Pragmatic Play: праверка на сапраўднасць
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
11 July 2025
ад
bodiart
|
32 Адказу
|
1,690 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Наткнуўся нядаўна на дадатак ад правайдэра Pragmatic Play, праз які можна праверыць, сапраўдны ён ці не. Наогул своечасова выйшаў дадатак? І цікава, ці ёсць такое ў іншых правайдэраў.
У першы раз бачу такое. Калі б раней штосьці падобнае было, то, напэўна, ведалі б
Найцікавейшае – хтосьці ўжо знайшоў паль?)
Вось таксама цікава ,думаю прагмат не проста так вырашыў у гэтае дзело ўкласціся
Водку перш за ўсё праверыць трэба) там ёсць пару пытанняў да слотаў.
Хоць у мяне заўсёды больш пытанняў да Play’n GO – такое адчуванне, што ён усюды паль і нават афіцыйны Play’n GO сам па сабе паль) не выпадкова гэты правайдэр раней даваў 84% RTP пры запыце казіно, хоць і зараз напэўна дае.
Да Pragmatic Play пытанняў менш
Пакуль на балансе там пусто, але думаю хто‑небудзь праверыць і ўбачым скрыншоты🔥 У правераных казіно думаю ўсё чыста будзе, але цікава ўсё роўна) Прыкладанне ад прагмата, праўда з мабільнага інета нешта не пайшло, праз вайфай забег.
Пнг думаю на такі крок з прыкладаннем не пойдзе🤣
Трэба чампион праверыць. Там стаўкі моцна адрозніваюцца ад усіх казіно. ад 5р і з крокам 5р.
Відавочна, многія пацярпелі ад прагматыка, раз яны занепакоіліся падобным дадаткам.
@motorv ага, правайдэр, здаецца, схаваў ключы да сваіх слотаў
Ды ну, дзе знайсці? А то ў мяне якраз ёсць сумневы адносна аднаго казіно..
@bodiart “індэксатар раунда відаць”, ага-ага, я зараз не гуляю, але літаральна два-тры тыдні таму на водке ў адзін дзень быў індэксатар у прагматыку, у другі няма, на наступны зноў быў.
Пра гэта ўжо яксьці даўно пісаў у тэме водкі. Калі ўвялі гэтыя індэксатары (каб яны былі відаць), то доўгі перыяд часу на водцы гэтага індэксатара не было.
Я ўжо не кажу пра тое, што ў Pragmatic Play у слотах перыядычна знікае гісторыя гульняў і максімальных заносаў. Тады, значыць, я хацеў адправіць спасылку на рэплэй свайго заносу сябру, а аказалася, што гісторыя толькі за апошнія дзесяць дзён.
І што і як правяраць? Ад прадстаўніка водкі будзе адказ: у нас софт ліцэнзійны, усё ідзе ад нашага пастаўшчыка слотаў, нічога не ведаем.
@brabrobrob яго проста няма фэйк усё гэта
@brabrobrob прыкладанне выключна для смартфонаў. Ёсць як у AppStore, так і ў Google Play, называецца Pragmatic Play Verify
@ludicshine187, неяк бянтэжыць мяне яно, там на любой скрыншот аднолькавы адказ. Ці сапраўднае афіцыйнае прыкладанне? ШІ адказвае просты
@artem888, ёсць яно, толькі праблема ў тым, што вельмі дзіўнае
@brabrobrob афіцыйнае прыкладанне, зайдзі ў любы слот ад Pragmatic і там у наладах будзе “Праверка аўтэнтычнасці гульні”. Што датычыцца адказаў, нічога сказаць не магу, яшчэ не карыстаўся.
хоць хто-небудзь ведае, што гэта не сапраўдны Pragmatic, каб нават не ругацца ў гэтым казіно
Для звычайнага гульца гэта проста падліннасць софту, а зусім не праверка мы не можам праверыць, як загадзя быў вызначаны раўнд
Мяне больш цікавіць аматик, дзе-то абноўленыя версіі, а дзе-то ўсё яшчэ стары аматик. І ці фэйкавы той стары, ці проста яшчэ не абнавіўся 🤔
Праверка кожнага спіна гэта ўсё зразумела, але як Pragmatic растлумачыць такое?
Як можа выпасці бонусная гульня, а сістэма зарахоўвае выпадзеную адзінку?
Сам правайдэр сказаў, што раўнд сыграны карэктна)
@misha55 магчыма графіка працуе некарэктна ў гэтым казіно, такія багі бываюць. Але па факце ўсе раунды ў пэўны час фіксуюцца сістэмай, таму быў дадзены адказ, што раунд сыграны карэктна.
@misha55 ну як бы проста візуальны баг
добры правайдэр,круціла пару разоў і атрымлівала нядрэнную аддачу
пастаянна абірае,быццам у лайвах прасцей.Прынамсі ты разумееш куды плаціш свае грошы
@walentina была калісьці, але цяпер не вельмі добры правайдэр, увесь час зжыраючы.
@zefir221025 у лайве больш шанцаў, чым у прагмате зараз. За 5 хвілін можна з прагмате зліць і не ўбачыш ні адной бонускі, калі нават убачыш – то максімум 10-20х.