Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,526 Праглядаў | 10 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Rubik, 30 жніўня 2017 г.
нехай булкамі шаўцяць

тут ну капец як згодзен. Бо шаўелёнку ніяк не разшэўліць іхнюю…

Я ўжо задоўбаўся ругацца з імі са ўсімі. Лентюгі такія ўсёлякія – вось што…

Ну а па сутнасці.

Нарады для прадстаўнікоў ужо зроблены, ды пакуль нікому яшчэ не раздавалі. 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
IvanPronin, 31 жніўня 2017 г.
тут ну капец як пагаджаюся. Бо шэўленне ніяк не разшэўліць іхнюю… Я ўжо задоўбаўся ругацца з імі ўсімі. Лянівыя такія розныя – вось што…   А па сутнасці. Нарады для прадстаўнікоў ужо зробленыя, але пакуль нікому не раздаваліся яшчэ. 

Не раздаваліся па прычыне, што ніхто не заслужыў або таму, што рукі проста не дайшлі да ўсяго гэтага……

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Rubik, 30 жніўня 2017 г.
асабіста я б Плейфортуне ваўсім ZAлупу ў якасці ўзнагароды выдаў, гэта ж трэба кожны дзень заходзіць на форум, рэкламаваць сваю казіно і без якіх-небудзь фрых, ну акрамя як аднаго купона на ўвесь форум з макс кэшаўтом 20, РАЗ У НЯДЗЕЛЮ!!! то бок калі ўявіць сябе на месцы прадстаўніка казіно, т [...]

)))

Рубік запальвае нарм) Пра Фортуну ўвогуле ўсё ў тэму. Заліць купон на адну асобу на ўвесь форум, у гонар такой знамянальнай падзеі, як яны лічаць. Не ўсе могуць, ды і ўвогуле мала хто можа.)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
60
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
9 жні 2017 г.

Не ведаю, добрая ці дрэнная гэта ідэя (пішу нават не дзеля чаго-небудзь, а проста бесіць). Але выкладу яе. Прапаную зрабіць у чаце Mute. Часам проста не хочацца слухаць каго-небудзь з тых, хто там сядзіць(). Што капец. (Я разумею, мадэры баняць і ўсё такое, але тут ёсць нюанс: дапусцім, мне не падабаецца чытаць, што піша той ці іншы чалавек, а камусьці гэта па душы.) Калі не – дык не

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Kunicool, 8 верасня 2017 г.
Не ведаю, добрая гэтая ідэя ці дрэнная (пішу нават не дзеля чаго-небудзь, а проста бесіць). Але выкладу яе. Прапаную зрабіць у чаце Mute. Часам прама так не хочацца слухаць каго-небудзь з тых, хто там сядзіць(). Што капец. (Я разумею, мадэры баняць і ўсё такое, але тут ёсць нюанс: дапусцім, мн [...]

У нас ёсць чорны спіс і, здаецца, калі дадаць туды чалавека, то ты не будзеш бачыць, што ён піша.
Ну а лепш за ўсё – проста не чытаць, бо часам той ці іншы чалавек можа напісаць або выкласці нешта патрэбнае для цябе. Ты ніколі не ведаеш. ты ніколі не ведаеш.

seregelio, 31 жніўня 2017 г.
))) Рубік зажыгае нарм) Пра Фортуну ўвогуле ўсё ў тэме. Заліць купон на адно твар на ўвесь форум, у гонар такога знамянальнага здарэння, як яны лічаць. Могуць не ўсе, ды і ўвогуле мала хто можа.)

Так яны проста заходзяць на форум, пішуць што-небудзь і опа – купон, тыпа трымайце. Падарунок, халява. Гэта не акцыя і нічога такога. Гэта проста сюрпрыз такі.
Не трэба на маё паведамленне адказваць. Каб не разводзіць флуд.
Купоны ад Play Fortuna – гэта проста сюрпрызы. Хто паспеў, той і з’еў. Яны маглі б пісаць паведамленні і без купонаў, але не робяць гэтага.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Feya_Line, 8 верасня 2017 г.
Так яны проста заходзяць на форум, пішуць нешта і опа купон, тыпа трымайце. Падарунок, халява. Гэта не акцыя і нічога такога. Гэта проста такі сюрпрыз. Не трэба на маё паведамленне адказваць. Каб не разводзіць флуд. Купоны ад Play Fortuna – гэта проста сюрпрызы. Хто паспеў, той і з’еў. М [...]

Я ўсё ж такі вырашыў адказаць, ну быццам не ў флудзе. 

Базара няма. Падоранаму каню ў зубы не глядзяць. Ну ўжо бляха вельмі вялувата ад казіно з нядрэнным абаротам. Ёсць думка самому яму (прадстаўніку) пералічыць 5 баксаў, каб паіграць.🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.

