Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
9 January 2017
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,206 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Партугалія – Іспанія
Партугалія перамога або нічыя
Кэф 1.81
Стаўка 250 грн
Якая на хер перамога або нічый? Якая такая яшчэ Партугалія? Не ведаю такую зборную. За іспанцаў “топлю” ….. таму з прагнозам катэгарычна не згодзен. П2 і ўсё тут. Ніякіх варыянтаў 😁
Твае погляды я паважаю, але я за цвярозы погляд) як бачыш, я меў рацыю. Хацеў узяць чыстую нічыю за 3.2, але не адважыўся. Нават амаль лік адгадаў
Пасля дзвюх.прагнозаў пакуль у маленькім мінусе. Вынік банка 3952.50 грн
Я не п’ю і таксама цьвярозны 😁 хаця…. погляд можа і зацемнены)) Ну як так? Так “хварэў”, а яны….. Ну нічога. Гэта яны проста размялеліся. Астатніх у групе пераб’юць і пойдуць па трупах, прама ў фінал. Іспанія – чэмпіён 😉 😁
А калі сур’ёзна, то віншую. Ты капер, я проста заўзятар зборнай Іспаніі. Галоўнае, каб у цябе заходзіла, бо гэта грошы. А я паглядзець на матчы з гэтай зборнай люблю і матэрыяльна не зацікаўлены.
Я да матчу нічку яшчэ браў за 3 з капейкамі
Вождзь маладцом!Бачыш, а я злякаўся, прывык гуляць прасцей, часам сябе не люблю за тое, што мне не хапае рызыкі, і потым шкадую пра гэта. Ну нічога, мб яно прачнецца ў мяне з часам, і буду точныя рахункі выдаваць😎
Харватыя – Нігерыя
Харватыя Ф(-1)
Кэф: 2.44
Стаўка 250 грн
Аргентына – Ісландыя
Ісландыя Ф(+1.5)
Кэф: 1.84
Стаўка 250 грн
Аргентына – Ісландыя
Тотал 1 тайм менш (1)
Кэф 1.93
Стаўка 250 грн
За учорашнія вынікі
2+
1-
Прагноз на сёння
Коста-Рыка – Сербія
Сербія не прайграе і ТМ2,5
Каэф: 1.84
Стаўка 250 грн
Германія – Мексіка
Германія пераможа і ТБ 2.5
Кэф: 2.28
Стаўка 250 грн
Банк 4032
4+
3-
Пакуль тупчымся на месцы, і гэта пры тым, што фаварыты ўсе падвялі, так што можна сказаць, што гэта не самы дрэнны вынік. Сёння адгадаў дакладны лік Швейцарыя – Японія, але сюды не паспеў выкласці
Дык фаварыты амаль заўсёды ў пачатку гуляюць пасрэдна, вось калі пойдзе ў наступным туры на вылет тады ДА…
Будзе “жара страшная”, але і фарт ніхто не адмяняў)) Асабіста я чакаю сюрпрызы;)
Без сюрпрыза ніяк)
Учорашнія вынікі
2+
1-
Немнага не хапіла да дакладнага ліку, Бельгія забіла на адзін больш.
Вынік банка 4252 грн
Пакуль пасля першага тайму ўсё ідзе шыкоўна, думаю так і застанецца, япашкі не змогуць дажыць, а калумбійцы ў меншасьці вытрымаюць, яны мацней выглядаюць
Расія – Егіпет
Расія не прайграе і ТМ2.5
Кэф: 1.93
Стаўка 250 грн
Польшча – Сенегал
Ф1 -1
Кэф: 4.10
Стаўка 250
Партугалія – Марока
К.Роналду заб’е і перамога Партугаліі
Кэф: 2.35
Стаўка 250 грн
Эпічны экспрэс
Думаю харваты змогуць вытрымаць супраць злых, але неарганізаваных аргентынцаў
Ачэпна сыгралі Харваты супраць Аргенціны, гэта быў нейкі … эпічны матч. Поўны фарт на баку Харватыі🐽
Спачатку варотнік А.., канешне, ляпнуўся, а потым Харваты іх дажалі … Поўны разгром лік 0:3, як кажуць любіце сюрпрызы😉
Прабачце, не ўтрымаўся, які драматычны матч… Па ходу Аргентына не фартовая… а вось Харваты таки ДА!
Сапраўды думаеце, што ўсё толькі ў фартэ? Але яны што – паказалі тысячу момантаў? Проста гулялі на аднаго Мэссі, а вось як гэта на самай справе аказалася, калі гуляе каманда.