праграміст
Праграмы для рулеткі
|
28 November 2018
ад
astin67
|
12 Адказаў
|
2,644 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хто напіша праграму для рулеткі
А ты вось тут пашукай, можа нешта цікавае для сябе і знойдзеш. Там куча розных праг для рулеткі. Або ж дакладней апісвай сутнасць сваёй просьбы!
https://youtu.be/qOhKI_wNRNI
ты праграміст ?
Звяртайцеся на біржы фрылансу, там на ваш заказ паступяць прапановы ад жадаючых, а далей выбіраеце з іх найбольш прыдатны варыянт.
Так, звяртаўся на сайт праграмістаў. Калі чалавек спец у праграмаванні, але далёкі ад рулеткі, цяжка патлумачыць, што, напрыклад, у ліку тры складовыя: б/м, к/ч, чт/нч. Карацей, не знайшлі агульнай мовы.
папрасілі напісаць ТЗ ( тэхн. заданне ) , як жа гэта доўга і складана – я больш не хачу стаць праграмістам
А як ты хацеў-то? 😁 Ад правільна напісанага ТЗ якраз і залежыць, што ты атрымаеш у выніку))))))
залатая рыбка ,шчупак . Аладзін – не прасілі ўдакладніць ТЗ жадання
😁 Але ў сваю чаргу яны і прагерамі не былі, так што без ТЗ заказаная табой прага цалкам магчыма будзе сама заказваць піцу, паліваць яе маянэзам,..сінім (па смаку такі ж, але толькі сіні), ставіць табе будзільнік на кожны дзень у 4.14 раніцы і т.д, нно будзе пытацца – “а што такое рулетка?” або ўвогуле – “Хто тут?”😁
зараз напішу сабе праграму – будзеце за аўтографам бегчы
А пра якую праграму ты гаворыш, калі ты проста не ведаеш, чаго хочаш. Я спачатку табе сказаў, што трэба падрабязней распісваць. Правільна на біржы табе сказалі, бо ТЗ – гэта асноўнае і толькі па ім табе робяць/піляць праграму.
Або ты думаеш, што з табой будуць год працаваць, каб ты пастаянна ўносіў нейкія зьмены?
Што праграмісты нібы не могуць без ТЗ і зразумець, як пісаць кодынг на некалькі канстант – гэта ўсё памылковае ўяўленне. Я вось, напрыклад, праграміст і знаўца рулеткі. Магу напісаць праграмку на базе вашых пераваг.