гэта, [...]

Ты ж сам адказаў, чаму адказ – не 🙂

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 кас 2015 г.
yapro123, 28 кастрычніка 2015 г.
Сам жа адказаў, чаму адказу няма 🙂

То бок, не хапае мадэратараў?))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 165
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 чэр 2015 г.

Не ўспрымайце гэтае паведамленне як флуд, хачу пацікавіцца. Куды падзеўся чат? Убраўшы яго, гэта прамая дарога да флуда! Калі раней можна было пацікавіцца ў чаце, то цяпер проста будуць засмечваць тэмы. Прапаную стварыць асобны раздзел, дзе можна будзе задаць любы пытанне, пры гэтым паінты не будуць налічвацца, або будуць але мінімум, напрыклад 0.01 ці г.д. А наконт мін. даўжыні паведамленняў у тэмах – так, напрыклад ад 30, але пры гэтым стымулювання будуць крыху вышэй, чым зараз. Можна нават зрабіць аплату паведамленняў па статусах карыстальнікаў. На такія паведамленні як, напрыклад што..дзе.. ці г.д. увогуле паставіць абмежаванні. Не ведаю, але хутчэй за ўсё карыстальнікаў пасякне, але ад флуда Вы пазбавіцеся!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 кас 2015 г.

Зусім правільна, пазбавіўшыся ад чата – атрымліваем “Чат” на форуме, тыпу – “што, дзе, калі”. Гэта мора паведамленняў не па тэме.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
694
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 чэр 2015 г.
Такім чынам, не хапае мадэратараў?))

То бок гэта не трэба. Навошта нешта кудысьці пераносіць і выставіць напаказ? Гэта глупа, ды і не зусім тактычна выставіць каго-небудзь дурнем. 

Зусім правільна, пазбавіўшыся ад чата – атрымліваем “Чат” на форуме, тыпу – “што, дзе, калі”. Гэта мора паведамленняў не па тэме.

Гэта ж чат на галоўнай, гаспада, што не так?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 165
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 чэр 2015 г.
yapro123, 28 кастрычніка 2015 г.
То ёсць гэта не трэба. Навошта нешта кудысьці перакідваць і выстаўляць на паказ? Гэта глупства, ды і не зусім тактычна выстаўляць каго-небудзь дурнем.  чат жа на галоўнай, гаспадзі, што не так?

у той момант, калі пісалася гэтае паведамленне, чата не было! Бо проста так не пісалі б))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

1) На сайт паставіць асобнага мадэра, які будзе ўсё мадэраваць. бо шмат памылак у апісаннях казіно. Па тыпу мін. дэп. мін. вывад, прымаемыя краіны, вагер да бездепу і да дэпу і г.д. Пронін усё не паспявае рабіць я бачу. Напрыклад пра Бітн напісана дагэтуль што мін. дэп 1 капейка мін. вывад 1 капейка, хоць гэта не так. Карацей ёсць казіно, у якіх то Latest диз інфу ўносіць, то самі казіно. Павінна ўсё выглядаць празрыста. 
2) Для кожнага раздзела на форуме зрабіць па асобных мадэраў з менейшымі правамі чым у дэнiса або фрыдока. Каб мадэравалі раздзел і былі заняты толькі сваімі раздзеламі.
3) Калі ёсць магчымасць вываду поінтаў на Скрилл і на ВэбМані, можа варта дадаць таксама на Ківі магчымасць вываду? Усё ж робіцца ў ручным рэжыме. самім Проніным, як я разумею. Замест гэтага прыбраць магчымасць вываду ў 20 баксаў на Скрилл і ВМ. А дадаць па 10 баксаў на Ківі. То бок на Скрилл 6 пакупак па 10 баксаў, на ВМ 6 пакупак па 10 баксаў і на Ківі 6 пакупак па 10 баксаў.
4) Кожную латарэю, 10% ад сумы выйгрышу пералічваецца ў наступную латарэю. То бок быў прыз у латарэі 22 поінта, чалавек выйграе 20, а 2 поінты ў наступную латарэю. І ў наступнай латарэі прыз ужо спачатку не 10 поінтаў, а 12 поінтаў.
5) У латарэю зрабіць магчымасць купляць білетаў не больш чым 10 штук. Каб у ўсіх былі хаця б нейкія шанцы. Бо я занёс у латарэю 40 поінтаў, і ў наступны раз у мяне ўжо хопіць поінтаў, каб купіць 20 білетаў. А другі купіць 2 білета. У мяне рэальна шанцаў значна больш, чым у іншых.
6) Зрабіць розныя прымочкі на форум. Тыпа лепшы арэтар і г.д. Выдаюцца розныя ўзнагароды, у выглядзе пікселяў. Увогуле непатрэбныя прымочкі, але будзе прыемна. Напрыклад прымочка. Рэпутацыяніст – за 100 пунктаў рэпутацыі. І г.д. Лепшы Блогер.
7) Забараніць гуляць з Фрдыоком на Поінты ў покер. Яму рэальна раздаюць карты са скарачанай калоды. ^^
8) Калі паінты з сайта і форума будуць аб’яднаныя ў адно цэлае, можна на сайце зачудзіць свой магазінчык. У якім можна будзе купіць доступ у Эксклюзіўныя бездапазітныя бонусы і г.д. Нідзе, акрамя вашага сайта, няма столькі бездэпаў і эксклюзіўных бездэпаў. Ну або проста, каб яны былі бачныя пасля рэгістрацыі на сайце. Так яшчэ больш людзей зарэгіструецца ў вас. А раз на сайце зарэгістраваўся – значыць і на форуме. А там глядзі і актыўнасць на форуме павялічыцца. 
9) Зрабіць магчымасць прыбіраць балы праз 2 тыдні. Пішаце заяўку толькі ў панядзелак і яе разглядаюць. І думаю вырашаць прыбіраць табе балы папярэджання ці не. За 1 раз можна прыбраць толькі 1 бал.
Калі яшчэ што прыдумаю, можа і дапішу.
Шмат дзе на форумах сядзеў, сяджу. І там было такое, што я тут пішу. Відавочна можа здацца і бязглуздзем. Але я бачыў прапановы і горш (Прастытуткам прывітанне ;D) Мая справа прапанаваць 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
694
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 чэр 2015 г.

Гэта вядома, гэта папраўляюць 🙂

Тут па 40 постаў у дзень новых, навошта яшчэ мадэратары?) Давайце ўсе будзем мадэратарамі 😁

Ківі не ўсе могуць юзаць. Для гульца казіно Skrill/Neteller/WebMoney больш чым дастаткова. Крама паахвочвае актыўнасць, там і не патрэбна 999 спосабаў вываду пойнтаў.

Годната, мне нраіцца.

Глупства. У гэтым і ёсць сэнс латарэі. Ты лошак, патраціўся на 20 білетаў, я проста купіў 1 білет. Я проста выйграў, мяне паказваюць у навінах і прахваляюць 😁 (гэта як прыклад).

Мала людзей, няма сэнсу… Пакуль што.

Не гуляй, дазваляю 😜

Крама тут, крама там, паўсюль крамы. Крамы на форуме дастаткова, і тут ёсць усё тое, што ты пералічыў.

А ШТО Я НЕ РАЗУМЕЮ?)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
675
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
30 ліп 2015 г.

Каб удзельнікі форума маглі паінты адзін аднаму перадаваць ! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
589
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 кра 2015 г.
toxa145, 28 кастрычніка 2015 г.
Каб удзельнікі форуму маглі поінты адзін аднаму перадаваць !

Адразу, НЕ!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...