Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,501 Адказ
|
180,900 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне завуць Сяргей, 34 гады. Граю ў казіно з 2015 года. Любімае казіно – Вавада. Мне падабаецца правайдэр Пуш Гейминг. Любімы слот Jammin Jars 2. Спачатку захапляўся ставкамі, потым плаўна перайшоў у казіно. Максімальна заносіў 20000 рублёў.
За 9 гадоў максімальны занос 20к, дзіўна, тым больш што гуляеце ў Вавада, нармальнае казіно, больш чым нармальнае нават….
Карацей пра пуш, за 9 гадоў альбо па 10р х2к, альбо па 20р х1к, ну ці х100 па 200😂
Так, гэта зразумела, проста як гэта, калі гуляць нават ноччу раз на тыдзень, то зловіш не раз, не два і не тры….
Вітаю я Крыstyна я гуляю ў казіно а ўпершыню тут параілі
гульню Кэт казіно 🎰 выгравала каля 2-3 раз Водка казіно слоты гуляю стримы гляджу
Добрага дня ўсім!
Мяне клічуць Алекс. Масква. Граю ўжо гадоў 20… Пачынаў, як і многія напэўна, з наземных Вулканоў. Там яшчэ прызавыя білеты Особым игрока давалі, потым быў розыгрыш, па-мойму ў Лужніках. Амаль не выйграў Дэу Нексія ) Зусім трохі не хапіла.
З правайдэраў падабаецца Netent, здаецца, ён найбольш сумленны што ці не… хочаць самі ведаеце: як бывае. Прагматик таксама. Максімальны занос за УСЕ гады быў толькі 350К. Нешта кшталту.
Прыміце ў шэрагі лудаводаў калі ласка )
Прынялі!!!!
Які ж такі….гэты малады чалавек што паказаў…..
Лепш бы ён Вам брыльянтавыя завушніцы і кале паказаў🤣 ,а потым іх і падарыў бы!!Усё-ткі Вы не сталі б на сцяжыну Гульні!!)
Але што зроблена, тое зроблена, цяпер Вы з намі😁😎💯У Гульні!!!
Ды калі гуляе па мін-бету і ў слотах, якія максвінамі не плююць, то цалкам мог і 20к заліпнуць (я думаю, ён пісаў, што ў слоце за раз, а не ўвогуле вывод) – я вось па 3-4 гады х5к не бачу, бо гуляю ў такіх слотах, што так у прынцыпе даць не могуць) але і не жаруць асабліва. хоць я далёка не заўсёды па мін-бету гуляю і бывае зносіць галаву і там па 300 можа нармальна плюнуць)
Вітаем! @maksi123
Устанавіце аватарку ў сваім профілі, каб атрымаць 200 поінтаў на баланс акаўнта!
Заўсёды чытайце правілы і ўмовы тэмы на ➡️ першай старонцы
Прывітанне я паставіла аватарку
Раскажыце трохі пра тое, адкуль ты, у якія гульні любіце гуляць (азартныя і не толькі), а таксама якія вашы любімыя анлайн-казіно.
Усім, хто выканалі ўмовы
Пойнты налічаныя
Усім прывітанне,мяне завуць Таццяна)я з Ніжагародскай вобласці)
Усім добрай пары сутак! Я Жэка з сібірскага горада Томска. І я лудаман) Граю ў усё, што гуляецца) Не ведаў пра ваш сайт. Вось цяпер ведаю)
Вітаем!😊
Каб атрымаць 200 поінтаў на баланс, азнаёмцеся, калі ласка, з умовамі⬇️
Прашу прабачэння, забыла дадаць, гуляю ва ўсё падрад) у асноўным слоты, люблю Pg soft
Зраблю паўторна,раз у першы раз крыху няправільна напісала)Мяне завуць Таццяна,мне 28,з Ніжагародскай вобласці,граю на многіх пляцоўках,але ў асноўным слоты,з правайдэраў больш за ўсіх падабаецца Pg soft
Завуць Антон. 37 гадоў. Граю на джэтоне ў курочку
Прывітанне!😊
Каб атрымаць 200 поінтаў на баланс, калі ласка, азнаёмцеся з умовамі⬇️
Усім, хто выканаў умовы
Пойнты налічаны
Усім прывітанне , Боря ( Борямба) гуляю ў казіно з 19-х гадоў
Гуляю шмат дзе усе сайты сам не памятаю ахах
Найбольшы занос у чаос крю 2 х5000 па 20 рублёў
Усім лудаманам перадаю прывітанне !
Я пастаянна, кожную гульню, заскаківаю ў гэты слот, як бы ні стараўся, не магу яго распакаваць! Х350 і ўсё, хоць столькі топавых ужо лавіў! Гэты слот у мяне не ідзе і ўсё
Вітаю ўсіх, мяне клічуць Настя. Я з Масквы. Мне 30 гадоў, вельмі люблю гуляць у слоты правайдэраў pg soft, pragmatic, true lub. Мой самы вялікі занос быў у 1хслоте, калі яшчэ быў даступны правайдэр ELK (900 т), злавіла бонуску па 300 рублёў і яна сыграла 🤭
Гуляю ў водке, ваваде, пф і 1хслотс❤️
Усім прывітанне мяне клічуць Аляксандр мне 29 гадоў, люблю гуляць у слоты казіно і шмат іншага. За ўвесь час былі заносы ад 200$ і больш. Хачу падзяліцца з вамі. Сваёй гісторыяй.