Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,495 Адказаў
|
180,255 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добра было б пару слова пра сябе напісаць, пра гульнёвыя прыярытэты, пра заносы ці нават пра …) І яшчэ, па жаданні можаш гумарам усё гэта “разбавіць”.., гэты “соус” тут вітаецца, ВосьС 😎
Сорры, не заўважыў пост за учора, бывае і такое)
Можна паінты не налічваць, канал не глядзець, выйгрыш з конкурсу не плаціць, шо) Проста забіць, шо) Жартую, шо)
Усім прывітанне,мяне клічуць Аляксей.Жыву ў Яраслаўлі,іграю толькі на стаўках на спорт.Іграю ў 1хбет,кантора такая сабе,самі прыдумляюць правілы,напрыклад,узяў ТМ1,5 у тайме,лік 1:0,перагулялі на 2,5М,сыгралі 0:0,зрабілі вяртанне,тыпа пры памылцы персаналу бк мае права разлічыць як вяртанне,стаўка з’яўляецца несапраўднай.Вось.Пераходжу на Пиннакл Спортс.Стаўкі зло,не гуляйце)
Мне 25.
Кстати поинты получил спасибо! (200 поинтов!
Там нейкі глюк здарыўся, сорян
Мяне завуць Канстанцін. Жыву ў Омску. Граю 20 гадоў. Шмат не выйграю, але і шмат не прайграю. Я пенсіянер, жыццё прымушае берагчы капейку, але на сціплы дэп раз у тыдзень грошы выдзяляю. Граю ў Флинте, ГФ, Вегас Автомати
Усім прывітанне) Мяне завуць Аляксандр і мне 27 гадоў! я з Украіны г. Вінніца (гульню з 2017 года ў слоты) у казіне Riobet) многія могуць сказаць, што казіно не вельмі, але для Украіны мне зручна гуляць у гривнах рабіць дэпазіты з карты і выводзяць вельмі хутка. З мая месяца я ў мінусах у казіно бо ўсё, што выйграю потым заліваю назад, але зараз планую з гэтым нейкак змагацца) думаю лудаманы мяне зразумеюць – што вельмі цяжка спыніцца.. апошнія грошы не прайграю, а гуляю толькі на тое, што не шкада прайграць і не ўплывае на маё жыццё) Працую ў сферы гандлю і займаюся тэхнікай (свой невялікі бізнес) а таксама другая праца Праграмаванне і распрацоўка ў Google Play.
вiтаем і дабро запрашаем, хутка залічым табе паінты, а пакуль асвойвайся, вывучай і аглядайся – у нас тут цёпла і добра
ах, брацішка, прывітанне канечне, але з улікам таго што ты гуляеш толькі год, то ў патэнцыяле нічога добрага не чакай ад гульні, гэта балота, у кожнага канечне свае мазгі, хай Бог каб яны працавалі ў правільным напрамку і не давалі збояў, кароче вэłкам🙂
Дзякуй) Так вось пасля таго, як з’явіліся стрымы на ютубе, то пачаў гуляць
ты начная бабачка якая. можа толькі за спінай абсыраць латест, крадучы адсюль ідэі. ты не мужчына !!!!! начная бабачка!!!!!!!!!!!!!!! шавка !!!
Аўтарскім правам інфармацыя не абаронена. Таму фармальна, гэта не крадзеж, а копіпаст.
Я нікага не абараняю. Але ўвогуле, добрыя рэсурсы, якія не прадаюцца – робяць агульную справу. Дапамагаюць гульцам. А гэта і ёсць самае галоўнае.
Таму не варта пераходзіць на абразы. Будзьце разумнейшымі за іншых.
гэта (Слова выдалена сістэмай) увогуле не сачыць за мовай. якое агульнае справа кажучы/ што латест Мороженка????
Вы відаць мяне не зразумелі. І не зразумелі, пра што я пішу.
