Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
12 кастрычніка 2015 г.
ад
IvanPronin
|
3,506 Адказаў
|
182,825 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне Слава. У нас тут ёсць яшчэ адзін Слава) толькі ён Ленін Слава
Прывітанне і даабро запрашаем у наш круг для ўсіх навічкоў. Сапраўды гэты рэсурс заслугоўвае вашай увагі, бо тут можна запазычыць шмат карыснага і атрымаць падтрымку з боку адміністрацый. Хлопцы, выйграць у анлайн-казіно можна і нават даволі неплоха, але вось вывесці без праблем вялікія сумы не заўсёды атрымліваецца. Таму на гэтым форуме спецыяльна замацаваны раздзел скаргаў, дзе дапамогуць вам вырашыць праблему. Але адразу папярэджваю, што пры спрэчках з адміністрацыяй казіно не пераходзьце межы дазволенага. А менавіта – не абражайце і не хамьце работнікаў казіно. Не забывайце пра правілы карэктнасці пры зносінах. Калі вы сумленныя, аб’ектыўныя, карэктныя, то не застанецеся без падтрымкі і задавальнення. Усім удачы, буйных выйгрышаў і памятайце – на гэтым форуме будзе яшчэ круцей.
Прывітанне! Дазвольце прадставіцца: мяне завуць Ільдар, 28 гадоў, жыву ў Башкортостане! Знаёмства з азартнымі гульнямі пачаў з покера, цалкам перайшоў на казіно
Прыват Ільдар. Не трэба так. Лепш у покер гуляць. Усяго добрага )
Дзякуй за добрае слова! Але ў покер ужо няма жадання вяртацца
Добры вечар усім! Я Барыс, мне 22 гады, пражываю ў Саранску.Люблю гуляць у покер і кароткаваць вечары, спрабуючы нагнуць рулетку.
Палазаў тут па форуме і зразумеў, што мне яшчэ шмат чаму трэба навучыцца. Дзякуй усім за ўвагу і ўдачы.
Добры дзень. Мяне клічуць Сяргей, я з Гагарына. У казіно гуляю каля двух гадоў, апошнім часам спадабалася гуляць у BetInHell. Гуляю па трохі ў рулетку і відэапокер.
Прывітанне ўсім! Мяне завуць Арцём, мне 33, жыву ў Раслаўлі, гуляю ў асноўным у покер, хаця часам і ў слоты.
Прыемнай гульні ўсім.
Усім прывітанне! Імя маё Павел, 32 гады, я з Курска. Граю вельмі даўно і ва ўсё. Люблю азарт і перамогу) Страшны фанат бездэпаў, асабліва x30 і ніжэй. Будзем знаёмыя! 😏
Прывітанне. Мяне клічуць Аляксей. Жыву ў Сафонава. Іграю ў асноўным на бездэпах, часам раблю невялікія дэпазіты. Люблю рулетку, слоты, ды шмат чаго яшчэ люблю. Ваш форум палюбіў з першага заходу. 🥰
Прывітанне! Я Дзіма,мне 27, жыву ў Рудні.Актыўна займаюся спортам, таму люблю стаўкі на спорт у бк, Яшчэ трохі гуляю ў покер і рулетку. Буду рады пазнаёміцца з усімі.
ААА ўсім прывітанне як кажа адзін вядомы лудаман ))) мяне завуць Дэн, пачаў з аднаго бездэпa які адбіў нават не зняў далей гуляў, і пасля гэтага пачалося маё гульнёва-азартнае жыццё, былі і ўзлёты і падзенні, заліпаў у асноўным на NF а аказваецца ёсць форум і пацікавей
як раней казалі ў РК – Ку, ты за біша зайсці можаш?)) прывітанне ўсім.
Аляксандр. Лудаман з 15-гадовым стажам. У асноўным – стаўкі. Ну і класіка – Ігрософт.
Алег .Перм 33 гады .лудо 15 гадоў
Прывітанне, хлопцы!
Усім удачы!
Усяго найлепшага!
Налічыў падарункі.
Шчыра дзякуй і ўзаемна!
Стараешся быць пафігізцкім шопінгістам? Вах, язык зламаеш, пакуль вымавіш 🙂. Я цябе называю кексападабным прянікам з Тулы 🙂. Так вось, крэндэль, у гэтай тэме пакупку не робяць. Тут азартныя хлопцы коратка прадстаўляюцца перад калегамі, а потым адмін дае пойнты і ідзеш сюды 🔗 выбіраеш тавар і набываеш, калі хопіць пойнтаў і розуму. Сардэчна запрашаем і было б нядрэнна коратка расказаць, што прымусіла прыйсці да нас на форум. Поспехаў.
Матывацыя для “навічка” 🐽
«Путёво» прадставіўся (як гулец) і адразу атрымаў “плюсаў у тыкву» (ад таварышаў па цэху).., пару паінтаў (“на кішэню”) і… І ў краму… 😏
Мяне клічуць Сярога, я з горада Аружэйнікаў (Тула). У казіно, гульнявыя аўтаматы, покер гуляю яшчэ з 2008 г. Вось і да анлайн-аўтаматаў дабраўся. Усяго добрага ўсім і адміністратарам сайта таксама ўсяго найлепшага!!! На фота я самы блізкі да вас.![]()
Сяргей, вітаю на рэсурсе. Ты аказваецца хлопец прыкольны ці…..? 🙂. Хачу табе нагадаць, што я ніякага дачынення не маю да танкаў. Таму не разумею, навошта мяне ў ЛС павіншавалі з днём танкіста? Ну і я цябе загадзя павіншую з днём кліента, пакупніка. Свята малады, як і ты, і адзначаюць яго 19 сакавіка з 2010 года. Усяго добрага табе і буйных выйгрышаў.
Прывітанне ўсім лудоманам! Мяне завуць Сяргей,я з Воскресенска.Начынаў з гульні ў покер, але потым адкрыў для сябе слоты і падселеў. Але пакуль асабліва не цягне.
Усім прывітанне,завуць мяне Андрэй,горад Зарайск,граю каля 4 гадоў.У асноўным голдфишка. Люблю заходзіць у розныя бк. Ну вось быццам і ўсе ўкратце.
Усім здарова, хлопцы, рады бачыць, што з’явіліся новыя тварі. Не забывайце рэгістравацца ў хом геймс ад форума, там турніры 2 разы ў месяц праходзяць з прызавым фондам.. Буду асабіста вас выбіваць у іх.