Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,614 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падтрымліваю, у любым выпадку.
Я таксама рады, што тут шмат знаёмых гульцоў, хоць я больш за год не наведваў форумы, гуляў, шукаў мяккія метады гульні, а сюды выпадкова заглянуў, а тут на табе)) у агульным ☺
І так многія мне ў асабістае пісалі хацелі даведацца хто -я і чаму многіх ведаю мой былы нік Avgur сам са Львова Украіна завуць Сяргей.Вітаю ўсіх хто мяне пазнаў і памятае.
Прывітанне, Шэры! )) А я ведала, што гэта ты ))
Вітаю) добрая карцінная галерэя))))
Хто б сумняваўся але прыемна 🙂
Прывітанне, Сярожа) Будзем знаёмыя і сябраваць)
Прывітанне, Сяргей. Ну ты яшчэ той разведчык 🙂, памучыў ты мяне здагадак, але мы здагадываліся, хто ты. Ну што ж, дабро пажыць у наш, спадзяюся, дружны калектыў. Калі тут будзе такое ж балота, як на той помойцы, то разрыву каго заўгодна. А таго дэбіла зараз пакажу ў асабістым паведамленні, можаш плюнуць на яго, ён гэтага толькі і заслугоўвае не больш 🙂
І я яму ўчора адпісаў, што Серега, гэта ты, блін😏
Там стары рахунак падыходзіць, толькі цяпер замест лагіна зрабілі email
Канешне, толькі буду рады
А мы з табою ведалі пра гэта 🙂 Проста не хацелі гульца ў разведку агорчыць 🙂
Ты не шалi, спачатку з намі канкрэтна падружыся. Ты не да канца аформілася 🙂
Спартак.
Ну ты і шляпа.
Ладна. Усё нарм.
Будзе напэўна з вамі.)))))
Здарова, з надыходзячым цябе. Усё нарм і калі ласка не псуй навагодні настрой нам. Мы заўсёды рады адэкватным.
Ты там на чыё твар у асабістку паслаць намякаў, а?
Ты ўвогуле калі-небудзь за свае словы, напісаныя тваёй рукой, адказваў у жыцці, блін?
Судзячы па тым, колькі часу я пачаў праводзіць на рэсурсе, думаю, пара і мне прадставіцца.
Прывітаю ўсіх аматараў азартных гульняў! Мяне завуць Жэка. Я з Марыюпаля.
сардэчна запрашаем Жэка. Далучайся!!
Так, трэба было ў першую чаргу гэта зрабіць)
Вітаю0)
Я толькі ўбачыў тэму і вырашыў не хавацца)
Прывітанне, Жэка, ты ў самы час, прыходзь, вучыся і не забывай дзяліцца сваім досведам, нам гэта таксама вельмі важна 😏
Прывітанне, Жэка, дабро запрашаем. Мне здаецца, я цябе ведаю па афлайне. Ці што-небудзь кажа табе маё імя?
Ну і для гэтага таксама мы ўсе тут сабраліся)
Напісаў у асабістыя паведамленні.
«Таварышам па цэху», прывітанне!
…Мне падабаецца рулетка, яна як дзяўчына – непрадказальная… Захоча, павядзе вочы, захоча – дасць, а можа і … і наадварот. Важна размясціць яе на свой бок… і канешне ж любоў, як без яе. Пэўны, калі гэта пачуццё будзе ўзаемным, яна адораць вас на ўсе 100, ды і сама, вядома, атрымае задавальненне ад гульні з вамі. 🥰
Ігравы стаж тры гады. Прыярытэт – лепш гуляць на грошы казіно, а калі дэпаць то не больш за 30 уе. Пераважна онлайн-казіно з добрай рэпутацыяй або іншае якое дае магчымасць выйграць і абналічыць выйгрыш без «гемарая». Максімальна павялічваў стартовую суму ў 15 разоў. Калі ёсць выбар – рулетка з дылерам ці электронная, канешне выберу еўрапейскую з дылерам. А калі электронка – вялікай розніцы няма, амэрыканка ці еўрапейка, часам нават амэрыканка больш цікавая. Нядаўна падлічыў ўсе дэпазіты і выйгрышы, якія вывадзіў, пакуль у невялікім плюсе. І яшчэ, стараюся пісаць пра гульню аб’ектыўна. 😏
PS. Каротка пра сябе, маці руская, бацька ўкраінец. Пражываю на паўднёва-ўсходзе Украіны. З даўніх часоў мой любімы горад называўся горадам нявест. 🙂
Вітаю Вас ! ))![]()
А горад нявест у нас Херсон?)