Прагнозы на футбол ад ivanrezko
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
4 верасня 2015 г.
ад
ivanrezko
|
551 Адказ
|
17,691 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па-мойму, у ўсіх бк вывад адтуль, адкуль быў дэпазіт? проста калі б не так, людзі ізі адмывалі б бабло
Да пацаны кто абмяняе мае 10 поінтаў на вашы 8 вебмани буду ўдзячны !
Калі ён задэпніць са скрила, то каб вывесці на ЯД, трэба будзе задэпнуць з ЯД, а потым выводзіць. Лішні геморр)))
В
Увогуле ў ідэале дэпаць праз касу (ППС), з вывадам ніякіх замарочак не будзе.
дыстанцыя даганяе
Адчуваю, што ўсе стаўкі пройдуць
добра выстраліў )
Калі прэсам узяць, быў бы кэфф увогуле гуд! 😏
У Левандоўскага нешта ўсялілася 5 галоў за 10 хвілін
футбольны бог усяліўся 😁
Ітак, у гэтай тэме ў мяне статыстыка:
На сёння:
1.Байер – Майнц (Тотал больш за 3) кэф 1.94
2.Хофенхайм – Боруссія Д (Тотал больш за 3.5) кэф 2.05
3.Атлетык – Рэал Мадрыд (Перамога Рэала -1) кэф 2.16
4.Сельта – Барселона (Тотал больш за 3 ) кэф 1.75
5.Сампдорыя – Рома (Тотал жоўтых больш за 5) 1.90
карткі ўчора згулялі ці не ?
не тока 5 было
https://www.favbet.com а што пра гэта скажаш? і пра гэтую?http://ru.leonbets.net
Поўнае сонечка) а не кантора, як па мне
leon, судзячы па водгуках, Ласунка поўнае)
А фаварыт?
Я вас увогуле не разумею. нафига вы шукаеце якуюсь шарагу??? Бетсіці і ПМ – дзве найбольш папулярныя канторы ў СНД. Сэнс рэгістравацца дзесьці яшчэ?
у фаварыце толькі ў будках ва Украіне ставіць
яны ўжо не ўпершыню назвы мяняюць
на леоне можна гуляць, толькі калі зарэгістраваны па сваёй спасылцы )
не такая ўжо вялікая маржа атрымліваецца 😁
чым добры ПМ ?
Бетсити чакаць пасля дэпазіту 48 гадзін, мне асабіста заўсёды не выгадна, ды і рэжуць максімумы яны як я рэжу каўбасу
ПМ: папаўненне імгненна, вывад да 600$ (праз касу) праз 15 хвілін, лінія нармальная, ніякіх косякаў за ПМ я не заўважаў. Уж калі кідацца ад Фавбета да Леона, то ПМ у параўнанні з імі Цар і БОГ.
Асабіста мне яны Максы не рэзалі, хз можа ты, канешне, у іх па 5К зялёных рэжаш у тыдзень?))) Тады зразумела)
я на бетсити апошні раз граў гадоў 2 таму, так яны тады мне рахунак замарозілі на месяц, і тыпа разабіраліся 😁
Я з 2004 года гуляю на Парыматч, пачынаў яшчэ з будкі ў касах стадыёна Дынама (г. Мінск), выйгрышы тады забіраў па пашпарце брата. бо яшчэ 18 гадоў не было) На сайце з якога года стаўлю не памятаю, але гадзіну назад паставіў стаўку №9603. Ніколі ніякіх пытанняў не ўзнікала.