Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
12 кастрычніка 2015 г.
ад
IvanPronin
|
3,502 Адказу
|
182,439 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітую вас паважаныя карыстальнікі гэтага рэсурсу мяне завуць Алег. з Украіны г Жытомір 33 г Яшчэ называюць магутным каралём покер свету)) Люблю палудзіць слоты !! Буду рад вас караць у покеры за бясплатна ))) Думаю вы мне будзеце вельмі рады !!🙂
Сардэчна запрашаем! Тое, што на казіно падсіў – гэта не добра. Тое, што на форум Латеста прыйшоў – добра і сардэчна запрашаем. Што датычыцца парады, раіў бы заблакаваць КАЗІНО ў румах, дзе гуляеш 🙂
Вядома, Аляксей, мы рады новым форумчанам! Сардэчна запрашаем, не Каранаваны покер МЭН 🤠
Добрай раніцы, мяне клічуць Біткоін Алегавіч Якімаў, мне 18 гадоў, я з г. Харцызьк, Данецк
Прывітанне Биткоин Олегович😁
Напішу першым у новым годзе ў гэтай тэме))
Юра, Абакан, па жыцці працую пастаянна, ёсць сям’я. Лет 7 стаўлю на футбол, рэдка тэніс(быў момант у жыцці: амаль год без працы зарабляў на жыццё стаўкамі) Некалькі месяцаў гуляю ў слоты і ў лайв рулетку, пакуль шанцуе і як у тым анекдоце: мне шанцуе – я гуляю.))
Усім здароўя ў новым годзе!
Ты як-небудзь вызначыся дончанін… Усё ж Харцызск ці Данецк ?
Усім прывітанне.Мяне завуць Міхаіл.
ў якіх канторах ставіш шмат ставіш7 уцягвайся ў нашы стаўкавыя тэмы
Вітаю ўсіх з Маскоўскай вобласці, завуць мяне Макс, мне 34, лудаман са стажам каля 20 гадоў, аддаю перавагу слотам: микре, аматику и игрософту, самы вялікі занос 75к рускіх рублёў за адну сесію, самы вялікі залів за адну сесію 50к (быў яшчэ ў оффе) Самы вялікі даунстрык без ніводнага кешаўту доўжыўся 5 месяцаў, самы доўгі апстрык 2 месяцы, лоў-ролер, катаю як усе на дыстанцыі ў мінус ці каля нуля))
ну апроч лудкі займаюся спортам – цяжкай атлетыкай, у выхадныя люблю пабалваць сябе добрым ромам, віскі ці піўком. Жанаты, жонка не зацвярджае маё дарагое хобі, але мірыцца з гэтым, бо ўмею кантраляваць сваю гульню, максімум займаў на гульню ў сяброў да 5к рускіх рублёў і зразумела ні ў якія крэдыты не ўлазіў дзеля лудкі!!! Усяго дабра і буйных заносаў!!!
Сардэчна запрашаем.
З павагай.
У апошні час гуляю толькі ў марике, рэдка ў пинакле. Ставак раблю мала, т.к. калі не прыдаваць належнага часу гэтай справе, то амаль гарантованы мінус, а часу пасля нараджэння дзіцяці стала зусім мала, таму і пачаў у слоты і рулетку паігрываць. Калі будзе час глядзець лайвы і траціць дастаткова часу на стаўкі, падцягнуся. Дзякуй за запрашэнне.
Прывітанне, перадаю прывітанне з Балашыхі, Валера, 26 гадоў, залудзіць 10-50к і жаваць дошыкі – маё хобі, депнуць 2к, падняць 100 і ні рубля не вывесці – гэта маё жыццё. Ну болей то і няма чаго расказаць) не працую, на лудку знайсці дзеньжат дапамагае даркнет
Прывітанне сябры і дабро запрашаем у нашу дружную сям’ю 😁
запілі тэму 🤐
Круты расклад, сур’ёзны падыход)
Ну а гэта ўвогуле норм па-нашаму, дошыкі норм, сытныя.) Але трэба ўсё ж такі пераглядаць бюджэт, на жыццё хаця б пакідаць)
Сорян Юрый, не заўважыў! Поспехаў табе ў жыцці і далучайся да нашага калектыву лудзікаў. Хоць я заўважыў, ты ўжо ўліўся, скрыншотаў норм напіліў 😁
Заходзь на любы оніён і выбірай, які закон парушыць будзеш)
Ці знайдзі таго, хто працуе ў МТС, Білайн і г.д., і злівай сканы )
што? 🤐
Ну даркнет это так-то тоже работа. Но немного незаконная. Надеюсь ты в теме и у тебя всё по уму там. Добро пожаловать.
мяне Лёха завуць, прыйшоў на форум, каб напісаць пра Голд Фішку!!
Прывітанне Лёха і вітаем на Латест! А што пра Голд Фішку пісаць, тут і так шмат пра яе напісана 😁
Усім прывітанне. Чытаю форум даўно, але зарэгістраваўся нядаўна). Вось цяпер вырашыў стаць паўнапраўным пісьменнікам). Раней у асноўным тусаваўся на неверфолде. Нешта пра сябе.
Лет мне поўных 33. Сам родам з Беларусі, пражываю ў горадзе Віцебск. Уласна, тут я ў 2001 годзе і пазнаёміўся са ставкамі на спорт. Тады ў горадзе працавала, калі памяць не падводзіць, 3-4 букмекерскія канторы. У адной з іх, якая знаходзілася побач з маёй хрушчоўкай, і працякала мая студэнцкая жыццё, хоць па ідэі яна павінна была працякаць у ўніверсітэце).
Але, на жаль, стаўкі на спорт хвалявалі і хвалявалі маю кроў больш, чым бегатня па аўдыторыях з купай лекцыйных сшыткаў. А спартыўныя выданні лягчэй чыталіся, чым падручнікі і трактаты па стараславянскай мове.
На стаўках зарабляць я ніколі не спрабаваў… А хоць каму я хлусю?)) Сотні разоў!!! Толькі ні да чаго добрага гэта не прывяло. Асабліва калі з’явіўся інтэрнэт. Калі ў афлайне я быў у плюсе, то з з’яўленнем букаў у сетцы – апынуўся ў глыбокім мінусе. Таму я працую, прабачце за тавталогію, на працы).
А ўвогуле я азартны з самага дзяцінства. У школе я ніколі не прапускаў гульні на фішкі, фантыкі, капейкі. У старэйшых классах гуляў у дурня і пяцікартны покер на ўсё, што ляжала пад рукой. Так гэтыя «дзіцячыя шкодніцтвы» перараслi ў гульнявую залежнасць. Стаўкі, покер, гульнявыя аўтаматы і ўсё, усё, усё, дзе можна злапаць бабло (нават аўтаматы ў крамах з мяккімі цацкамі).
Гульня – гульнёй, але як належыць сапраўднаму журналісту – менавіта на яго я вучыўся ў Віцебску – выліваць сваю душу пасля перамог/паражэнняў я дагэтуль люблю ў розных апавяданнях і вершах. Яны ўжо ёсць на многіх азартных рэсурсах у сетцы, пазнаёмлю і вас, калі не супраць, з адным опусам. Строга не асуджайце, бо хоць я вучыўся на журналіста ў універсітэце, але з-за любові да ставак, разгульнага жыцця і алкаголю так яго і не скончыў.
🔗
набаліла ((зліў за злівам аддачы нуль(