Я б, канешне, прапанаваў пару-тройку ідэй, на якіх у мяне самога пакуль няма часу, але не за 10, а за 10.000$ як мінімум……

Пронін, калі вырашыш, пішы ў лс 🙂

+1
-2
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Kunicool, 8 верасня 2017 г.
Не ведаю, добрая гэтая ідэя ці дрэнная (пішу нават не дзеля чаго-небудзь, а проста бесіць). Але выкладу яе. Прапаную зрабіць у чаце Mute. Часам проста няма жадання слухаць каго-небудзь з тых, хто там сядзіць(). Жах. (Я разумею, мадэры баняць і ўсё такое, але тут ёсць нюанс: дапусцім, мне не па [...]

ну як бы ёсць такая функцыя – ігнараваць карыстальніка:
🔗

працуе вельмі спраўна ў абраных раздзелах сайта:

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
igroman, 9 верасня 2017 г.
Я б прапанаваў, канечне, пару-тройку ідэй, на якія ў мяне самога пакуль часу няма, але не за 10, а за 10.000$ як мінімум…… Пронін, надумаеш, пішы ў лс 🙂

ну а чаму б і не . )) зараз напішу.))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Ідэя як бы не для сайта, хоць можа і для сайта, выпадкова што такое будзе. У асноўным для казіно. Не ведаў куды напісаць. Напішу сюды)
Ідэя турніраў (конкурсаў). Усе гэтыя конкурсы ўжо даволі падабіліся. Патрэбна штосьці новае. Такім чынам.
Шмат казіно цяпер мае вялікую колькасць правайдэраў гульнявых. Гэта і Микра, і Нетент, і Эндорфина, і Бетсофт і г.д.
Турнір, напрыклад, на 7 дзён.
Першы дзень турніру прысвечаны гульням ад Микры. Але круціць можна не ва ўсе слоты. А толькі ў пэўныя.
Прадстаўнік выбірае, у якія менавіта. Трэба пажадана такія, каб былі ў ўсіх шанцы. Зразумееце чаму.
Напрыклад выбралі 3 слоты ад Микры.
Кожны гульцу павінен(але не абавязаны) у гэты гульнявы дзень (за 24 гадзіны) выставіць па 1 скрыну з х(любым множнікам) з гэтага слота.
Напрыклад:
Микра1 х24 стаўка 40 рублёў
Микра2 х38 стаўка 30 рублёў
Микра3 х45 стаўка 30 рублёў.
Прадстаўім, што не важна па якой стаўцы ты граеш, важная твая колькасць множанняў.
І так у Гульца А множанняў на Микры 24+38+45=107.
Другі дзень прысвечаны Нетент.
Так жа выбіраеце 3 слоты
Напрыклад:
Нетент1 х41 стаўка 20 рублёў
Нетент2 х55 стаўка 30 рублёў
Нетент3 х50 стаўка 30 рублёў
Усяго 41+55+50=146
І гэтак далей. І ў канцы ўсяго турніру ідзе падлік агульнага множання
Микра+Нетент+Эндорфина і г.д. і г.п.
І перамагае той, у каго множнік самы вялікі.
У такой структуры турніру ўсе плюсы.
Не хочаш выставляць скрыні = не трэба. Але тады менш шанцаў перамагчы.
+ да ўсяго чалавек кожны дзень будзе гуляць у розных вытворцаў. Калі мала 3 слоты ад кожнага вытворцы, можна пашырыць да пяці слотаў. Гэта ўжо як хто пажадае.
То бок, калі турнір на 7 дзён, то і правайдэраў будзе 7. Калі на 10 – то і правайдэраў 10.
Напрыклад у Битстарзе 17 вытворцаў, была б Микра, было б 18. Так што турнір можа ісці аж да 19 дзён. (гэта для прыкладу) у ТТРа 15 і г.д. не важна.
Т.е. асноўная думка, думаю, зразумелая. Там ужо самі можаце дадумаць, па якой стаўцы людзям мінімальна гуляць, як будуць лічыцца ачкі ў іх па гэтых стаўках. Дадаваць самі Х(множнік) або множнік памножаны на стаўку і падзелены на кэф(кэф стаўкі) і г.д. Тут ужо каму як зручней.
Фея прыдумаў новы від турніраў епта!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
IvanPronin, 12 верасня 2017 г.
ну а чаму б і не . )) зараз напішу.))

Я б не сказаў, што гэта ідэя для сайта, але размяшчаць пытанне ў Прэтэнзіі да сайта лічу няправільным. Вось вырашыў сюды размясціць просьбу альбо проста, так сказаць, папярэджанне.

