Прафесійнае свята - Дзень лудамана
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 March 2018
ад
GoldKing
|
22 Адказу
|
3,687 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паколькі нас ужо вельмі шмат у прасторах інтэрнэту, прапаную абмеркаваць гэтую тэму і ўнесці свае прапановы наконт таго, каб афіцыйна зацвердзіць свята ў нашу гонар, а менавіта Дзень Лудамана 🤠
Магчыма камусьці не спадабаюцца гэтыя навінкі, але без іх ніяк. Давайце будзем прародзіцелямі гэтага свята, а потым будуць казаць, што ўсё пачыналася на форуме Латест 😁
Асабіста мая прапанова – замацаваць афіцыйна гэтае свята 1 чэрвеня ў першы дзень лета. Я змяніў сваю думку і цяпер я схіляюся да таго, каб афіцыйнае свята нам радасць было менавіта Першая Субота Сакавіка.
Гэты дзень даўно ўжо існуе. З 1992 года. Святкуецца 10 кастрычніка, і называецца ” Сусветны дзень псіхічнага здароўя”.
Тое ж думаў пра гэтае свята)) ну калі ты ўнёс заканадаўчую ініцыятыву менавіта сёння, то прапаную Днём лудаманіі азначыць 03.03.2018 Ура таварышы![]()
Так што гэта тваё свята 🤠
А наша свята пачнецца на Латесте 😁
прапанаваная табой дата занята ўжо даўно-1 чэрвеня – Міжнародны дзень абароны дзяцей
З гэтым цалкам згаджаюся добрая дата, добры дзень 🤠
Ну значыць я памыліўся! 😁 А можа і не, як раз у гэты дзень катэгарычна забаронена гуляць 😁
як так.у дзень лудамана пазбавіць яго любімага занятку???))) тады давай яшчэ прыдумляй як гэты дзень святкаваць тады,калі гуляць ні ні)))
ну так бы гуляем 365 дзён у годзе павінен жа быць хаця б адзін выхадны 😁
Ну паходу і прыдумаем як святкаваць! К прыкладу ўсёй гурбай будзем ладзіць рэйды па казіно, каб усім налічылі фрыспіны 😁
Дзень гульца ёсць, пэўна, ужо. Чытаў даўно і зараз праверыў у гуглам – 2 красавіка, нейкі Хазароў прапанаваў тэму. Хазароў з нашымі ж знаёмымі.
Дарэчы так, тэрмінова апавясціць усе падкантрольныя казіно, каб выдалі ў гэты дзень не толькі бяздепазітныя падарункі, але і бясплатныя каскі)) даём бонус у клубніках без выхаду!😁
Так яны ж старыя пердуны, а мы новае пакаленне. Анлайн-лудаманы))
Прапаную дату браць не “з фонаря”, а рэальную!.. Скажам, дзень, калі наш форумчанін крута “падняўся” або… Або наадварот.
З апошняга, так, для прыкладу вазьмем нашага “окси”, які вырашыў памерацца сіламі з топавым гульцом у покер “dugui18” … Прапаную, як варыянт, гэты дзень і лічыць днём лудамана.
PS. Была гульня ў покер за 28.01.18, калі ён падняўся з 170$ да 1200$, а потым яго “панесла”…
У покер Лудаманы не гуляюць 😁 Покер – гэта не толькі захапляльная гульня, але і цэлая матэматыка!
Так што не варта ПОКЕР браць за аснову гэта вам не кнопку СПІН націскаць 🤠
Дарэчы, не!
Прапаную зрабіць не так, каб гэты дзень прыпадаў на нейкую канкрэтную дату, а, напрыклад, калі збіраюцца школьнікі, якія скончылі школу – першую суботу лютага.
Але ў Лудоманаў будзе Першая Субота Сакавіка 🤠
Быў пытанне.., выдаў як варыянт сваю версію, з прывязкай да нашага форуму. Думаецца, што адназначна лепш, чым твая – першы дзень лета )
PS. А лудоманы, паходу, ёсць там, дзе ёсць азарт… Ці ж у покер няма азарту, а… ))
Калі ў покеры ёсць АЗАРТ, значыць гэта не покер, а ЛУДАМАНІЯ
Найбуйнейшыя лудоманы – гэта якраз покерысты. Так што не трэба тут ля-ля.
Была багіня Фортуна. Празднік Fortis Fortunae праводзіўся 24 чэрвеня. Чаму б не?
7.07 у 7:00
Ідэя добрая. Падтрымліваю! Дзень онлайн-лудзіка. Такі свята трэба абавязкова ўсталяваць і «заканадаўча» замацаваць, хоць бы ў рамках гэтага форума.
Толькі дзень, калі я зліўся, як памятную дату выкарыстоўваць не трэба. Святкаваць не змагу))
03.03 або 07.07 у самы раз ….. як, зрэшты, 05.05 і 08.08 🙂
Згодзен, а ніхто і не прапаноўваў святкаваць гэты дзень.)
Добра было б яго проста “ўспомніць”, як той цягнік, які ад’ехаў назаўсёды!)
Дык навошта табе тады мяняць сваё меркаванне? У цябе 365 дзён у годзе дзень лудаманa😁 І кожны дзень субота😜 ну можа часам і нядзеля наступае😄 але гэта не дакладна…