Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
9 January 2017
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,212 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у іх флангавы абаронца забіў 11 галоў ,зараз на яго ўжо ўсе ТОП-каманды паклалі вока
звычайная схема, маладзёж праяўляецца і Монако ўсіх прадасць бо прыйдзецца
Монако маладцы, толькі я спалохаўся так жа як і ў матчы лісаў з Севільяй, не ўзяў іх праход. Цяпер буду даганяць тым, што мне кажа ўнутранае чутцё і падсвядомасць, Проход Краснодар і Ромы экспрэс
Мяне ўсё роўна хто, галоўнае што забілі б)) пажадана Монака, канешне, але не здолелі( а Аблак учора за Атлетыка проста феерыў і хвала яму, толькі няхай цяпер заўсёды так феерыць і больш не загубляе мне экспрэс з кефам 4))
Облак зрабіў відовішчныя сэйвы, але па складанасці выканання не вельмі, там проста тупа прымітыўна ў яго білі. Я сам так на матчах рабіў, але проста ён адгадаў, куды будуць удары, і скакаў да ўдару – вось і атрымалася відовішчна
Відовішчнасць была яшчэ якая, ну чувак тут таксама трэба было адгадаць, вось Навас у матчы з Валенсіяй, там у яго прама білі, а ён вуглы гадаў, ракло, а Облак красава.
Калі ў цябе ляціць нізом, то ты ўсё тащыш)) а калі зверху, то пралятае над рукамі аха) ну а так таксама тащыш))
СТАЎКА ад Вінара даў 200% што зайдзе забіраем
Хлопцы, я вам не ўбівaю гэты экспрэс у галаву, але ўпэўненасць такая ж, як і ў Монако – прайшло, і Лестер быў, толькі тады я аказаўся трусам. Цяпер свой шанц прамаруджваць не збіраюся, хто хоча – бярыце))
аахха не хачу рызыкаваць)) у наступны раз як-небудзь
Галоўнае глядзім вынік, ён усё таскаў! Але ў той жа час калі так угадываў, то значыць ведае нешта) Ці ж яму “пятая точка ” падказвала, але нават па тэорыі верагоднасцей усё адгадаць проста нерэальна.
як па мне то лепш бы ён не цягнуў)) мне галы Байера патрэбныя былі))
Але тут ужо кожны глядзіць са сваёй калокольні, але пагадзіцеся, калі быць проста гледачом, то матч быў відовішчным.
на жаль я матч не глядзеў, але паверу вам на слова)
Сонца мудакі ну ппц як так, суддзя п і д а р а с ну дай т=штрафны ў карысць Краснадара і ўсё, а не, Сельта выбягае ў контру і на табе….ох суддзі заряжаныя
у мяне тб2.5 не заходзіць(( а суддзя і праўда не прав(
Хлопцы, прачытайце, калі ласка, правілы раздзела і давайце абмяркоўваць усё вось тут
🔗
У мяне ёсць скрыншот, дзе я рабіў стаўку, таму я і напісаў, што і як у матчы – я пра Краснодар, я азнаёміўся з правіламі і прытрымліваюся іх. У матчавыя дні ў мяне няма ніводнай тэмы, дзе я тупа левых матчаў пачынаю абмяркоўваць і стаўку, якую я не рабіў. Строга даю камент сваёй падзеі
я разумею, але давайце абмяркоўваць гульні ў адведзенай тэме
я тебе написал в лс. Проста я даю свае прагнозы ў сябе і людзі не маюць права даваць сваё меркаванне і паказваць свае скрыны, параўноўваць і гэтак далей. І сваю ўласную тэму, якую я, блін, бясплатна выкладваю, Фонин выкладвае і іншыя, забараняць нам камэнціць ну гэта бред, хлопцы
так знайдзі форум пра бк там і выкладвай ,і не каментуйце а тока флуд
пацаны, вылажваць скрыншоты ніхто не забараняе паўтараю яшчэ раз, абмяркоўваць усё, што адбываецца ў матчы, я прасіў вас у тэме
я сам тады ствару сваю тэму, і назаву яе “Абмеркаванне спартыўных падзей” А ў сваёй тэме буду тупа выкладваць скрыны з прагнозамі. Але ёсць адно НО. Чаму я паўтара месяца раблю адно і тое ж і толькі праз паўтара месяца вы мне і іншым пішаце, каб не каментавалі свае ж прагнозы, у лайве і гэтак далей. Несцыкоўкі, хлопцы, што ўсе напалі на гэтыя пойнты, давайце глядзім праўдзе ў вочы, што ўсім не хопіць ці што. Я актыўны на сайце толькі з 8 вечара да 12 пакуль матчы годныя толкам ёсць, а вы і гэтага мяне і іншых адабраеце??? чаму ДА ВЛАДА ФОНІНА няма такіх прэтэнзій, я такі ж, як і ён, усё тое самае раблю!!! Влад, я цябе зараз не падстаўляю, проста кажу як ёсць. Чаму пытанні да мяне з’явіліся бліін праз столькі часу???
адзін ці два яшчэ разумею, але тэма адна, а гавна разводзіце да хе ра – то суддзя дрэнны, то шнурок развязаўся
пытанні зусім! а не толькі да цябе і тэма адна!
я паўтараю яшчэ раз – у тэмах сваіх прагнозаў: прагнозы, важная інфа, скрыншоты самі прагнозы, а пісалі хто дзе насраў, хто дзе які урод – у асобнай тэме! не ператварайце тэмы ў чат!
калі не хочуць па-добраму – зачыняйце тэмы і ўсе будуць задаволены