Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,811 Праглядаў
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
х1000
Многа разоў ужо пісаў, прадстаўляўся😁, нічога не атрымаў😁, я Уладзімір, гуляю 7 гадоў, ведаю што гэта наебалово😁, але гуляць буду🤣🤣🤣
Усім прывітанне, мяне клічуць Андрэй, гуляю ў казіно, і буду рады даведацца новыя навіны пра казіно тут, гуляю ў асноўным у скрыпту і нядрэнна атрымліваецца, жадаю ўсім ўдачы ў гэтай справе))))
У вас яны ж на балансе!
Усім прывітанне! Толькі сёння зарэгістраваўся, стрымэр кінуў скаргу з форуму, стала цікава. Сяду, вывучаю сайт)
Я сам у казіно не часта гуляю, так магу пару раз у месяц кінуць 1000 і ў Endorphina пагуляць.
Мабыць усё)
прывітаю. я ўжо прадстаўляўся даволі даўно, аватарку як просяць тут паставіў і ўсё роўна не атрымаў, хоць ужо адносна шмат тут пасябрався. падкажыце – можа што не так зрабіў?
Уладзімір я гуляю ў усіх казаках, пішчу пішу і ніякіх 2 баксаў у мяне няма😂😂😂
Прывітанне ўсім з Ліпецка. Вырашыў далучыцца да вашай супольнасці. Падабаецца гуляць у покер і блэкджэк. Таксама часам праводжу час у слотах.
Уладзімір, граю даўно, 7 гадоў, і граць буду, хоць разумею, што гэта ўсё разводзілаво🤣🤣🤣
Усім, хто выканаў умовы, поінты налічаны
Усім прывітанне, я Рынат з Саратава, мне 34 гады, гуляю ў слоты пераважна і трохі ў покер. Усім удачы!
Прывітанне!Мяне завуць Кацярына Уранава,24 гады,граю ў Ігрософт,прыкольныя старыя слоты))
Усім прывітанне, мяне завуць Ніколай мне 34, жыву ў Кішынёве, гуляю ў покер і слоты!
Прывітанне, Я Аляксей
Каротка, ёміста, выразна і зразумела, вэлком Аляксей! 😃
Усім абывацелям форума добрай пары сутак.Меня клічуць Мікалай,гуляю крыху больш за 3х гадоў.Гуляю ў асноўным у слоты,максімальны занос лавіў х10000 у першых банках ад push gaming.Больш паўтарыць не ўдалося.
Мяне завуць Дзяніс. Прывітанне
Прывітанне, я Максім
Усім, хто выканаў умовы і адпісаў пра сябе, а не проста “Прывітанне, я Жора і я алкаголік” – пойнты налічаны.
Сяргей Юр’евіч)
Добрага часу сутак Ягор Еўгенавіч
Усім прывітанне!
Мяне завуць Руслан, мне 26 гадоў, я з ХМАО.
Мне падабаецца гуляць у слоты правайдэраў Pragmatic і Endorphina. Спадзяюся толькі на ўдачу 😎