Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,519 Праглядаў | 10 Рэакцый
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.
IvanPronin, 9 ліпеня 2025 г.
Дарэчы, немалая частка апісанага альбо ўжо знаходзіцца ў працы, альбо ёсць у плане распрацоўкі. А шэраг опцый увогуле маецца ў прадакшэне: напрыклад, аўтарызацыя праз сацыяльныя сеткі. Проста часта бывае так, што карыстальнікі не бачаць таго, што знаходзіцца перад вачыма.

@ivanpronin гэта была не мая ідэя, але разумею, што і адказ не персанальна мне, а агульны для ўсіх.

Тут растлумачу за чалавека:

На форуме “перагруз” (мая думка) наогул перагруз усяго, з-за чаго часам тое, што сапраўды “перед глазами”, на жаль, не бачна. Ды і 24 старонкі матэрыялу вывучыць у спробах зразумець, прапаноўвалася гэта ці не, таксама задача не з простых 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.
GoldKing, 9 ліпеня 2025 г.
@max777a777​ Праблема не ў форуме, а менавіта ў казіно. Вы выпадкова не спыталі, ці згаджаецца Водка гэтым займацца і ці выгадна ім утрымліваць форумчан Латеста?

@goldking​ ну па-першае на Водцы свет клімам не зваліўся. Па-другое, гэта павінен спытаць не я, а адпаведныя людзі. І калі дамоўленасці будуць дасягнутыя і прапанова будзе рэалізавана. Ніхто ж не кажа, што праблема ў форуме, а кажуць, што магчыма падобныя ідэі не разглядаліся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
31
Публікацыі
50
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 ліп 2025 г.

Для навічкоў на форуме, а я навічок, хачу сказаць што не вельмі відавочна зроблены гайды і кіраўніцтвы, можа іх як-небудзь можна сабраць у кучу і абнаўляць часцей, паколькі амаль усё тое, што я бачыў было дастаткова састарэлым, але, на шчасце, Адміністратары адказваюць добра і даволі хутка.
Ды вось толькі гэта ж і іх час таксама займае, можа гэта як то аптымізаваць рэальна?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Дабры дзень! Дзякуй за ваш фідбэк!

@ivanpronin​ можна зрабіць на галоўнай старонцы плашку афіцыйны спонсар форума і, напрыклад, казіно, якое будзе вельмі лаяльна ставіцца да карыстальнікаў, напрыклад, як водка са сваімі бонусамі ў краме, размяшчаць туды казіно. Гэта дадатковы стымул для праектаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Preeti, 9 ліпеня 2025 г.
Для навічкоў на форуме, а я навічок, хачу сказаць, што гайды і кіраўніцтвы зроблены не вельмі зразумела, можа іх яксьці можна сабраць у кучу і абнаўляць часцей, бо амаль усё, што я бачыў, было даволі састарэлым, але, на шчасце, Адміністратары адказваюць добра і даволі хутка. Але ж гэта ж такса [...]

@preeti добра структураваны і выразны help-цэнтр у працы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
GoldKing, 9 ліпеня 2025 г.
@ivanpronin​ можна зрабіць на галоўнай старонцы плашку афіцыйны спонсар форума і, напрыклад, казіно, якое будзе вельмі лаяльна ставіцца да карыстальнікаў, напрыклад як водка са сваімі бонусамі ў краме, размяшчаць туды казіно. Гэта дадатковы стымул для праектаў.

@goldking​ навряд – у нас няма ніякіх фаварытаў і выдзяляць нейкую прастору (такім чынам абазначаючы іх) – не вельмі хацелася б.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

@max777a777 Пашліце, калі ласка, у ЛС кашалёк для налічэння ўзнагароджання ў рамках баг-баунці праграмы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Дашліце, калі ласка, у ЛС кашалёк для налічэння ўзнагароды ў рамках баг-баунці праграмы.

@ivanpronin​ Раней у спецыяльным топіку была інфармацыя пра заблакіраваных карыстальнікаў і па якой прычыне. Тут проста стала цікава: атрымаў узнагароду, але ў выніку быў заблакіраваны))). Разумею, што для гэтага патрэбныя сур’ёзныя падставы, але ўсё ж хацелася б даведацца.

П.С.: Знайшоў інфармацыю, гэта была ягоная асабістая просьба заблакіраваць акаунт.

