Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,708 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаю, толькі прымацуй яшчэ аватар
так лёгка
Усім прывітанне! убачыў тэму пра бука драбет хацеў у ім адпісацца, але нейкім чынам няма кнопкі паведамлення ёсць толькі тут)) дапамажыце разабрацца))
ты, хутчэй за ўсё, толькі нядаўна зарэгістраваўся з-за гэтага не можаш пісаць ва шмат якіх тэмах. але гэта павінна прайсці праз нейкі час. а гэтая тэма для знаёмства форумчан. так што чакаем ад цябе інфы. як цябе клічуць, адкуль і ў што гуляеш.
Усім прывітанне, мяне клічуць Артур, 29 гадоў. Лудоманю з 17 гадоў, пачынаў як і многія ў афлайне – у вулканаў і г.д. Зараз гуляю толькі анлайн, таксама захапляюся стаўкамі на спорт. І тое, і тое безвынікова, усюды ў вялікім мінусе)).
Сардэчна прывітаем)))) Так тут вялікая частка насельніцтва, відаць, у мінусе)))))
Прывітанне, паспрабуй Покер, магчыма ёсць шанец дасягнуць поспеху…😎
Сардэчна запрашаем! Лісічка правільна табе кажа, толькі вось калі ў покер гуляць – лудаманіць не трэба)
у покер я ўжо даўно завязаў, гуляў кэш у асноўным, але паколькі ў мяне ёсць зачаткі лудомана і адсутнасць рацыяналізму, то і там я не дасягнуў поспеху і пачаў гуляць у мінус.
УСІМ ПРЫВІТАННЕ НАРС З ОРЭНБУРГА
Нарс – гэта такое імя, што ці марсіянскае?) Мы тут так-то пабольш пішам пра сябе і з сапраўднымі імёнамі, і пажадана аву прыляпіць.
А так-то – вітаем!
Поінты за прывітанне ўсім налічаны
Прывітанне. Я хлопец Саша, мне 37 годзікаў, пішу з маленькага горада суровай Чалябінскай вобласці. Граю не так даўно, паўгода нават не прайшло. Круч у аўтаматы. Пачынаў у вулкане (у якім з іх я думаю бессэнсоўна тлумачыць) вырашыў перайсці па спасылцы, зусім не чытаючы правілы і не робячы таго, без чаго цяпер ні ў адным казіно не рэгачуся. Выіграў каля 10К з дэпазіту ў 250р., зразумела, што зліў усё, не дачакаўшыся вываду (гэтыя, па-мойму, выводзяць). Потым у ДР зарэгістраваўся на Роксе і вывёў адтуль свой першы выйгрыш… І паехала. Круч слоты, ігдразіль, плейнгоу, прагматык, эндорфіччык, ну нешта яшчэ там) , карацей люблю, каб было прыгожа і незвычайна. Цярпець не магу новаматик, ігрософт, хаця першы выйгрыш мне прынёс Штірліц, у тым жа Роксе. Люблю бездепы (я ж не ёп%ты), вось вулкан кожны месяц мне па косару закідвае, а калі і па 2, а калі і ні разу (нічога не вывёў). Зразумела, што ў асноўным у мінусе, хоць і не ва ўсіх каказіно. Эх Рокс навошта ты мне тады даў вывесці, ды ўжо быў гатовы паверыць, што ўсё лахатрон).
Ну вось коратка пра сябе.
Сардэчна запрашаем! Увогуле няблага лічыць сябе хлопчыкам у 37 гадоў. Я таксама так хачу 😁
Усім прывіцік)). Мяне завуць Ірына, узрост: ” Усе мы маладыя ў душы”. Граю ўжо прыкладна паўгода. Прыкольна, калі з 500р можна зрабіць 5000р))))
Дабрага здароўячка і сардэчна запрашаю 🤠
Я таксама дарэчы малады 😆
Сардэчна запрашаем
Сардэчна запрашаем . але ўсё ж рэкамендую вам гуляць у ліцэнзійных казіно)
@VyacheslavLenin мне не 37 гадоў, а 38 на хвілінку)) Але я ж малады 😁
Прывіцік і дабра запрашаю.☺
Вышэй жа Ленін напісаў, шлёпай хлопчык😄
вэлікaм)))Не смешна,калі з 5000 робіш 500 рублёў,вось тады і прачынаецца інстынкт самааховы і выпаўзае ўвесь азарт на ружжо)))
на ружо 🤬
Згодзен. Салага 😁
З павагай.
Андруша, 42 гады
Пааккуратней,а то так і на смерць разаб’ешся))))
З вопытам, значыць з галавой)), добра запрашаем))
пазна пачынаеце таварыш)) вітаем))
гэта так, гады ідуць, а мы на месцы😏, вітаем))