Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,257 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дада) Цяпер будзе што ўспамінаць гадоў 20)
Дэ Росі атрымае чырвоную, пацаны
ўспамінаецца матч з Баварыяй))
Так, як успамінаюць, як Баварыю перагралі, гадоў 6 таму.
злы па полі бегае ?)
Іван проста ўбачыў што Дэ Росі жоўтую атрымаў, і падумаў італьянец па-любому дамовіцца) Але не пракаціла)
8+
6-
Толькі ізраільцяне падвялі.
Баланс : +0.37 🙂
Фух, а то ўжо вельмі сорамна было.
А колькі ты ўсяго паставіў? Што ў выніку атрымалася +0.37
Двадцатку нейкую, напэўна)
Трэба гуляць на стаўках як я. Выбраў нейкі матч, дзе не можа быць нічыёй. Упіхнуў на фаварыта за 1.5. Чакаеш)
гэта па ўсёй тэме ординары, нарэшце плюс атрымаецца.
стаўлю да па 20-цы. 😁
Набіць, ці што, 20 пойнтаў і стварыць свой дзённік са стаўкамі, прыкольна ж)
Хаця я б, калі шчыра, не вытрымаў бы такога, такіх дробных выйгрышаў. Разумею – у слот пайшоў, прайграў, і задаволены)))
так, я у лайве, каля 80% сваіх ставак стаўлю.
там іншы банк, які я зліў учора, там з 20-кі накачаў 140, а ўчора пад піва на валейболе зліў, http://www.myscore.com.ua/match/zXgM4Xsr/#match-summary вось на гэтым матчы, спачатку на расіянок паставіў -13.5 фору, потым потым 3:1 дакладны лік, у канцы на перамогу паставіў. Жах у агульным)
Канчэны Арсенал, на 2.5к прайграў, як так можна гуляць.Забіваць галы і ў наступнай атаке прапускаць.
першая стаўка бетон.
гэта што ў другой, калі Шахцёр атрымае адну жоўтую? Ці трэба дзве? У любым выпадку нейкі ізі кеф)
Шахцёр атрымае тры карты і больш )
ЦСКА:ПСВ тотал матчу больш за 3
што гэта?
oO адкуль такая ўпэўненасць, каб рабіць такую стаўку??
там хапае касцяломаў, той жа Срна толькі ў чэмпіянаце такі ласкавы, і герой, у ЛЧ і за зборную карты вельмі часта, а там яшчэ Шаўчукі, Стэпаненка (мяркую, дыскваліфікаваны), Кучэры і г.д., у агульным хапае + гульцы, якія не трымаюць язык за зубамі тыпу Бернарда, галоўнае, што суддзя не англічанін, а немец, тыя ўкраінскую каманду шкадаваць не будуць, ды і вынік як бы там не было давіць на Шахцёр.
лагічна.
добра б было тотал больш за 2 за 1.8+, дзе-то, але такога няма нідзе
Футбол. Ліга чэмпіёнаў УЕФА. Статыстыка. офсайды Астана – офсайды Галатасарай : офсайды Астана больш(2.5)
Вось такое на Паріматчы адкапаў за 2.3
😁
Рана яшчэ казахам на такі ўзровень у плане тактыкі выходзіць 😌
Ты не баішся, што Астану настолькі заціснуць, што ў іх нават шансу на офсайд не будзе?
Не, дома не заціскаюць.
ну праз пару гадзінак паглядзім) У любым выпадку трымаю за цябе кулачкі)