Прагнозы, думкі, стаўкі на спорт.
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
13 красавіка 2021 г.
ад
Allalara16
|
11 Адказаў
|
1,325 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень! Хачу пачаць новую тэму пра стаўкі на спорт на гэтым Форуме! Прашу УСІХ хто ставіць стаўкі, не важна(адзінар, экспрэс) кідаць у гэтую тэму свае скрыншоты ставак! Падыходзіць любы від спорту! Адная настойлівая просьба – кідаць скрыншоты толькі калі вы сапраўды паставілі самі на гэтыя падзеі!
Ну і я пачну са сваім першым экспрэсам)))))
Я на сёння па маленькай і без асаблівых рызык.
Першы блінец камом, паспрабую яшчэ разок))))))))
Якось так на сённяшні дзень
Адмыла Вагер у казіно JOO на балансе 1500 руб))))) Супер што там ёсць ставочкі! Болеем і аўрым за мяне! Калі зайдзе зроблю тоўстую фрыху))))
А можа, калі зайдзе, мае сэнс зрабіць фрыху не на покеры, а менавіта на стаўках?) Ну проста думкі ўслых..) Бо калі паднімаеш на стаўках, то па логіцы фрыха павінна быць на стаўках? ці не? На самой справе філасофскае і вельмі няпростае пытанне.)
P. S. Сам сьогодні падняў пару касараў у лайве і была думка фрыху зрабіць, АЛЕ!… замазаўся і фрыха адмяняецца..))) А калі б зрабіў, то паўпэўна фрыха была б менавіта на стаўках..)
Не-е-е-е ў нас тут толькі фрыхи па покеру)))) Па-іншаму ніяк))))) Хоць можна падумаць….
А чым фріролы па покеры адрозніваюцца ад фріролаў па стаўках?) І чаму па-іншаму ніяк? Хто сказаў? Хто вырашыў?))) На самой справе, на стаўках можна ў сто разоў цікавей зрабіць фрірол… калі будзе жаданне зрабіць, звяртайся… ёсць невялікі досвед… зусім невялікі…)))
Сёння так добра па дробязях ішло… але не склалася… пачаў павышаць і ў дзве стаўкі замазаў…. А ўсё ж прыгожа глядзіцца..)))
Спадзяюся сёння зайдзе гэты экспрэс)))))))))))))))))))) Зайдзе зроблю фрыху!!!!!!!!