Сэнс у тым, каб адрознівацца ад тых, хто такое піша, як
І быць больш разумнымі і не канфліктаваць, а проста адмахнуцца.
Кідайте скаргі на такіх, будзем прымаць меры.
Што тычыцца добрых рэсурсаў. Некаторыя асобы робяць дрэнныя рэчы. некаторыя добрыя. Усім за ўсё аддасца!
паслухай ён піша паведамленні за іншых людзей так. як ён адмін!!!! ты можаш сабе такое ўявіць. Каб пронин. лиалиа. ленин. пісалі паведамленні за іншых???? ён быў тут зарэганы і ніхто яго не абсыраў. а зараз ён латест абсырае і паводзіць сябе як самая последняя ш люха ён увогуле за базарам не сочыць
Я адказваю толькі за Латест. І калі хтосьці будзе рабiць падобнае на латесте – пішыце скаргі. Калі сам не ўбачу.
Не трэба падабнацца да іх.
З Павагай.
а што ён дрэннага піша? хай тут што-небудзь напіша, мы яго тады какашкамі закінем😁
А ў што гуляеш, слоты, настольныя гульні… 😎
Прывітанне! Гучна называць імя, думаю, не мае сэнсу, па зразумелых прычынах ))
Зарэганы тут даволі даўно, калі шчыра нават не памятаю, як сюды патрапіў, хутчэй за ўсё з-за лудоманскай натуры, велізарнай колькасці вольнага часу і незразумелай цягі пакруціць слоты 🙂
Увогуле я ў покер граю, чым уласна і заробліваю на жыццё, але не адмаўляю сабе ў задавальненні пацешыцца ў казінах. Наколькі памятаю, першае, у якой удалося хоць нешта нагуляць і вывесці, было surf ТТРовский, і вось літаральна некалькі гадзін таму з бездэпных фрыспінаў упершыню атрымалася адмыйць бонус і нагуляць больш-менш адэкватныя грошы, хацеў гэтым падзяліцца ў адпаведнай тэме, але там пісаць не магу (так зразумеў з-за статусу ці яшчэ чаго), што ўласна і падштурхнула мяне напісаць сюды 🙂
PS: на днях адпісаўся ў покернай ветцы, па справе, без оффтопу і іншага, але чамусьці не зацвердзіў модэратар, так і не зразумеў чаму (
Аляксандр, сардэчна запрашаем))
Добры дзень! мяне завуць Юрый, я з Крыму, жыву і працую на ПАО СЗ на поўначы Крыму на мяжы з Украінай)) гуляю на стаўках на спорт і часам у казіно, вельмі падабаецца ваш форум
Прывітанне! Мяне клічуць Аляксандр, 27 гадоў, апошнім часам мару і шукаю любыя спосабы “завязаць” з лудзілкай) але пакуль без поспеху, сум і азарт не адпускаюць)
Усім прывітанне )Мяне клічуць Кірыл,22 гады, лудаман са стажам))) Усё пачалося з аўтамата кручка з цацкамі, потым аўтаматы пятокі, ну і паехала-паехала. Цяпер букі,покер,онлайн-казіно)
Тут без самадысцыпліны нікуды… Нікога вучыць не збіраюся, толькі скажу за сябе… Калі дапусціў зліў, то хоць бы ў гэты дзень(у гэтае казіно) больш не раблю ніякіх дадатковых дэпазітаў… Роблю перапынак на некалькі дзён, а калі скажам зліў баксаў 30 за раз, то сяджу “на дыеце” месяц… Вось так і вучымся “цвярозаму” погляду на жыццё. На гульню выдзяляю ад 10 да 15 працэнтаў ад даходу, сямейны бюджэт не пацярпіць😎
Тут я згодзен, самадысцыпліна вырашае, але факт у тым, што жыву я сам, з дзяўчынай летам разышоўся, так і жывём, ніхто не ўказ) Раней было “куды дзецца грошы” і часу жанчыны забіраюць шмат, я бачу выратаванне для сябе толькі ў гэтым