Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
12 кастрычніка 2015 г.
ад
IvanPronin
|
3,506 Адказаў
|
182,871 Прагляд
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сардэчна запрашаем… Вялікі выйгрыш, як і ўсё ў гэтым свеце, адносны… Мой асабісты рэкорд – у анлайн-рулетку пры стаўцы 5$ у ZERO падняў за адзін спін 175$, і то гэта было ў маім першым казіно… Убачыў гэтую лічбу і паставіў на яе без шкадавання. Жадаю і табе ўдачы 🙂
Дзякуй за горад…але я апісаў, што засталося 2%.. Абідна вельмі…соры калі што не так
Усё так, а дзе гуляеш? Дзе дабіць засталося. Усе мы тут на форуме іграманы, некаторыя мацнейшыя (з фанатызмам, блізкім да хваробы), некаторыя сціпнейшыя, але ў адным шэрагу 🙂
online-clubvulkan.com вось яна, гэта жорсткая спасылка .
Вулкан 🙂 Асабіста я вулканы не люблю,іх як бруду,нават страшна.. Калі пашанцуе гуляй,канешне. Паглядзі казі на форуме,і прачытай водгукі,і выберы калі будзе жаданне казіно з добрымі водгукамі ад гульцоў,тады не ўзнікне момантаў з вывадам грошай,і калі пашанцуе джэкпота ды ўвогуле.. Удачы табе на гэтым шляху 🙂
Прывітанне і прыемна бачыць. Колькі трэба заліць бабла, каб атрымаць статус прафесіянал? Якія прывілеі дае гульцу ў гэтым заведзенні такі статус? Я ведаю такія казіношкі, дзе чым вышэй статус, тым ніжэй працэнтная стаўка пры адмыванні бонусаў. Таксама прапануюць персанальныя бонусы і падарункі на лаяльных умовах. А што такое прывабнае выкупляць за велізарныя бабкі, як я мяркую ў гэтым вулкане, каб потым без дэпазіту нібыта можна было там катаць? І ў чым табе дапамагчы – таксама не зразумеў? А гуляць ты можаш хоць у пясочніцы, галоўнае каб было ў задавальненне і на карысць 🙂. А так ты правільна заўважыў, што гуляць трэба ў буйных, вядомых, з якасным софтам і ліцэнзіяй казіно. То бок у нормальных і надзейных.
Привіт ўсім удзельнікам дадзенага сайта-форума. Мяне клічуць Аляксандр,жыву я ў Оренбурзе.Захапляюся покерам і рулеткай.Играю ў асноўным на фанцікі але часам і на рэал па дробязях.Таксама захапляюся футболам і часам нават раблю на яго стаўкі ў бк, але асабліва я там не зарабляў. Жадаю ўсім удачы 😏 !
Прывітанне, Аляксандр! У нас тут ёсць димиджи, арсен) вось яны навучаць падымаць на стаўках))
Хлопцы, добра пожаловать у нашу каманду і ў свет азарту. Вялікіх выйгрышаў вам. Сяргей з Бранска, сябры і фарту тут адназначна забяспечана. Тым больш з намі наш друг азартная фея ☺. Папа бездэпаў і выдатны мужык.
ты ж абяцаў нікуды маё фота не скідаць =((
Відаць, што “ў нашым палку папоўнілася”.., сардэчна запрашаем 🐽
PS. …Спадзяюся, “вайн” больш не будзе. Вельмі рады, што адносіны паміж старажыламі выйшлі на новы пазітыўны ўзровень… 😁
Усім прывітанне !) Мяне завуць Ігар , мне 25 гадоў. Я пражываю ў Волгоградскай вобласці . Захапляюся гульнёй у покер , казіно , стаўкамі на футбол. Падтрымліваю ФК Спартак Масква.
Прывітанне Ігар, я таксама падтрымліваю Дынама 🙂. Сардэчна запрашаем да нас. А дзе брата заўзятара пакінуў?. Дарэчы, ты ведаеш, чым адрозніваецца футбаліст зборнай Расіі ад пірата?. У пірата толькі адна нага драўляная 🙂. Поспехаў ва ўсім.
Прывітанне, хлопцы!
Усім налічыў.
Усім удачы!!!!