Гэты адказ быў зменены 11 месяцаў, 1 тыдзень таму карыстальнікам GoldKing. Прычына: добавление текста
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 358
Публікацыі
8 358
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
GoldKing, 18 ліпеня 2025 г.
@ivanpronin​ Раней у спецыяльнай тэмі была інфармацыя пра заблакаваных карыстальнікаў і з якой прычыны. Тут проста цікава стала: атрымаў узнагароду, але ў выніку быў заблакаваны))). Разумею, што для гэтага патрэбныя моцныя падставы, але ўсё ж хацелася б даведацца. ПС: Знайшоў інфармацыю, гэта [...]

@goldking

Удзельнік добраахвотна звярнуўся на форуме і ў падтрымку з просьбай заблакаваць свой уліковы запіс.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
gans2115, 8 ліпеня 2025 г.
я па-поваду пакупкі поінтаў вельмі даўно, яшчэ навярна да 2020 года як то прапанаваў, па-моему з Іванам мы размаўлялі тады, не памятаю ўжо, хлусіць не буду, можа гэта нават 2016 год быў:))) Там быццам было катэгарычна не

@gans2115​ Ізначальна гэтага катэгарычнага НЕ было. Наогул нават тады Іван казаў пра стварэнне нейкай біржы пры форуме, ну або прынамсі гэта былі проста думкі. Складана ляпіць усё падрад калі гэта не ўваходзіць у асноўныя прынцыпы працы сайта-форума. Пасля поўнага выдалення функцыі пераводу паміж карыстальнікамі быццам сістэма заахвочванняў працуе нармальна. Але вось цяпер пытанне стала як пазбавіцца ад вялікай колькасці флуду і спаму калі пачынаюць з’яўляцца цікавыя тавары ў краме (як напрыклад нядаўнія ад казіно Водка). Большасць жадаючых купіць такі бонус або лянівыя, або не маюць часу, або не звычайна камунікавалі на такіх форумах і ім прасцей было проста купіць поінты каб набыць тавар. Тут цэлы кругаабарот ўтварыўся, бо і купляць у краме тавары на карысць трэціх асоб таксама забаронена.

На будучыню можна разгледзець функцыю продажу поінтаў, але толькі паміж карыстальнікамі, але і тут палач з двух канцоў – у першую чаргу патрэбна наймаць гаранта, а па-другое могуць пляцоўку ператварыць у месца для зарабку. Улічваючы ўсе гэтыя фактары відаць не хочуць замарочвацца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 365
Публікацыі
12 085
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
GoldKing, 21 ліпеня 2025 г.
@gans2115​ Першапачаткова такога катэгарычнага НЕ не было. Увогуле нават тады Іван казаў пра стварэнне нейкай біржы пры форуме, ну або прынамсі гэта былі проста думкі. Складана ляпіць усё падрад калі гэта не ўваходзіць у асноўныя прынцыпы працы сайта-форума. Пасля поўнага выдалення функцыі пер [...]

@goldking​  ну гэта па пачатку такія думкі, з часам, калі на форуме прымаеш удзел у жыцці форума, разумееш што так, гэта не пройдзе. А вось калі толькі прыходзіш, думаеш толькі пра сваю выгада. Як я і пісаў, даўно!!! Думкі такія былі! Так што, поўнасцю ёсць разуменне таго, што гэта не дасць пляцоўцы нейкіх плюсаў, ну або якіясь дробныя плюсы дадуць кучу велізарных мінусаў. Вядома, такое хутчэй не ўвядуць….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

@ivanpronin Ці можна зрабіць для зручнасці планаванне размяшчэння кантэнту? Гэта было б вельмі зручна, калі ты кудысьці з’язджаеш і хочаш, каб твой рахунак быў актыўны. Напрыклад, я з’язджаю на 3 тыдні або больш і хачу, каб размешчаны мной кантэнт публікаваўся штодзённа, гэта значыць напісанне водгукаў, дзе будзе магчымасць выбіраць, на якое число ён будзе размешчаны. Складанасць толькі ў тым, што водгукі мадэруюцца, але калі ёсць магчымасць зрабіць так, каб пасля мадэрацыі водгук усё роўна не размяшчаўся да запланаванай раней даты. Калі Іван не ўбачыць, перадайце яму, калі ласка, гэту прапанову @natakaya.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
25
Публікацыі
40
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23 ліп 2025 г.

