Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў

Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK | 12 кастрычніка 2015 г. ад | 3,506 Адказаў | 182,871 Прагляд | 42 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Dingo90, 16 жніўня 2016 г.
Прывітанне ўсім! Мяне завуць Дзмітрый, мне 26 гадоў. Граю ў казіно каля года. На буйныя сумы не выйграваў. Спадзяюся з дапамогай сайта і форума дасягнуць поспехаў у гэтай справе. Ўдачы ўсім!!!

Сардэчна запрашаем… Вялікі выйгрыш, як і ўсё ў гэтым свеце, адносны… Мой асабісты рэкорд – у анлайн-рулетку пры стаўцы 5$ у ZERO падняў за адзін спін 175$, і то гэта было ў маім першым казіно… Убачыў гэтую лічбу і паставіў на яе без шкадавання. Жадаю і табе ўдачы 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сак 2016 г.
Kross777, 17 жніўня 2016 г.
Прывітанне.Прыгожы горад,жыў там у свой час, .У казі прафі быць нельга,гэта ўсё толькі ўдача.Ўдача.Гуляй на бездэпы,так кішэні прасцей .

Дзякуй за горад…але я апісаў, што засталося 2%.. Абідна вельмі…соры калі што не так

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
511
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28 кас 2015 г.
ilyaakulov, 17 жніўня 2016 г.
Дзякую за горад…але я апісаў, што засталося 2%.. Вельмі абідна… прабач, калі што не так

Усё так, а дзе гуляеш? Дзе дабіць засталося. Усе мы тут на форуме іграманы, некаторыя мацнейшыя (з фанатызмам, блізкім да хваробы), некаторыя сціпнейшыя, але ў адным шэрагу  🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сак 2016 г.
Kross777, 17 жніўня 2016 г.
Усё так, а дзе гуляеш? Дзе дабіць засталося. Усе мы тут на форуме лудаманы, некаторыя мацнейшыя (з фанатызмам, блізкім да хваробы), некаторыя сціплейшыя, але ў адным шэрагу 🙂

online-clubvulkan.com вось яна, гэта жорсткая спасылка .

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
511
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28 кас 2015 г.
online-clubvulkan.com вось яна, гэта жорсткая спасылка .

Вулкан 🙂 Асабіста я вулканы не люблю,іх як бруду,нават страшна.. Калі пашанцуе гуляй,канешне. Паглядзі казі на форуме,і прачытай водгукі,і выберы калі будзе жаданне казіно з добрымі водгукамі ад гульцоў,тады не ўзнікне момантаў з вывадам грошай,і калі пашанцуе джэкпота ды ўвогуле.. Удачы табе на гэтым шляху 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Прывітанне ўсім. я з Мурманска. Хацелася б пакатаць у аўтаматы, дакладней у вулкан… Так-так, ведаю, што ня рэкамендавана і г.д., але ў мяне засталося 2% да статусу прафесіянал. Хацеў бы ў вас папрасіць дапамагчы мне ў гэтай сітуацыі…

Прывітанне і прыемна бачыць. Колькі трэба заліць бабла, каб атрымаць статус прафесіянал? Якія прывілеі дае гульцу ў гэтым заведзенні такі статус? Я ведаю такія казіношкі, дзе чым вышэй статус, тым ніжэй працэнтная стаўка пры адмыванні бонусаў. Таксама прапануюць персанальныя бонусы і падарункі на лаяльных умовах. А што такое прывабнае выкупляць за велізарныя бабкі, як я мяркую ў гэтым вулкане, каб потым без дэпазіту нібыта можна было там катаць? І ў чым табе дапамагчы – таксама не зразумеў? А гуляць ты можаш хоць у пясочніцы, галоўнае каб было ў задавальненне і на карысць 🙂. А так ты правільна заўважыў, што гуляць трэба ў буйных, вядомых, з якасным софтам і ліцэнзіяй казіно. То бок у нормальных і надзейных.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 жні 2016 г.

Привіт ўсім удзельнікам дадзенага сайта-форума. Мяне клічуць Аляксандр,жыву я ў Оренбурзе.Захапляюся покерам і рулеткай.Играю ў асноўным на фанцікі але часам і на рэал па дробязях.Таксама захапляюся футболам і часам нават раблю на яго стаўкі ў бк, але асабліва я там не зарабляў. Жадаю ўсім удачы 😏 !