ТаварышЧ Пронин, ці не здаецца Вам, што дадзеная тэма на сайце па гемблінгу (спасылка ніжэй) лішняя. Па-мойму пачнуцца срач і склокі розных тыпаў, потым будуць пісаць у тэму Доўжнікі, а Вам гэта разграбляць. Зразумела, што напісана АДМІНІСТРАЦЫЯ не нясе адказнасці, але ў любым выпадку будуць пытанні менавіта да адміністрацыі.

🔗

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
GoldKing, 3 кастрычніка 2017 г.
Я б не сказаў, што гэта ідэя для сайта, але і размяшчаць пытанне ў Прэтэнзіі да сайта лічу няправільным. Вось вырашыў сюды размясціць просьбу ці проста папярэджанне. ТаварышЧ Пронин, ці не здасца Вам, што гэтая тэма на сайце па гемблінгу (спасылка ніжэй) лішняя. Па-мяне пачнецца шарканіна і [...]

Дзіўна трохі… Ты ж сам пісалі, што можа, напрыклад, спатрэбіцца літаральна за інтэрнэт заплаціць капейкаў і калі што сам звернешся. 

Я б, напрыклад, пры магчымасці ўдалося б пару соцень падзаваліць, калі ў справу.

Не кажу, канешне, пра тое, што розныя шматходоўкі з праханнем грошаў могуць з’явіцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
seregelio, 3 кастрычніка 2017 г.
Ты ж сам пісаў, што можа, напрыклад, спатрэбіцца літаральна там за інтэрнэт заплаціць капейчак, і калі што сам звернешся.

Не-е! Ты тэму ўважлівей пачытай, што я там пісаў! Хаця магчымасці ўжо няма, бо ўсе мае пасты з гэтай тэмы пачысцілі.

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
GoldKing, 3 кастрычніка 2017 г.
Я б не сказаў, што гэтая ідэя для сайта, але і размяшчаць пытанне ў Прэтэнзіі да сайта лічу не правільным. Вось вырашыў сюды змясціць просьбу або проста, так бы мовіць, папярэджанне. ТаварышЧ Пронин, ці не здаецца Вам, што гэтая тэма на сайце па гемблінгу (спасылка ніжэй) лішняя. Па-мойму п [...]

ну па шматлікіх просьбах працуючых яе схавалі. Хаця я лічу, што яе можна было б і пакінуць…

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

А я б, напрыклад, прапанаваў на праекце такую пасаду як Конкурс-Менеджар, які мог бы прадумляць ідэі для конкурсаў ад казіно і ў той жа час весці ўсе перамовы з прадстаўнікамі па іх рэалізацыі. Тады, магчыма, адміністратары не будуць на гэта марнаваць час, а колькасць конкурсаў павялічыцца і за кошт гэтага будуць прыходзіць новыя карыстальнікі для ўдзелу, а калі будзе плынь конкурсаў, то і карыстальнікі, адпаведна, не будуць сыходзіць на іншыя праекты.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Прапанова.

Зрабіць апісанне да “тавары з крамы” больш падрабязным. Працэс атрымання. Для прыкладу: я сёння зрабіў першую пакупку …(згадаў увечары :))

пункт…” Паведаміць у саппорт атрыманую ў ПМ код разам са сваім лагінам у нас на сайце ” выклікаў пытанні. Пасля пакупкі і атрымання пацвярджэння пакупкі на электронную пошту. Узнікла пытанне ДЗЕ? код!… каму пісаць, адносна атрымання коду?! і г.д.

Калі бы сфармулявана было наступным чынам, пытанні б адвяліся.

Як атрымаць:

1. Перайсці па спасылцы і зарэгіцца ў казіно: 🔗
  2. Пасля пакупкі, на працягу 72 гадзін, вам прыйдзе КОД у асабістым паведамленні.
  3. У выпадку калі вы не атрымалі код на працягу 72 гадзін, адпраўце паведамленне мадэратару сайта.
  4. Паведаміць у саппорт атрыманую ў ПМ код разам са сваім лагінам у нас на сайце.

П.С. дзякуй карыстальнікам, якія адказалі на маё пытанне ў чаце і асабістай перапісцы. 🙂

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 964
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
EvgeniyReksiy, 13 кастрычніка 2017 г.
Прапановa. Зрабіць апісанне да “тавары з крамы” больш падрабязным. Працэс атрымання. Для прыкладу: я сёння зрабіў першую пакупку …(адзначу ўвечары :)) пункт…” Паведаміць у саппорт атрыманы ў ЛС код разам са сваім лагінам на нашым сайце ” выклікаў пытанні. Пасля пакупкі і атрыманьня пацве [...]