Пра перагрузку інтэрфейсу – гэта чыстай вады праўда, зразумела што ўсё як бы лагічна ўпарадкавана, але ты клікаеш на казіно, ў цябе выязджае 10 радкоў, потым клікаеш слоты – яшчэ 10 радкоў, пакуль разабярэшся і зразумеш – сто гадоў пройдзе + як асабліва я не ўбачыў аддзела для пачаткоўцаў з тлумачэннямі, можа быць можна чат-ботаў навігацыйных прыкруціць якіх-небудзь.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 358
Публікацыі
8 358
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
GoldKing, 29 ліпеня 2025 г.
@ivanpronin Ці можна зрабіць для зручнасці планаванне размяшчэння кантэнту? Гэта было б вельмі зручна калі ты кудысьці едзіш і хочаш, каб твой рахунак быў актыўны. Напрыклад я еду на 3 тыдні ці даўжэй і хачу, каб размешчаны мной кантэнт публікаваўся штодзённа, то бок напісанне водгукаў, дзе бу [...]

@goldking

Прывітанне!

Дзякуй за ідэю! Ваша прапанова перададзена і дададзена ў спіс ідэй для магчымай рэалізацыі. Яна будзе разгляданая, і пры наяўнасці прыдатнага тэхнічнага рашэння будзе рэалізаваная.

Гэты адказ быў зменены 10 месяцаў, 4 тыдня таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: +
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 373
Публікацыі
32 115
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Прывітанне, паважаныя адмiны!

Хачу вам сказаць пару слоў пра рулетку!) Было б добра ў раздзел “Форум гульцоў” у падраздзеле “Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно” унесці змену – дадаць “рулетку”. Усё роўна яе ўжо першапачаткова ўнеслi туды, але звычайныя карыстальнiкi яе не бачаць.

Зараней дзякую.

Гэты адказ быў зменены 9 месяцаў, 4 тыдня таму карыстальнікам thee4. Прычына: добавил скрин для наглядности)
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
283
Публікацыі
1 172
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.

У крытэрах ацэнкі казіно можна дадаць акрамя існуючых крытэраў такі крытэрый як аддача, або магчымасць выйграць, або штосьці падобнае.
Часта гульцы ў праектах, у якіх ім не шанцуе, каб выказаць незадаволенасць заніжаюць абсалютна ўсе ацэнкі. Таму што яны бачаць, што калі ацаніць праект па прадстаўленых паказчыках, ён будзе ў топе, але гэта ніяк не супадае з гульнёй там!
Хто‑небудзь скажа, гэты крытэрый не мае сэнсу, бо ўсім шанцуе па‑рознаму – згаджаюся. Ёсць ліцэнзія – згаджаюся, але ў жыцці часам законы і створаны каб іх парушаць.
Але вось я ставлю ацэнку праекту і ў мяне атрымліваецца высокая, хаця я там гадамі не вывожу…, а ж для гульца акрамя выплаты – важная магчымасць выйграць.
Крытэрый бонусная палітыка – ёсць. А крытэрый – Асабісты досвед выйгрышаў, няма! Хоць зноў жа. Чалец ставіць высокую ацэнку праекту, бо толькі абузае яго і бярэ бонусы. А гульцу, які даволі часта робіць дэпазіты, часам не зразумець, калі гэтая шарага запрацуе. І аб’ектыўна ацаніць не можа, бо ў гэтым праекце ўсё добра, але гульні няма!!

Дадайце падобны крытэрый ацэнкі!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 765
Публікацыі
12 156
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.

Прапаную пісаць водгукі ў месяц штук 20 максімум, і па  статусу глядзець.

Адключыць у тэме джэтон або ў іншых абмеркаваннях казіно поінты, або скараціць налічэнні-точней дзве тры падрад камэнты, не налічваць за ўсе, толькі за адзін камэнт.

Такім чынам знікнуць непатрэбныя камэнты-спам, флуд і т.д

Сам часам таго нават не заўважаючы на флудзіш адказваючы на камэнты)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
223
Публікацыі
713
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліс 2020 г.

Раз ігарны форум – я прапаную такую ідэю: напрыклад, стварыць асобны чат ці ў тг, у вас ёсць поінты, канечне ўсе хочуць больш, зрабіць стаўкі паінтасы як рулетку. Форумчанкі ставяць свае поінты і комны на кон, то бок, напрыклад, стаўка 5 поінтаў, агульная колькасць удзельнікаў 50, 10 пераможцаў па 10 поінтаў; вызначаць рандомайзэрам або па ніках 🤔 гэта для прыкладу, як рулетка кейсаў.

Або конкурсы талентаў месяца: напрыклад выбіраецца пэўнае казіно – і на тэму гэтага казіно зрабіць крэатыў, 1 удзельнік – 1 крэатыў з прызам.

Конкурс-лотарэя: адгадай 5 лікаў з 36 – напрыклад асобная тэма «адгадай лік», удзельнікаў 50; калі 25 адгадалі аднолькава, яны праходзяць у паўфінал і гэтак да пераможнага аднаго гульца. Хто выбыў – удзельнічаць нельга да наступнай латарэі тыдня.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

Прывітаю адмінаў сайта!

