Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,261 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так, у іх браць прагнозы – дакладна такая ж рызыка, як самому ставіць
магчыма яны і могуць быць у плюсе, але 24 гадзіны сядзець і сачыць за іх прагнозамі – гэта проста мамба
і можа атрымацца, што ты трапіў у іх апстрык ці даун, я пару раз спрабаваў, калі асабліва ў тэнісе не разбіраўся, прайграваў і забіваў
гэта як бы больш крыўдна, чым калі сам прайграў
http://www.myscore.com.ua/match/newuFc20/#match-summary
Хіхон наносіць псіхалагічны ўдар па Вулове, перад матчам Лігі чэмпіёнаў
😁
ну засмутылі ну нічога. яны да лігі чэмпіёнаў рыхтуюцца я ўсё разумею, калобарсу ж трэба поўнымі сіламі выносіць
я глядзеў матч, апошнія 10 хвілін)
думаў што матрасы забілі, форма каманд хатняя вельмі падобная
і на маё здзіўленне атакавалі ў канцы толькі гаспадары
усталі яны і ўсё, хай адпачнуць перад матчам
да ЛЧ яшчэ 17 дзён, паходу ўчора за супакой матрасы пілі 😁 душы сваёй
разумееючы наступствы жэраб’ёўкі 🙂
нічога, як кажуць, рыхтуй сані з лета, вось яны і рыхтуюцца, я пагляджу як калобарса сыграе з калопеалам другога числа))))
так -1 на Барсу бяры зараз не памылішся
хутчэй за ўсё ў Рэала яшчэ і выдаленне будзе, і ў Сяргея Рамоса
гэта я сур’ёзна, хутчэй за ўсё пару мячоў дастане з сеткі.
+ нервы, і разуменне, што гэты матч не гуляе большага значэння, чым прынцыповасць
Ты гэта сур’ёзна, наконт выдалення прайгрышных ставак :29:
Вы так не жартуйце))) я ж перыядычна чытаю вашы опусы…у пазнавальным плане )))
Каша ў галаве толькі пачынае па талерках раскладацца і на табе)
так ужо альбо ў чаце альбо дзе‑то на форуме пісаў, што спачатку ён трапіў у апстрык, там было дзе‑то шэсць перамог + пара вяртанняў, каэфы былі вар’яцкія ну 2.5+
потым ён быццам у лайве выдатна даваў стаўкі, я прыгледзеўся і стаў за ім ставіць, ну ў выніку як паставіў, так ні адна стаўка не прайшла, штук пяць за той вечар паставіў, прайграў каля паловы сотні $
стаўкі ён даваў перад матчам, атрымліваецца што проста пашанцавала хлопцу
ён прасіў ставіць лайкі на запісах, каб ён даваў прагнозы, так тады было 450‑500+ лайкаў, зараз сотка едва набіраецца
мой савет па ўласным вопыце – не звязвайцеся з падобнымі горе каперамі
ах так, стаўкі ён сапраўды выдаляе, першы час крыўдаваў, што ніхто яго труд не паважае, але думаю, што хапала людзей, якія толькі звязаліся з ім і прайгралі на той момант
можа ў яго ёсць пара лохаў, якія яму плацяць, але здаровы на розум чалавек на гэта не падпішацца, у наступны апстрык ён зможа так набраць пакупнікоў, але я ім не зайздрошчу 😁
Ён там, гляджу, актывізаваўся, раздае нічыі))
Вынікаў пакуль рабіць не буду, бо сам яшчэ толькі вучуся.
Але вазьму на заўвагу….папагляджу.
Дзякуй за інфу )))
па чырыку паставіў на Стахоўскага -3.5 з чылійцам
і на Калумбію за 2.3
паглядзі, што атрымаецца
даўно тут стаўкі не пісаў
Стахоўскі 7:6 7:5 выйграў, але стаўка ў аўт
Колумбы ў дадатковы час выцягнулі
профіт 3 баксы)
прыемнага прагляду 😁
Заўтра думаю ўзяць
разам атрымліваецца 2.3
астаткі сюды кіну
я нейкі на заўтра паставіў аж на 12 падзей))) і ўсе до 19 00))
так я сам з псіху хацеў набраць паравоз, можа яшчэ і набяру, але пакуль на гэтым варыянце спыніўся
Я вось так зрабіў))
нармальна ) каб дзень не прайшоў без азарту )
калі ў апошні раз такое прэсуха заязджала ?
памятаеш калі я казаў, што акк блакавалі? вось тады, але я пасля таго асабліва паровозы не ставіў, так па дробязях з каэфам 10-15
Мабыць, каб у беттынгу быць больш паспяховым, трэба разкласці бетцінгавы год па палічках, красавік, як паказвае вопыт, заўжды дрэнны
зараз напісаў, спадзяюся, запомню
Блде хочацца ўзяць і ў е ба ц ь усіх гульцоў ссанай Барселоны нагой па іх нахабных зассаных тварах, Лігу чэмпіёнаў ім? да х е р ім у рот а не лігу ім месца гуляць су кам у трэцяй лізе чэмпіянату Акіяніі, я б спаліў і гульцоў і іх каманду і ўсё, што з ёй звязана, дрыгвоеды прыгажунчыя! Барса не каманда Барса высокааплатная прастытутка
та стары, яны там па сутнасці два моманты за гульню стварылі
берагуць сілы на ЛЧ відавочна, але 3 ачкі ад матрацаў і 4 ад сливочных ух як смачна глядзіцца)
а так то так, прэс больш-менш смачны, упаў
да цука, у якіясьці вякі паставіў на іх – яны мне сарвалі 2 экспрэсы, усе падзеі зайшлі, акрамя іх
хай ім Матраснікі зламаюць ногі і косці, я буду рада, калі гэтую палову гульцоў вынясуць з поля на ношах