спіны, якія ты купіў. налічваюцца на рахунак у казіно, таму перыядычна правярай яго

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
VyacheslavLenin, 13 кастрычніка 2017 г.
спіны якія ты купіў. налічваюцца на рахунак у казіно так што перыядычна правярай яго

ну вось я пра гэта і кажу….калі б у апісанні была канкрэтнасць…пытанняў бы не ўзнікала)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.

прапаноўваю зрабіць тэму “Кніга скаргаў” ну ці штосьці падобнае. каб розныя сексоты і іншыя ябеды пісалі свае ласуні не ў цішыні ў лс, а так, каб іх можна было прачытаць і, пры жаданні, аспрэчыць. а то атрымліваецца так, што цябе забанілі, а ты нават не ведаеш за што (і ўвогуле незразумела, за што і якія пакаранні прадугледжаны за тое ці іншае парушэнне). незразумела, што з’яўляецца парушэннем, а што не. ну, напрыклад – адзін назваў іншага пітарам, але не прама, а завуалявана, нататкамі. а другі адказаў яму тым жа, але без розных нататак, адкрыта) і ў выніку чамусьці вінаваты не той, хто з-пад цяпла назваў пітарам, а другі((( гэта не правільна, калі і караць, то ўсіх асабіста я лічу, што за абразлівы і іншыя дробязі ўвогуле не трэба нікого караць, а то атрымліваецца так, што караюць не тых, хто вінаваты, а тых, на каго пішуць скаргі( напрыклад – назваў мяне нейкі чувак пітарам, а я не стаў скаргу пісаць, і яго ніхто не пакараў, атрымліваецца, што яму можна мяне абражаць( а калі я яго пітарам назаву, ён скаргу на мяне напіша, і атрымліваецца, што яму можна мяне абражаць, а мне яго нельга( я, вядома, разумею, што калі зусім ніяк не караць, то тут чыста грамадзянская вайна пачнецца 😁 але тым не менш лічу, што трэба яксьці прасцей да гэтага ставіцца, і па крайняй меры рабіць папярэджанні перад тым як чат блакіраваць, або ставіць на прэ-мадэрацыю, а не адразу баніць 😏 і не блакіраваць чат на тыдзень ці на два і г.д., а на дзень максімум 😏 і тое ж самае датычыцца прэ-мадэрацыі 😏 але гэта я так, я хз як лепш, вам відней) асноўная прапанова – гэта Кніга скаргаў!

гэта я без якіх-небудзь прэтэнзій, проста прапанова) як бы там ні было, лічу, што адміністрацыя ў нас добрая, інакш мяне тут даўно ўжо не было б 😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 705
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

У сувязі з растучай папулярнасцю крыптавалют прапаную і нашаму рэсурсу выпусціць сваю. LCBitcoin  😁

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
AydarKaribullin, 7 лістапада 2017 г.
У сувязі з растучай папулярнасцью крыптавалют прапаную і нашаму рэсурсу выпусціць сваю. LCBitcoin 😁

Што ў пятніцу хочаш? 😆

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 705
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
GoldKing, 7 лістапада 2017 г.
Што ў пятак хочаш? 😆

Ну ў пятак гэта вельмі шмат. Мне дастаткова дзесяці уе.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
AydarKaribullin, 7 лістапада 2017 г.
Та ў пятак гэта вельмі шмат. Мне хапае дзесяткі ўе.

На форуме ўжо ёсць уласная валюта 😁 Цяпер засталося толькі біржу зрабіць і пачнём ладзіць таргі 😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Пры куплі тавараў у краме, (для актывацыі якіх у казіно патрабуецца ўводзіць бонусны код), зрабіць аўтаматычную адпраўку на пошту гэтага бонуснага кода. Пацверджанне пакупкі ж прыходзіць аўтаматычна, так што, мабыць, і гэта зрабіць магчыма.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 705
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
EvgeniyReksiy, 9 лістапада 2017 г.
Пры куплі тавараў у краме, (для актывацыі якіх у казіно патрабуецца ўводзіць бонус-код), зрабіць аўтаматычную адпраўку на пошту гэтага бонус-кода. Пацверджанне пакупкі ж прыходзіць аўтаматычна, так што напэўна і гэта зрабіць магчыма.

Так. Мабыць магчыма. Але ёсць складанасці з тым, што ў розных бонус-кодаў розныя ўмовы. Якісьці для новых, якісьці раз у тыдзень і паміж імі деп і гэтак далей. І нават не гэта самае важнае. А калі тып нафлудзіць за 15 мінут на форуме, купіць купон і памятаць яго як завуць ?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...