Здарова ўсім, завуць Яўген, амаль 30гадоў, з Валгоградскай обл,жанаты,сын расце, займался покерам(думаў прафі,але хутка прывялі на зямлю),затым бк і казіно. Хобі рыбалочка,футбол. заўзятар ФК Спартак са стажам! усім гл!!!
Павел Канстанцінавіч… Санкт-Пецярбург… Усім добрага настрою жадаю!)))
Прывітанне, шкодны брат Ігара 🙂. Ты таксама бракодел як і я 🙂. У мяне два сыны і я лічыў сябе ювелірам. Увогуле ганарыўся ювелірнай работай да таго часу, пакуль у сябра дачка не нарадзілася і тут за бутэлькай паміж намі адбыўся спрэчка. Дайшло да таго, што звярнуліся да старцаў і яны ў адзін голас пацвердзілі, што тых, у каго сыны, народ называе бракоделамі. На пытанне чаму, жартуючы адказалі, што мужыкі заўсёды чакаюць сына, а тут бац – і дзяўчына, значыць брак 🙂. На што я ўсім адказаў і застаўся пры сваім: У мужчыны павінен нарадзіцца сын – нашчадак, прадаўжальнік роду, усё астатняе – брак 🙂. Старэйшаму сыну ўжо 18 гадоў і цяпер задумваўся па-іншаму – хочацца нявестку разумніцю і прыгажуню, а такіх дакладна ювеліры робяць 🙂. Для каго ювелір, а для каго і бракодел. Гэта тыпа сінонімы ў гэтым аспекце 🙂. Рыбалку і футбол таксама абажаю, увогуле ўсё паважаю, дзе прысутнічае азарт. Сардэчна запрашаем да нас на форум і вялікіх выйгрышаў табе з братам.
на покерстрэтиджи, лагін мах859, тэма пра тытан
Фух, прывітанне Ігар. Я ўжо падумала, што гэта мой былы таварыш Ігар )) Сардэчна запрашаем.
Прывітанне Яўген )
Калі карта ідзе, кожны з нас профі. Галоўнае ў тыя моманты ставіць. А так не пакідай надзею 🙂
Здаровенькі булы Паша)
Настрою вам, усяго добрага))))
Усім добры дзень! Мяне завуць Антон, мне 31 год, я з Ярцэва. Займацца азартнымі гульнямі пачаў зусім нядаўна (каля паўгода). Выпадкова наткнуўся на гэты сайт і прафігеў, колькі тут усяго цікавага. Граю пераважна ў рулетку, а таксама паступова асвойваю карткавыя гульні. Спадзяюся, што на гэтым форуме мне заўсёды падкажуць карыснай парадай. Усім старажылам і навічкам жадаю поспеху!
Прывітанне ўсім! Я Віктар, жыву ў Саратаве, не лічу сябе азартным чалавекам. Але нешта цягае мяне гуляць зноў і зноў. Зацікаўлены стаўкамі на спорт (граю толькі ў 1XBet). Яшчэ люблю пакруціць рулетку. Ну, быццам коратка і ўсё.
Прывітанне, Віктар. 1хбет добрая контора. Сам катаю толькі там =((
яшчэ б у марафоне каталі, там і казіно ёсць і стаўк.і дак забаніў сябе там, не ведаю зачэ мдо лістапада. крч такія справы.
Што ў іх там прэссы, якія яны прапануюць – ні хрэна не заходзяць =( У нас вось димиджи ёсць і Арсен. ды і іншыя таксама стаўкі на спорт ставяць, будзе з кім пагутарыць.
Ну прывіты гульцы) дырваных штаноў) з Масквы я ) гуляю ў казіно ну я малым яшчэ быў калі ўсё гэта легальна было на вуліцах , вось з 2013 гуляю, гуляю дзеля задавальнення , гуляю і ў покер, і ў казіно, рулетка не маё0), і як усе шукаю халявы 🙂
Ну прывітанне … “За задавальненне прыйдзецца заплаціць”.., масквіч)))
Прывітанне ўсім.Мяне клічуць Влад,я з Курска.Маю невялікі ігравы стаж у розных казіно (каля 5 гадоў).Заўсёды шукаю вострых адчуванняў у азартных
гульнях,з-за гэтага было страчана шмат нервоў і грошай.Захапляюся экстрымальнымі відамі спорту.