Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,501 Адказ
|
181,127 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Едзь да мяне ў Грузію. Горы, мора, прырода, рыбалка, рэчная форэль, гасціннасць, садавіна,вiно. Наземныя казіношкі тыпу як у Вегасе і легальныя. Карацей назад у Маскву не захочаш 🙂.
забіў дадаць пра “гарачых грузінаў”, не тое што дадому не захоча, дык і арыенцір зменіць 😁
Прыдзецца ўсё роўна ў Маскву ездзіць,працаваць,каб гуляць у надземныя казіношкі тыпу як у Вегасе
Добры дзень мяне завуць Карина. .я з Піцера
..
сана то есть сафон 37 гадоў жыву не зразумела як сказаць і ва Украіне і ў ДНР нічога добрага не магу сказаць але скажу вайна гэта зло
Чэсна не звяртаў увагі на гэтую тэму, але ў адной з тэм мне на яе ўказалі, маўляў раз навічок, дык зайдзі і падпішыся 🙂
Увогуле Зваць мяне Дзеніc, жыву ў Запарожжы, 30 гадоў, працую інжынерам па камп’ютарных сістэмах (СісАдмін). Люблю спорт, асабліва футбол. З азартных захапленняў – гэта Прэферанс, покер (Холдэм) і гульнявыя аўтаматы. Што да любімых казіно, так і не магу нікога вылучыць. З дапамогай гэтага сайта і форуму ўжо неаднойчы выводзіў за апошні год з бездэпаў (5-6 разоў дзесьці ад 1000 рублёў да 150 даляраў). Раней не рэдка гуляў на аўтаматах у рэале, але калі ва Украіне іх афіцыйна “забаронілі”, то аддача ў іх стала проста жахлівая і вырашыў перайсці гуляць у інтэрнэце. Зарэгістраваўся нядаўна, таму што хацеў пакінуць пазітыўны водгук пра казіно “Победа”, у якім спадабалася – не сустракаў казіно СНД з такой адэкватнай аддачай. Памятаецца яшчэ некалі ў 2004-м прыблізна гуляў у ўкраінскім казіно Шанс на бездэпе, але ў аўтаматах моцна не разбіраўся, хоць нядрэнна падняў на БлэкДжэку першы раз баксаў 200 зняў, праўда набіваў іх дзесьці тыдзень, потым яшчэ на бонусах гуляў, пакуль яго не прыкрылі. Увогуле вось такі я персанаж, каму яшчэ што-небудзь будзе цікава – усё адкажу.
Усім прывітанне.Я Віктар захапляюся паляваннем,рыбалкай.Выпадкова трапіў на ваш сайт ён мне вельмі спадабаўся.Усё ў адным месцы,не трэба скакаць па сайтах і шукаць казінашкі.Вялікі дзякуй распрацоўшчыкам.
Яшчэ вось аварку прышпілі і будзе зусім усё добра)
Ага, ён вам падгоніць па дэшоўцы, але купляць не раю (Жарт)
Што за барыжныя жарты? 🙂.
Усім прывітанне з Красноярска! Завуць Аляксей,36 гадоў,катаю слоты па дробязі,так скрасіць час і вечарок забіць за кубкам кавы. 🙂
А дзе +2 пойнта на баланс?
Вітаю, Маё імя Аляксей, г. Усть-Ілімск Іркуцкай вобласці. Даўно ўжо цікавіўся онлайн-казіно, азартны наркаман па жыцці 😏
Усім прывітанне!
Я Аляксей з Санкт-Пецярбурга.На гэтым сайце па рэкамендацыі майго сябра зайшоў, паглядзеў, спадабалася. Іграю ў казіно Голд Фішка гадоў 5, Джой Казіно апошні год, ну і ва ўсё астатняе іншы раз і па трошку.
Прывітанне, прывітанне!
Маладыя людзі і маладыя лэдзі!!)))))
Усім вельмі рады,
Вэлка да нас…!))
Добры дзень, завуць Артур і я лудаман, яшчэ гуляю ў покер, раней нават зарабляў гэтым, трохі, па 300-400 баксаў у месяц, але з-за таго што прыстрасіўся да казіно не магу нармальна гуляць у покер і захоўваць банкрол-менеджмент, прайграю і адразу зрываюсь.
Таксама вялікі кінаман і сэрыяламан, абажаю фіфу, пастаянна гуляю на хуане, жыву ў Рызе
Прывітанне, Лёша, як адпачываецца? І калі твой адпачынак скончыцца?
Яўген 26 гадоў Юрга.выдатны форум.добра прыдумалі.
Усім прывітанне я Оля ,жыву у Мелітопалі ,люблю гуляць у покер …і ў іншае…
Ну калі не асуджаны і яшчэ і Рыба , то дабро пажадаем 🙂. Я асоба без грамадзянства, неаднаразова суджаны і па гароскопу твой калега Рак і гэта тут не галоўнае, а тое што ты азартны і адэкватны чел. Вiтаю.
Вань. па другому разу пройдзе? 😁
Мяне завуць Слава і я не п’ю. ужо 4 дні 😁
І я столькі ж.
Прывітаю, мяне клічуць Воўка, я з Піцера………гуляю ў покер, слоты і г.д…..я тут упершыню, так што пішыце, што тут і як працуе….а то я пакуль не ўцямлю, што да чаго, і чаму…=)
паглядзі ўсё ў раздзеле мпоинт система сайта і г.д. там усё распісана