Прагнозы Вольфа Мэссінга на 2021 год
Пагаворым пра жыццё
|
26 January 2021
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
424 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па словах Вольфа Мэссіна, пандэмія, што мучыла чалавецтва ўвесь пераходны год, паступова пачне змяншацца і перастане распаўсюджвацца. З’яўленне небяспечнай заразы ў 2020 годзе прадбачыў вядомы савецкі прадказальнік Вольф Мэссінг. Ён вядомы тым, што назваў дакладную дату Дня Перамогі ў Вялікай Айчыннай вайне, а таксама дату смерці Іосіфа Сталіна – свайго блізкага сябра. Яснавед з дзяліўся сваімі віданымі з сынам Іосіфа Сталіна – Васілём Сталіным. Мэссінг асабіста паведаміў нашчадку вядомага дыктатара пра надвіслую небяспеку, тым самым выратавшы яго ад вернай смерці. Таксама ён прадказаў уласную канціну.
Пра 2021 год прарок казаў, што пандэмія, што мучыла чалавецтва ўвесь пераходны год, паступова пачне змяншацца і перастане распаўсюджвацца. Людзі не будуць знікаць так, як некалі знікалі дыназаўры, падкрэсліў ён у сваім прагнозе. Аднак, па словах яснаведа, для ўсёй Еўропы наступяць цяжкія часы ў палітычным плане.
Што датычыцца Расіі, то ў наступным годзе, па словах Мэссіна, у ёй з’явіцца новы прарок, які прывядзе нацыю да лепшых часоў. Ён створыць уласнае вучэнне, якое хутка распаўсюдзіцца па ўсім свеце. Гэта вучэнне павінна аб’яднаць усё чалавецтва.
На той жа год Вольф Мэссінг зрабіў трывожныя прагнозы, звязаныя са ўспышкай буйного канфлікту паміж Кітаем, Японіяй і Паўднёвай Карэяй – ён пачнецца ў 2021 годзе і будзе працягвацца даволі доўга. Па словах экстрэсэнса, з заканчэннем вайны прыйдзе і канец варожасці гэтых трох краін.
Вядомы прарок і ілюзіяніст Вольф Мэссінг нарадзіўся ў польскай Гура-Кальварыі ў 1899 г., але шмат гадоў свайго жыцця правёў у Савецкім Саюзе, стаўшым для яго другой радзімай. Мэссінг увайшоў у гісторыю дзякуючы свайму ўнікальнаму і даказанаму дару прадказваць будучыню з дзіўнай дакладнасцю. Калі ў 1974 годзе яго забіралі ў бальніцу на аперацыю, ён развітваўся з блізкімі, паколькі ведаў, што ніколі іх больш не ўбачыць.
аля песков сталіна)
нават вікіпедыя піша – “савецкі эстрадны артыст”
я шмат пра яго глядзеў, і серыялы і дакфільмы і г.д., але ўпершыню чую пра пандэмію )) усе вата за вангу таксама новае прыдумваюць проста новыя прадск…
ты што як бабка, хаха паддаешся на такі шлак 😀😀😀😀😀😀
Нава́т Вікіпедыя… Пры ўсім павазе. Вікіпедыю пішуць школьнікі. Ты таксама можаш напісаць там што заўгодна. Інфа правяраецца так сабе. Асабіста праверана.
але ж ён так і быў артыстам, то бок, да, маўляў, быццам у яго былі сілы, вось ён ездзіў па краіне і паказваў іх.
Гаворка не пра гэта)
Кожны год новыя прадказанні ад Вангі і Мэссінга. Дастаўка прама з таго свету )) А, яшчэ Нострадамуса забылі. Банда прадказальнікаў
Я не веру ў ўсюкую хну.
Прабач, але гэта поўны шлак!
Ванга была АГЕНТАМ ,і здабывала інфу для КГБ😁😁😁
Ага агент 007 толькі сссроўская версія.
Я веру таму, каму або чаму я ХОЧУ верыць 🙂 .
Спартак чуш не скажа😆😆😆
Калі гэта такім чынам ёсць, то… Застаецца толькі пачакаць годок і ўсё даведаемся – гэта “фанар” ці… А то якось дзіўна: пра пандэмію і астатняе ён нібыта казаў, а пра
Амерыку ні паўслова)
ну ў гэта больш вераць і больш мне лагічна і разумна нежэлі ,в то што яснавідзяй была ))..