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Aleksandr-D, 22 жніўня 2016 г.
Прывітанне ўсім удзельнікам дадзенага сайта-форума. Мяне завуць Аляксандр,жыву я ў Оренбургу.Увлекаюся покерам і рулеткай.Играю ў асноўным на фанцікі но часам і на рэал па дробязях.Также ўвлекаюся футболам і часам нават раблю на яго стаўкі ў бк, но асабліва я там не падымаў. Жадаю ўсім удачы 😏 !

Прывітанне, Аляксандр! У нас тут ёсць димиджи, арсен) вось яны навучаць падымаць на стаўках))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Хлопцы, добра пожаловать у нашу каманду і ў свет азарту. Вялікіх выйгрышаў вам. Сяргей з Бранска, сябры і фарту тут адназначна забяспечана. Тым больш з намі наш друг азартная фея ☺. Папа бездэпаў і выдатны мужык.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 24 жніўня 2016 г.
Хлопцы, віншуем у наш калектыў і ў свет азарту. Крупных выйгрышаў вам. Сяргей з Бранска, сябры – і фарту тут адназначна забяспечана. Тым больш з намі наш сябра азартная фея ☺ . Тата бездэпаў і выдатны мужык.

ты ж абяцаў нікуды маё фота не скідаць =((

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Відаць, што “ў нашым палку папоўнілася”.., сардэчна запрашаем 🐽 

PS.  …Спадзяюся, “вайн” больш не будзе.  Вельмі рады, што адносіны паміж старажыламі выйшлі на новы пазітыўны ўзровень… 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Усім прывітанне !) Мяне завуць Ігар , мне 25 гадоў. Я пражываю ў Волгоградскай вобласці . Захапляюся гульнёй у покер , казіно , стаўкамі на футбол. Падтрымліваю ФК Спартак Масква.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
hoooh, 24 жніўня 2016 г.
Усім прывітанне !) Мяне завуць Ігар , мне 25 гадоў. Я пражываю ў Валгоградскай вобласці . Захапляюся гульнёй у покер , казіно , ставак на футбол. Падтрымліваю ФК Спартак Масква. 

Прывітанне Ігар, я таксама падтрымліваю Дынама  🙂.  Сардэчна запрашаем да нас. А дзе брата заўзятара пакінуў?.  Дарэчы,  ты ведаеш, чым адрозніваецца футбаліст зборнай Расіі  ад пірата?.  У пірата  толькі адна нага драўляная 🙂.  Поспехаў ва ўсім.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

Прывітанне, хлопцы!

Усім налічыў.

Усім удачы!!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
159
Публікацыі
437
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
22 лют 2016 г.

Здарова ўсім, завуць Яўген, амаль 30гадоў, з Валгоградскай обл,жанаты,сын расце, займался покерам(думаў прафі,але хутка прывялі на зямлю),затым бк і казіно. Хобі рыбалочка,футбол. заўзятар ФК Спартак са стажам! усім гл!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24 жні 2016 г.

Павел Канстанцінавіч… Санкт-Пецярбург… Усім добрага настрою жадаю!)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
zalupesku, 24 жніўня 2016 г.
Здарова ўсім, завуць Яўген, амаль 30 гадоў, з Волгаградскай вобл., жанаты, сын расте, захапляўся покерам (думаў прафі, але хутка прывялі на зямлю), затым бК і казіно. Хобі – рыбалоўля, футбол. прыхільнік ФК Спартак са стажам! ўсім гл!!!

Прывітанне, шкодны брат Ігара 🙂. Ты таксама бракодел як і я 🙂. У мяне два сыны і я лічыў сябе ювелірам. Увогуле ганарыўся ювелірнай работай да таго часу, пакуль у сябра дачка не нарадзілася і тут за бутэлькай паміж намі адбыўся спрэчка. Дайшло да таго, што звярнуліся да старцаў і яны ў адзін голас пацвердзілі, што тых, у каго сыны, народ называе бракоделамі. На пытанне чаму, жартуючы адказалі, што мужыкі заўсёды чакаюць сына, а тут бац – і дзяўчына, значыць брак 🙂. На што я ўсім адказаў і застаўся пры сваім:  У мужчыны павінен нарадзіцца сын – нашчадак, прадаўжальнік роду, усё астатняе – брак 🙂. Старэйшаму сыну ўжо 18 гадоў і цяпер задумваўся па-іншаму – хочацца нявестку разумніцю і прыгажуню, а такіх дакладна ювеліры робяць 🙂. Для каго ювелір, а для каго і бракодел. Гэта тыпа сінонімы ў гэтым аспекце 🙂. Рыбалку і футбол таксама абажаю, увогуле ўсё паважаю, дзе прысутнічае азарт. Сардэчна запрашаем да нас на форум і вялікіх выйгрышаў табе з братам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2015 г.
VyacheslavLenin, 25 лютага 2016 г.
якая тэма?