Зноў хацелася б прапанаваць некалькі ідэй па паляпшэнні сайта.

Ітак, пачаць хацелася б з таго, што вельмі хочацца, каб у скаргах быў асобны раздзел дзе-небудзь (напрыклад ніжэй, пад перапіскай уладальніка скаргі + адміністратара сайта + адміністратара казіно, каб у іх перапісе не флудзілі) была магчымасць іншым юзерам удзельнічаць у абмеркаванні.

Часам так і хочацца паўдзельнічаць у абмеркаванні, напрыклад даць параду ўладальніку скаргі як дзейнічаць, падтрымаць або, наадварот, адказаць адміну сайта або адміну казіно.

Таксама магчымасць абмеркавання скаргі дае дадатковы рэзананс і вырашаць яе ў нейкай ступені прасцей.

Дадатковым плюсам ідзе тое, што людзі не будуць ствараць асобныя тэмы на форуме для абмеркавання скаргаў, напрыклад пра бан і гэтак далей.

На мой погляд гэта была б вельмі карысная штука.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

Другое прапанова, вельмі хацелася б бачыць больш аператыўны канверт паінтаў у кэш.

Выплаты і так ідуць толькі 2 разы на тыдзень, але пры гэтым ёсць +7 дзён у мэтах бяспекі.

На мой погляд (магчыма я не ведаю вашай унутранай кухні) гэта мае сэнс для юзэраў з нізкім рангам, але для старых карыстальнікаў з высокім рангам гэта не павінна быць – і, адпаведна, хацелася б, каб пры дасягненні юзэрам пэўнага рангу выплаты праводзіліся больш аператыўна.

Пра часцей я нават не пішу, бо тут вы, відаць, зыходзілі з бюджэту.

Гэта будзе дадатковым плюсам у “пракачцы” акаўнта, а не толькі кэф на поінты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

Ёсць розыгрыш для юзэрам сайта.

Удзельнічаць могуць усе, з рангам ад 1.

Хацелася б “віп розыгрыша” для юзэраў з пэўным рангам.

Гэта таксама дае дадатковы стымул да пракачкі свайго ўзроўню ў акаўнце.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

Прыбралі ўсе розыгрышы ад казіно ў тг. І па сутнасці гэта правільна і зручней. Але цяпер няма інструмента прыцягнення туды трафіку.

На мой погляд было б правільна зрабіць там 1 розыгрыш або конкурс “актыва” (аналог як тут), для магчымасці ўтрымання існуючага трафіку і прыцягнення ў тг новага.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

Абавязковыя апавяшчэнні, а не па падпісцы, пра розыгрышы, каб іх не прапускаць.

Чым больш людзей будзе ў курсе розыгрышаў, тым больш Профіт сайта. Многія навічкі нават не ведаюць пра іх, а адпаведна не могуць і падпісацца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

Вяртаемся да раздзела скаргаў.

Напрыклад, я гуляю ў адным казіно і мне цікавыя скаргі менавіта на яго (ці некалькі).

Прыходзіцца перыядычна заходзіць правяраць стужку скаргаў або заходзіць на старонку самога казіно і глядзець іх скаргі.

Было б крута, калі б на старонцы скаргаў з’явілася кнопка: падпішыся на скаргі на патрэбныя табе казіно і выпадаючы фільтр са спісам. Націснеш на тыя, што патрэбныя, і вуаля – пры з’яўленні скаргі на патрэбнае табе казіно прыходзіць апавяшчэнне ў званочак.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

1. Начисленне за водгукі прыбралі зыходзячы са скрыну, але самі нарахаванні засталіся.

Тут альбо трэба карэктаваць апісанне, альбо адключыць нарахаванне, каб усё адпавядала.

2. Вельмі вялікія разыходы, напрыклад 20-50, 100-2500.

Хацелася б, каб пры націску на знак пытання давалася дакладнае тлумачэнне, ад чаго залежыць.

3. Артыкулы.

Ужо заўважаў, што нехта піша кароткую артыкулку пра тое, як ён выйграў у коле эволюшена або наадварот упусціў иксы, а нехта капіпастіць артыкул “ні пра што” з іншага сайта і нехта піша рукамі вялікую артыкулку на вельмі жывую тэму, але ўсе тры ацэньваюцца аднолькава. На мой погляд несправядліва і прашу – не хочацца пісаць нешта цікавае, лягчэй проста напісаць, як упусціў х500 у лайв коле эволюшн. Рэкамендую гэты момант выправіць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...