Праўда ці чуткі: правайдэр PushGaming сыходзіць з РФ?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
10 August 2023
ад
Misha55
|
45 Адказаў
|
5,743 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ужо двойчы чуў ад стрымера Гелемар, што правайдар PushGaming сыходзіць з РФ пасля 28 жніўня. Чалавек далёка не апошні ў гэмбле і проста так, напэўна, казаць не стаў бы. Праўда гэта ці не, хто што ведае?
упершыню чую, дзякуй, што паведаміў(хоць і не дакладна)
шкода, канешне((( адзін з маіх любімых правайдэраў
Тэж пуш падабаецца, шкода. І як цяпер далей-то жыць? Я ж есці не змагу.
Зноў давядзецца гуляць у класічныя кнігі і ў старбаст што-лі ? Прывітанне 2010 год.
Адзін з правайдэраў, дзе сапраўды можна выйграць. Калі i нолимит таксама зьедзе, застанецца толькі хаскаф, а амат i энда зусім сапсаваліся.
Цяпер ты есці не будзеш, гуляючы ў Amatic і Igrosoft, бо выйграць там нерэальна 😂
Настаў час іграсофта, чакаем резидент мегавейс😂
Увогуле не гуляю ў гэтае гавно))
Ага , а гэта ўжо цікава. Яшчэ і з купленай бонускай.
З двума вогнетушыцелямі супер бонус за х300))
Хай сыходзіць і больш не з’яўляецца, навошта вы шуміце – нас ебуць, а мы толькі мацнеем – да чаго гэта?
Push gaming – добры провайдар, а Nolimit, каб гуляць, трэба шмат грошай)
Хоць у другую рэдка гуляю, ды і нас гэта не датычыцца)
Згодны, ёсць яшчэ запас)) у выглядзе бтг, меркур, гамомат і т. д. А ў ноулимит я ток у адзін слот гуляю Dragon tribe кста раю.
Нічога пра гэта не чуў, але хай ідзе і слава Богу. Скаміна з скрыптовымі сцэнарамі выйгрышу.
А Гелемар – гэта яшчэ той прянік, кінула, балабол.
усе топ заносы тыдня , гэта пуш , ноуліміт , хасхав , рана ці позна напэўна ўсе сваляць)))
Вось і я пра гэта кажу, там, дзе можна выйграць, сыходзяць. А людзі не разумеюць, маўляў хай з’едуць і сядзяць у даўгах, гуляючы ў монгола.
Таксама гэтую навіну ад Гелемара чуў і не на адным стрыме ён згадваў аб сыходзе пуша, ужа нічаму не даводзіцца дзіўвацца асабліва калі зыходзіць з цяперашніх рэалій, але ад нас простых людзей, на жаль, мала што залежыць, хоць сам прызнаюся часам мяне наведвае пачуццё злосці з‑за адбываючайся вакол несправядлівасці…
Не ведаю, игрософт – гэта адны з самых балансатрымлівых слотаў, я ўжо трэці год адбіваю ў ім усе бонусы, у некаторых казіно, такіх як ггбет, вулканвегас, з іх дапамогай адбіваўся адзін бонус з пяці. І заносы там таксама лавіў х500-х1000. А вось аматик, эндорфина наогул не даюць.
Галоўнае, каб з Беларусі пуш не пайшоў))) Лепшы, па маім меркаванні, правайдэр на дадзены момант. Амаль усе заносы вышэй х1000 лавлю толькі ў яго. Ды і хоць нешта дае, у адрозненне ад таго ж прагматыка.
мяне вось зацікавіла пытанне : пуш не павінен як-небудзь афіцыйна апавясціць гульцоў? праз казіно ці як-небудзь яшчэ?
проста ў многіх дапусцім накоплены банкі, пчолкі і г.д. і атрымліваецца яны проста згараць🤯
Вось у мяне як раз такі назбіраны банка вісіць, у якую заліў каля 40К пасля таго як назбіраў яе, а яна ўсё не адкрываецца. Будзе не вельмі прыемна, калі пуш пойдзе, а я яе так і не адкрыў.
На конт адбіцця вагера згаджаюся, сам некалькі разоў у ім дакручваў. Але зноў жа, калі ўжо занёс і ідзеш у игрософт не за заносам, а тупа вагер адкруціць. Мы ж гуляем, каб выйграць, а не аддаць 200-300 ставак і забраць у рэзідэнце 50 або 100 іксаў. Сам жа во напісеш х1000 лавіш у пуше.
Тут хз, iSoftBet і ELK, калі яны сыходзілі, загадзя папярэдзілі? Я вось не памятаю
Не,проста напіша на пошту,што мы сыходзім з вашага рэгіёна ит.д
Дзякуй што былі з намі ит.д
Яны таксама скажуць, але па пошце, сорры, мы сыходзім, усё гэта з-за санкцый!
Так што хутка застанецца, як казаў Леха игрософт))