на покерстрэтиджи, лагін мах859, тэма пра тытан

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
hoooh, 24 жніўня 2016 г.
Усім прывітанне !) Мяне клічуць Ігар , мне 25 гадоў. Я пражываю ў Валгаградскай вобласці . Захапляюся гульнёй у покер , казіно , стаўкамі на футбол. Балею за ФК Спартак Масква.

Фух, прывітанне Ігар. Я ўжо падумала, што гэта мой былы таварыш Ігар )) Сардэчна запрашаем.

zalupesku, 24 жніўня 2016 г.
Здарова ўсім, завуць Яўген, амаль 30 гадоў, з Валгаградскай обл, жонаты, сын расце, захапляўся покерам(думаў, што профі, але хутка прывялі на зямлю), затым бк і казіно. Хобі рыбалка, футбол. балеею за ФК Спартак з вопытам! усім гл!!!

Прывітанне Яўген )

Калі карта ідзе, кожны з нас профі. Галоўнае ў тыя моманты ставіць. А так не пакідай надзею 🙂

PacoPunkFunk, 24 жніўня 2016 г.
Павел Канстанцінавіч… Санкт-Пецярбург… Усім добрага настрою жадаю!)))

Здаровенькі булы Паша)

Настрою вам, усяго добрага))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
184
Публікацыі
2 794
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23 ліс 2013 г.

Усім добры дзень! Мяне завуць Антон, мне 31 год, я з Ярцэва. Займацца азартнымі гульнямі пачаў зусім нядаўна (каля паўгода). Выпадкова наткнуўся на гэты сайт і прафігеў, колькі тут усяго цікавага. Граю пераважна ў рулетку, а таксама паступова асвойваю карткавыя гульні. Спадзяюся, што на гэтым форуме мне заўсёды падкажуць карыснай парадай. Усім старажылам і навічкам жадаю поспеху!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
184
Публікацыі
2 794
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23 ліс 2013 г.

Прывітанне ўсім! Я Віктар, жыву ў Саратаве, не лічу сябе азартным чалавекам. Але нешта цягае мяне гуляць зноў і зноў. Зацікаўлены стаўкамі на спорт (граю толькі ў 1XBet). Яшчэ люблю пакруціць рулетку. Ну, быццам коратка і ўсё.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
VladimirBorovin, 26 жніўня 2016 г.
Вітаю ўсіх! Я Віктар, жыву ў Саратаве, не лічу сябе азартным чалавекам. Але нешта цягне мяне гуляць зноў і зноў. Захапляюся стаўкамі на спорт (граю толькі ў 1ХBet). Яшчэ люблю круціць рулетку. Ну, відаць, коратка і ўсё.

Прывітанне, Віктар. 1хбет добрая контора. Сам катаю толькі там =((

яшчэ б у марафоне каталі, там і казіно ёсць і стаўк.і дак забаніў сябе там, не ведаю зачэ мдо лістапада. крч такія справы.

Што ў іх там прэссы, якія яны прапануюць – ні хрэна не заходзяць =( У нас вось димиджи ёсць і Арсен. ды і іншыя таксама стаўкі на спорт ставяць, будзе з кім пагутарыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
68
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22 ліс 2020 г.

Ну прывіты гульцы) дырваных штаноў) з Масквы я ) гуляю ў казіно ну я малым яшчэ быў калі ўсё гэта легальна было на вуліцах , вось з 2013 гуляю, гуляю дзеля задавальнення , гуляю і ў покер, і ў казіно, рулетка не маё0), і як усе шукаю халявы 🙂

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ну прывітанне … “За задавальненне прыйдзецца заплаціць”.., масквіч)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 жні 2016 г.

Прывітанне ўсім.Мяне клічуць Влад,я з Курска.Маю невялікі ігравы стаж у розных казіно (каля 5 гадоў).Заўсёды шукаю вострых адчуванняў у азартных
гульнях,з-за гэтага было страчана шмат нервоў і грошай.Захапляюся экстрымальнымі відамі спорту.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...