Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,894 Прагляду
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта самае… Іван. А дзе мае два поинта за прадстаўленне ???!!!!!
Валянцін пля, скажы мужыкам, што гэта не я, а то цяпер у мультыках мяне абвінавацяць.
Не пісяй кіпенем. Жывём адзін раз. 😏
Захочуць абвінаваціць – правераць айпішнікі.
Ці сапраўды, чувак, ты прадставіўся, чакаў напэўна гадавіну свайго знаходжання на сайце.. Ну ўсё, цяпер ты не інкогніта тут 🙂 ..
Накопліваю поінты 😁 😆 😁
Усім прывітанне)
Мяне клічуць Аліса, я з Піцера (хоць жыву там толькі гадоў 5, на самой справе з Латвіі).
У казіно амаль навічок, раней часам гуляла ў звычайных казіно, вельмі падабалася, пераехаўшы ў Піцер гуляць перастала, бо там казіно да таго часу ўжо зачыніліся. У анлайн-казіно пачала гуляць нядаўна, месяца 3-4 як. Гуляю пераважна ў блэкджэк і зрэдку ў рулетку. Гуляю толькі з жывымі дылерамі, бо так больш даверу, ну і плюс люблю пабалбатаць з імі ў чаце, калі сумна. Пакуль спрабавала ўсяго пару казіно, але хачу вывучыць пытанне і паўсюль пагуляць, паспрабаваць, знайсці сваё. Вось)
Я сама люблю бег, кацянят і кексікі. Яшчэ вельмі люблю лес, прыроду, спаць у лесе ў намёце. Мне 28)
прывітанне, хлопцы у якое казіно лепш укласці ?
Мяне завуць Андрэй.А родам я са славнага горада-курорту Ніжні Тагіл)
Мне даклалі, што ты ўжо ўклаўся ў перамогу 🙂 А так прайдзіся па форуме, вывучы яго для пачатку. Залежыць ад таго, якой сумай распалагаеш для гульні і якую суму не шкада прайграць. Тут болей за 700 казіначак, па‑мойму. Паглядзі на галоўнай старонцы топ 10 лепшых казіно.
Прывітанне, Аліса – ласкава запрашаем да нас у каманду 🙂
Здарова, Андрэй. І як ты да такой жыцця дакаціўся, што палюбіў азарт? У што гуляеш, можа ёсць любімыя онлайн-казіношкі?
Вах, Авгур знайшоў калегу, па пошце родную душу 🙂.
А пра што ты так думаеш, адкуль ты ведаеш 😁
Спортак не перажывай усё будзе нарм
Я не сумняюся, дружа. Проста хачу прадубегнуць цябе і прапаную пакуль нікуды не заносіць, а вывучыць і паіграць на бездэпазітныя бонусы. Зайдзi ў тэму бездэпазітныя бонусы ад наведвальнікаў казіно. Тут вельмі шмат пазнавальных тэм. Пакуль спрабую заносіць мінімалкі. Не спяшайся, занесці і прайграць заўсёды паспееш 🙂. Заўсёды ўвесь час пiшы па тэме, калі што. Пытайся ў прыват – я заўсёды дапамагу, калі не змогу, то калегі дапамогуць. Вось авгур рулевы, яго ў некаторыя казінашкі не пускаюць, бо ён ужо ўсіх абуў па поштах 🙂 Пытайся ў ўсіх у прыват, не саромейся, тут амаль усе свае.
😜 ура нарэшце ўсё ок
Згодзен са Спарткам – не спяшайся гуляць на свае, яшчэ паспееш, ды і бездэпы як мінімум раз на тыдзень з’яўляюцца
Хотела бы спросить что такое бездепы, но думаю, я понимаю, что это. А есть ли бездепы с живыми дилерами? Простите, что вопросы совсем такие глупые, очень хочу со всем разобраться.
УСІМ ВЕТЭРАНАМ таксама прывітанне
падкажыце з чаго лепш пачаць каб ва ўсім разабрацца
Граеш на грошы ў казіно – што наіграў, тое тваё, але на пэўных умовах, вось што такое бездепы 🙂
як лепш гуляць бонусамі ў казіно? ці стаўкамі
Воу воу воу, памалей! Гучыць крута! Пайшла шукаць па форуме бездепы з жывымі дылерамі)))
Прывітанне) ёсць тэмы на форуме. Можна знайсці праз пошук, там можна прачытаць адказы з нагоды гэтага і самому далучыцца да абмеркавання )
Прывітанне, Андрэй
Па жыцці азартны да жаху.Играю яшчэ з часоў з’яўлення 15-капеечных аднарукіх бандзітаў, якія стаялі ў залах ігравых аўтаматаў для дзяцей, так што стаж больш за 20 гадоў.Былі і джэкпоты і слівы, як у зебры.З софта люблю новоматик(магчыма настальгія) А ў прыярытэце Ред стар, видеослотс, і арго з нашых(у ім я ў самым вялікім плюсе з усіх)