Прагнозы на футбол ад ivanrezko
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
4 верасня 2015 г.
ад
ivanrezko
|
551 Адказ
|
17,686 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пацаны, ставак не будзе, напэўна, больш – як грошы знайду буду даваць, а то я ўсё зліў: вечна стаўлю экспрэсы па 4-5 матчаў і заўсёды 1 не грае, заўсёды толькі адзін матч не грае, я ўжо ўсё ўсадзіў у пі.ду ўсё !
не не,проста локо зараз добры
я ж і кажу ))бяры фікс.працэнт…( толькі з прыбытку) дапусцім 10-20 падзей.. 5% табе .Так будзе справядліва.
Не буду я з вас бабло браць, пацаны, вы што) калі самі захочаце – падзякуеце, пішыце ў прыват, я дам рэквізіты))
Я ўжо нажыўся на Даступны баланс: $ 32.68
2.68. чысты профіт)). заўтра перакіну на 1хбет буду ставіць па 20% банка)) пасля, дапусцім, 10 ставак аддам ад профіту твае 5-10%))… ставіць буду адзінарамі (каб знізіць дыспу)
ці калі стаўка не гуляе ..можна наступную падвойваць)) так можна ў букмекераў рабіць? будзе вынік падкіну яшчэ грошай)) будзем ставіць буйней.
гэта стратэгія зліву
дагон называецца
Прапаную скінуцца разам пойнтамі, набраць дваццаць пойнтаў. Аддаць іх Проніну. Проніну Івану Рэзько двацатку. І Іван зноў у справе 🙂
Як вам?
па поінту)
І я свае магу аддаць, калі яны як-небудзь дапамогуць. 🙂
Я не супраць! Але ток уцора свае абналiчаў, так што каб аддаць пойнты трэба іх цяпер назапасіць))) Хаця магу проста пару-тройку баксаў на WebMoney скінуць, хутчэй, дарэчы, будзе))) Так я і зроблю, кашалёк Івана ў мяне есць, учора мянялі з ім пойнты на wmz )))
Блін дзякуй хлопцы) раз такое даю сёння верняк на хакей праўда, але сумненняў па стаўцы няма)
Матч Автомобилист – Авангард (тотал больш за 4.5) кэф 1.90
дзе ты такі кэф знайшоў ?)
ужо 1.87 даюць на марафоне быў 1.90
так, Betway нават 1.93 дае
проста рускія БК у асноўным 1.7 даюць
Пісец, два перыяды ўжо скончыліся і 1:0, смутак і пячаль! (((
Штосьці з авангардам здарылася гуляюць як фіг ведае хто!
Па тэорыі верагоднасці ))можам ўляцець.. тут 100% ніхто не дасць)
Трансляцыю не гляджу, але судзячы па статыстыцы у Авы 13 кідкоў у створа за два перыяды, гэта вельмі мала. Як варыянт ўлупіць на Авангард праз X у матчы за 2.2 ( Пережегин размочыць Коваржа, шкода пенс Эрат не паспеў далучыцца да Авы), і на агульны тотал 3-ога перыяду больш за 1.5 за 1.95.
У выніку лік 2-2 тупыя даўны пачалі толькі ў 3-м перыядзе гуляць у гульню пад назвай хакей
Дык у гэтай тэме ў мяне статыстыка:
Калі ў овертайме закатаюць, дык ідзе ў тотал?
не
Я ўжо ўбачыў, стаўка не сыграла(((