Прагнозы на футбол ад ivanrezko
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
4 верасня 2015 г.
ад
ivanrezko
|
551 Адказ
|
17,694 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тады чакаем адказу саппорта )) напісаў ім на пошту..) паставіў 1.13 уе)) ..смешная кантора..але што ўжо зробіш ?)
выводзіць не буду ( поінт з імі ))) пачакаю можа ліміт паднімуць ?) і паграем (для сябе ..гатовы іх прайграць) але спадзяюся ..што цягнем),
марик жэсціць, як заўсёды )
Хлопцы, хто ведае, што за група http://vk.com/fuckbet у іх 500 к падпісчыкаў і яны выкладваюць тыпу супер прагнозы, але я паглядзеў на стаўкі – такі бред. Цікава, хто на гэта ведзецца і на чым гэтыя дауны зарабляюць
я даўно за імі сачу, здаюцца нармальныя хлопцы, розыгрышы там ладзяць, стараюцца
зарабляюць на тым, што прадаюць прагнозы, перад гэтым яны паўгода працавалі чыста на рэпутацыю
Ітак у гэтай тэме ў мяне статыстыка:
Хлопцы ізі мані хто хоча ўкласціся ў мяне гоу ствараць групу ў ВК як факбетс будзем капусту касіць на прагнозах Івана)
а сёння на што ставіў ?
індывідуальны тотал Дынама Кіеў 1 і больш кеф 2.08
Рэалізацыя ў матчы, амаль 100% была )
Іван, РЭСПЕКТ! Амаль адбіў я ўчорашні мінус!
саппорт яшчэ не адпісаўся)) але стаўка сыграла..Даступны баланс: $ 31.22
так па 1 уе ставіць ))канешне сумна..куды сёння ставім?
І так, на сёння толькі для вас, пасоны:
Матч Боруссія Дортмунд – Краснадар (Стаўка: абодва заб’юць і перамога «Боруссіі) Каэфіцыент: 2,60
А вось стаўка на ва-банк на ўсе бабкі
Днепр – Лацыё (Тотал жоўтых больш за 4,5) 1.85
Смела ставім усё, што ёсць – стаўка сыграе
2.30 1.62 кэф 2.3?
зноў абмежаванне)) 1.12уе макс стаўка))..Днепр-Лацио ..пачакаю да абеду ..мабыць суппорт адкажа ))і здыме абмежаванні))
яны не здымаюць абмежаванні
Мне здаецца быкі сёння проста згарэюць супраць БД.
Паставіў абедзве стаўкі, на першы матч трохі, на другі ўсё астатняе. Паглядзім – пабачым)))
таксама, мабыць, пастаўлю на ЖК
што значыць не здымаюць?..увогуле ? гэта што толькі па 1уе можна будзе ставіць увесь час?
абыходзяць гэтае абмежаванне, новым адкрытым аком на сяброў/родзічаў
я ніколі не чуў, каб камусьці назад павышалі ліміты, у іх там нібы ў правілах усё гэта напісана
так у мяне свежы акк)) учора толькі адкрыў..я там ні разу да гэтага не быў
Я на ПарыМатч стаўкі раблю і 10Бет зарэгістраваўся дня тры таму. На ПМ такіх абмежаванняў няма, ды і на 10Бет не заўважыў)))