Прафесар Імперскага каледжа хоча вынайсці лек ад лудаманіі
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 March 2017
ад
PavelFredooc
|
15 Адказаў
|
772 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І ў якой форме яны хочуць гэта зрабіць? У прынцыпе гэта будуць як таблеткі….
Шкодныя звычкі – гэта даволі ўмоўная назва і паняцце. Сэкс таксама ў нейкай ступені можна аднесці да шкоднай звычкі ). Калі ад яго ёсць залежнасць. Фізічная і псіхалагічная. І якую тут таблетку?
Але толькі, як мне здаецца, гэта зусім не хвароба! Хаця для мяне – так, але ў крайніх формах усё гэта можа ператварыцца ў зусім непрыемную рэч.
Мля трэба адразу чаргу займаць! Вы там, калі што, маякніце 🤠
Канечне. Крайнасці ў любой сферы даволі непрыемныя і могуць мець сур’ёзныя наступствы…
Толькі ў той жа ступені глядзіце на гэта пад іншым вуглом, у прынцыпе. Калі трымаць мяжу ва ўсім гэтым, то рэальна выйсці на нядрэнны ўзровень.
Канчатковы лудаман, як і наркаманы на аналагічнай стадыі, ужо не адчуваюць задавальнення ад ўжывання або гульні. Прымаючы наркотыкі, наркаманы, напрыклад, проста вяртаюцца ў звыклы стан, які ў чалавека, што не прымае наркотыкі, па змаўчанні звычайны. Тут гаворка пра тых, хто даўно і шчыльна прышчапіўся да сістэмы. Прычым не важна – наркотык гэта або лудка.
Так што гэта ўсё фігня і праеданне гранта. Па-руску – распіл бабла.
Будзе эфектыўна ў комплексным падыходзе да лячэння залежнасцей, аднаго налмефена недастаткова. Галоўнае – гэта жаданне і намаганні самога хворага па працы над сваёй праблемай.
Ну вось рэчыва высветлілі, трэба проста адкрыць лагер лудаманаў і там паставіць зал слотаў, лудзікі прыходзяць, садзяцца гамаць, іх прывязваюць ланцугамі і кожны спін херачыць токам )))
🤩Хто без граху😚
Галоўнае, каб пры ўсім гэтым гэта таксама не шкодзіла нашаму жыццю. У выніку трымаем кантроль над усім гэтым!
Нешта нейкая ерунда. Як рэчыва можа ўплываць менавіта на шкодныя звычкі? Як яно вызначае, якія шкодныя, а якія не?
Калі з алко і нарко яшчэ можна такое ўявіць, бо звязана з наяўнасцю ў крыві атруты, то тут хз…
Я так разумею ўсё менавіта ў галаве пачынаецца, таму трэба змагацца менавіта з гэтай рэччу ў галаве для пачатку. Вось толькі мне здаецца складана змагацца з тым органам, які яшчэ не вывучаны так моцна!
🤬