Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
8 студзеня 2017 г.
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,306 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та Доннарума ўвогуле красавец, ты ведаеш, колькі яму гадоў?))) 17, чувак!!! )) мы яго на форуме ўжо сваталі ў Реал або на замену Буфона ў Юве)) Імёны ў Буфона і ў Доннарумы аднолькавыя)) так што вартая замена для Юве будзе)) ну гэта так – планы на будучыню, а пакуль Буфончык цягне)
Усё гэта, канечне, добра. Рэал і ўсё такое. Але!у Рэал хочуць забраць Дэ Хеа, ды і ён сам не супраць. А Донарума сказаў у інтэрв’ю калісьці, што хоча абараняць колеры Мілана ўсё жыццё і нікуды не хоча пераходзіць, тым больш у Юве)
гэта ён такі малой дурны зараз)) а потым як убачыць, якія клубы і якія бабкі будуць перад ім мігаць, вось там і зрубае башню ў чувака)) ўбачыш)) гэта табе не Шаўкоўскі ў Дынама Кіеве быў)) а што яму яшчэ сказаць, што не, я буду зваліваць?) канечне ён так горда цяпер крычыць у свае 17-ць))
І так, матч пачнецца праз 30 мін, і вось на што я стаўлю
Кубак – гэта заўсёды цікава, асабліва назіраючы калі відавочны аўтсайдар можа заззяць супраць лідара. Мідлсбро асабліва не блішчыць у гэтым сезоне, але каманда вельмі граматна ўмее сушыць матчы з ТОП-камандамі, а ў кубку гэта святыня: пасля выстаўленага аўтобуса ля сваіх варот або кітайскай сцяны – называйце як хочаце – вырвацца ў кантратакі будзе сапраўднае свята. Я многа матчаў бачыў падобных і Госцям заўсёды было цяжка, тым болей калі ТОП-клуб вядзе барацьбу за кубак краіны, ЛЧ і чэмпіянат. Матч будзе не выніковы, і ТМ3 падыходзіць якраз. Таму больш за тое, асабістыя сустрэчы паміж гэтымі камандамі былі такія, што тотал 2 не перавышаў
Вось хлопцы, выбраў на гэтыя выходныя 15 матчаў, на якія буду рабіць прагноз. Буду выкладаць прагнозы за гадзіну да пачатку кожнага матчу)) а таксама зараз рыхтую экспрэс з вельмі сочным кефам, спадзяюся насобіраю))
па адносінах да тм3 не згодзен. Сіці толькі за кошт класа павiнен 3 забіваць. Думаю будзе тб3
ну ўжо 0-1… пабачыш. Клас класам, але ім у ЛЧ неўзабаве гуляць. Яны яшчэ адзін заб’юць і зупыняцца канчаткова. я якраз зараз гляджу матч
Прагнозы на сёння)) 5 падзей цалкам дастаткова, не буду займацца піханінай на амаль усё падрад. Вельмі ўважліва рабіў аналіз. Здаецца, цяпер пайшла нядрэнная паласа, паглядзім як будзе сёння) і амаль ужо падрыхтаваў добры экспрэс))
Экспрэсік з кефам 28 сабраў)) цікава, колькі падзей зайдзе) думаў браць сістэмай 6/7 на падстрахоўку, але там kaэф вельмі зніжаецца і амаль нічога не выйграеш, так што ўжо вырашыў узяць свой першы экспрэс з такім кефам. Што думаеце?)
У прынцыпе норм, толькі скажы, калі ласка, што значыць Вільяреал 0?
Думаю, што мне падабаецца, асабліва фора Вільярэала, вось толькі Борнмут, канечне, ТБ 2.5 выклікае пытанні, Вэст Хэм зараз можа забіць болт на выязныя матчы, бо далёка ад зоны вылету, і хз, як сябе павядзе, я спадзяюся, што Вішні пасля сорамных паражэнняў дома папрацуць над тым, каб змяніць карціну
Фора 0 гэта азначае, што Вільярэал не прайграе, але ў выпадку нічыёй стаўка вяртаецца, мая 1к1. То-бок мне трэба, каб Вільярэал выйграў, але калі будзе лік 1-1 або 0-0 і гэтак далей, то я нічога не выйграю, але і не прайграю
Фонь, ну я спадзяюся на Вішняў якіх ужо павінна прарваць, а ВестХ калі будуць адчуваць, што іх насілуюць, то там граюць хлопчыкі не для галення, так што думаю можна было выбраць такі зыход. У такіх еспрэсаў няма верняковых прамых падзей, самае нечаканае можа цябе падосаць. Паглядзім, нават калі не зайдзе, я буду рабіць высновы, значыць не да канца ўсё прааналізаваў, але павер мне – я вельмі доўга сядзеў і рыў інтэрнэт, аналіз, статыстыку і супастаўляў усё гэта з тымі гульнямі, якія я бачыў з удзелам гэтых каманд
Сід, у мяне МС зайшоў)) а ты казаў што на класе на класе)) Гэта Мідлсбро)) там і 1-1 лік мог быць)) на лініі варот абаронца мяч вынес, ну як вынес, проста ад яго трапіў выпадкова, у Сабалетту, па-мойму
паглядзіце што робіць Монако са мной, і Севілья, вось жа трэба было гэтую парочку ўстроміць у экспрэс(( фуу
7 плюсаў запар на дадзены момант, але ўжо цяпер Севілья іх сапсавала, і на чарзе Манако, я так разумею.
Апошнія 25 прагнозаў:
17+
5-
3 вярткі
наркаман што ле ? 😁
ну і што) не магло быць тры нічыі?)) усё магчыма. Глядзі, у мяне ён, пасля першага тайма ў матчы Монако – Бордо лік быў 0-0… зараз 84-я мінута, лік 2-1., мой ТБ прайшоў, усё добра, але калі чел ставіць на нічыю нават у гэтым матчы, то пасля першага тайму ён шчаслівы ппц, або той, хто на ТМ зараджаў. А зараз бы пліваўся
Вынікі сённяшніх прагнозаў.
5+
1-
Але гэты мінус атрымаўся самы балючы, але плюс за сёння ёсць 7% ад банка у выніку. Калі б не гэты мінус, было б +14
ааа ну калі так, то вельмі нядрэнны экспрэс!) давай!
та што, цягні… ужо ўсё, экспрэс не сыграў, Севілья мяне падставіла, паглядзі ў мой экспрэс, я іх перамогу браў, алень я рагаты((
Хто мог падумаць, што яны ў сябе дома так дурна будуць гуляць, тым больш гэта іх не раззлаціла.
Матч заканамерны, гэта я прайбаў, у іх думкі ўжо пра ЛЧ былі… вучыцца, вучыцца і яшчэ раз вучыцца мне)
Хлопцы, узяў НХЛ на ноч, зайдзіце да мяне а то не магу выложыць скрыншоты з тэлефона, вось спасылка на мае прагнозы http://www.betonsuccess.ru/sub/37355/VinarBetTOT.SOC.U/stats/all/
што праўда тое праўда))) яшчэ на бетоне і паставіў у сваім рэпертуары на самую галімую стаўку самую вялікую суму 7% x))
Vinar, замуці сёння нейкі эксперысік каманд так на 5. Толькі праходны, калі ласка))