Прагнозы на футбол ад ivanrezko
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
4 верасня 2015 г.
ад
ivanrezko
|
551 Адказ
|
17,698 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
угу
ну тры дні , і ўбачыш мае дзесяць ставак.
Нічога сабе, вы тут зарубу ўстраілі) усе не ведаюць, куды пойнты дэваць …
Дзе такі кэф на марафоне даюць на -8 геймаў 1.95
1хбет, статыстыка, эйсы
не бачу дай спасылку
Таксама даюць -8 1.95
Эйс (ці падача навылёт) – тэрмін, які абазначае ў тэнісе сітуацыю, калі падаючы выйграе ачко ў розыгрышы за кошт падачы, якая трапіла ў квадрат і пры гэтым прымаючы гулец не дакрануўся да мяча[1][2]. Калі гулец дакрануўся да мяча і мяч адляцеў у аўт, падача не лічыцца эйсам. Эйсы з’яўляюцца адным са статыстычных паказчыкаў, за якімі сочаць у прафесійным тэнісе.
https://www.1xbet.com/line/Tennis/78875-USA-Open/1889595-Roger-Federer-Philipp-Kohlschreiber/
А гэта эйсы я думаў фора сорры тупануў на тэніс не стаўлю не шару асабліва
У мяне ўжо, дарэчы, 2 матчы пачаліся і ўжо 2 сыгралі) у адным Расія забіла ў першым тайме, у другім ужо лік 3-0, а я паставіў на форум -1 Украіна. Застаўся 2 тайм, пачакаем і 2 з 2 зайдзе)
я бачу, у мяне яшчэ тры дні наперадзе, буду з скрыншотамі стаўкі дадаваць
калі атрымаецца, што аднолькавая розніца, то перамагае той, у каго большы прыбытак.
шанс на такое невялікі
але лепш загадзя абмеркаваць.
Усуну свае пяць капеек – па прагнозах Івана пакуль двойчы выйграў!
Івану рэспект!!!
ты гэта заходзь калі што )
🔗
Паспрабую)))
1) Расія – Швецыя (Расія заб’е ў 1-м тайме) (СЫГРАЛО)
я цябе віншую, з разумным пачаткам )
Нармальна ,табе трэба падрыхтаваць 10 )))
дзевяць, пры адным прыкра мінусе.
Ваня, ёсць што-небудзь на сёння паставіць? З вернячка вернячкоў? :big_smiles_277:
Паўночная Ірландыя – Венгрыя (Тотал жоўтых больш за 4.5 ) кэф 2.0
Ставце ва банк пасоны)) мож хто адблагадарыў мяне а то я ўсе бабкі прайграў) упэўненасць 100%
чым падмацавана гэтая ўпэўненасць ?
Абедзве каманды даволі жорсткія, асабліва Венгры, а гульня для Ірландыі вельмі важная, як і для венграў – гульня будзе ўпорнай, будзе вельмі шмат парушэнняў, нават больш за 6 або 7, думаю, пакажуць карточак, але на верняк больш за 4.5 за кеф 2.0 – гэта халява!
Ставце пакуль кеф не ўпаў, як у мінулы раз, калі я пісаў: на тотал карточек быў 2, а стаў 1.6 праз 2 гадзіны