Прагнозы на Australian Open 2017. Чэллендж 200 000 рублёў.
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
13 January 2017
ад
miracle
|
73 Адказу
|
2,479 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаю! Амальнікі ставак! 16.01.2017 Стартуе турнір вялікага шлема AO2017.
У гэтай тэме будзем выконваць 3 чэлэнджы.
1.Як зрабіць з 1000 тенге (200 рублёў) 1.000.000 тенге (200.000 рублёў) за 10 дзён (заданне цяжкое) будзьце гатовыя да таго, што магчыма не зможам выканаць гэты чэлэндж, каму не шкада 200 рублёў you are wellcome.
2.Галоўны рахунак: депаю 200.000 тенге (40.000 рублёў) на АО 2017. Паглядзім які будзе асноўны рахунак за 2 тыдні турніру Australian Open 2017.
Тут буду выкладваць прагнозы на гэтыя 2 Чэлэнджы.
——————————————————————————————————————————————————-
3.Таксама будуць лайв стаўкі. Калі гатовыя прачынацца да гульняў то стаўце тут ++++ у каментарах дадам у скайп і будзем у скайпе ў конфе сядзець абмяркоўваць матчы і ставіць.
______________________________________________________________________________________
PS: Я не ванга, каб дакладна ведаць зыход матчаў =) Таму будзьце гатовыя да ўсяго! Я не прымушаю вас ставіць так, як стаўлю я, гэты выбар робіце вы самі =) (Гэта я так, каб потым “калі што” не было хэйта. Плюсуйце, калі падтрымліваеце. Усім дабра)))
а как ты собираешся 200к падняць,лесвічкай будзеш ставіць?
Так за 10 дзён =) пазней інфа будзе!)
Ну чувак удачы, будзем маніторыць
Скайп у топку. Го ў тэлеграме гутарню?
я ў тэме
Скайп будзе) таму качай Скайп =)
Дарма, тэлеграм лепш. Скажы, куды дадаваць Скайп.
я так ужо стартануў марафонам но потым кінуў бо пераязджаў, ну паспрабую паўдзельнічаць
А не пайсці вам у лс, хлапцы? 🙂
Увогуле, хлопцы, хто хоча ставіць лайв-стаўкі (у 2 гадзіны ночы па мск гульні пачнуцца) напішыце мне ў лс свой скайп! Паслязаўтра пачнецца турнір! У скайпе ў адну канфу будзем збірацца і будзем сядзець абмяркоўваць матчы і ставіць на іх!)) І пастараемся падняць добры банк за 2 тыдні праходжання АО2017) Таксама ў гэтай тэме буду выкладаць прагнозы для двух чэлленджаў якія апісаў у шапцы тэмы (першае паведамленне тэмы)
пішы і сюды мне ў скайпе – трохі ноччу нязручна, а тут у самы раз, і абмяркоўваць можна, і прагнозы
Ты ў гэтай тэме будзеш выкладаць свае не лайв прагнозы на AO2017-?
Падпішуся, напэўна))) Вельмі хочацца з 200р. падняць 200к))))
Лайв стаўкі ў скайпе) калі што напішы мне свой скайп у лс дадам будзем у канфе сядзець! а тут прагнозы на чэллендж з 200 рублёў пастараемся зрабіць 200.000 рублёў і будуць ордынары на кожны дзень да заканчэння АО
калі захочаш ставіць лайв стаўкі пішы ў лс мне свой скайп))
🙂 рэальна падняць я з 1000р падымаў ва-банк кожную стаўку да 135к) ну потым пабаяўся ставіць) 😔
Шанцуе. Я як ні спрабаваў – толькі мінусы.
У скайпе, напэўна, не змагу сядзець… На работу з 19-га… печаль… Спадзяюся, што хаця б буду паспеваць ставіць па тваіх тутэйшых прагнозах))) Трэба, напэўна, на мобілку што ці прыкладанне ўсталяваць і латест дадаць.
Хлопцы пачнём заўтра)) Прапусцім першы круг турніру) (заўсёды так раблю будзе шмат сэнсацый і каб не трапляць на іх) лепш пачнём заўтра!)) Чакайце!)
Заўтра гэта, то-біш, з ночы сёння ці як?
17-га чысла) проста ў мяне то ўжо па часе 16-ае чысло наступіла!)) проста заўсёды прапускаю першыя кругі ТБШ, каб не патрапіць на сэнсацыі турніру =)
Чэллендж 200 рублёў -> 200.000 рублёў за 10 дзён.
Дзень №1
Істомін Д. – Додыг І. Перамога Істомін 2 каэф стаўка 200 рублёў.
______________________________________________________________________________________________________________
Ардынары АО 2017
Ардынар №1
Фаббіано Т. – Янг Д. Перамога Дональда Янга 1.6 Дональд вельмі моцны тэнісіст,вельмі прыгожая і разнастайная гульня,добры падача і добры стабільны форхэн. Калі не будзе псіхаваць і кантраляваць свае эмоцыі, то павінен лёгка прайсці першы круг АО 2017. Шчасця ўсім, хлопцы!) Таксама хто хоча лайв сёння пішам мне ў ПП свой скайп і прачынаемся ў 05:30 па МСК.
Чэлендж 200 рублёў -> 200.000 рублёў за 10 дзён.
быццам зусім без сэнсацый , хіба што матчы ў пяць сэтаў выходзілі дзе быў відавочны фаварыт
Віншую ўсіх, хто ставіў па прагнозе, з першай перамогай! 😁🤩