Прагнозісты ашуканцы - вясёлыя перапіскі
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
2 February 2017
ад
Rasjkeee
|
38 Адказаў
|
2,867 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле я ніколі не рабіў стаўкі. Дзе-небудзь у забаўляльным пабліку ўбачыў рэкламу прагнозаў – праход добры і г.д. Паўтаруся, раней не рабіў стаўкі – вырашыў рызыкнуць (грошы нязначныя). Ну а далей вы самі ведаеце – памылка каштавала некалькіх тысяч. Пазней знайшоў паблік па праверцы прагнозістаў і выклаў свайго кідка. – І тут пачалося:
тып крутыя выйгрышы па стаўках
люблю паўгараць над такімі прыдуркамі )калі настрой дазваляе
быў адзін зусім нахабны, відаць школьнік 😁
винара амаль не развялі нядаўна))))
платныя прагнозы па 300 рублёў не прадаюць (Слова выдалена сістэмай).
я ўвогуле паставіў, што толькі сябры маглі пісаць, так яны сцукі фоткі за лайкалі, капперы куевыя
трошкі паўгараў перад сном ☺
цар 😁 гуляю з 1000 😁
Іх жа так рэгулярна ашукваюць, мне чувак нядаўна пісаў, што гатовы плаціць за прагнозы, калі яны добрыя, ён такі тупы, што ппц, казаў, яго развялі на норм сумы, у мяне самому прама было жаданне яго кінуць, не ведаю, адкуль такія тупыя бяруцца, у выніку проста скінуў спасылку сюды на прагнозы і ўсё
Ахах! Бывае)
Перапіска з быццам кліентам
Пацан падняў 22 тысячы з полторушки))))) крута я вось думаю трэба сабе ў групу ботаў накруціць і пачаць прадаваць дамоўныя матчы))) я ўжо нават прыдумаў назву “Дамоўнякі от Латеста” =D
Як можна каго-небудзь развесці з такой падачай?) Не паверу, што хто-небудзь павядзецца 😁
Павер, жаданне зарабіць халявныя бабкі і не ў такое прымусіць паверыць)
![]()
Медыя ад удзельнікамаладзец)))
![]()
Медыя ад удзельнікаВось чым наша паліцыя займаецца на самой справе))))
Упершыню такое бачу)))
Супрацоўнік LeonBets 😁