Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,599 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, Стас!
І табе прывітанне, пастаянны наведвальнік гэтага форума )
Красавица, ну ты всё стараешься, чтобы тебя оформили. Где мой юные года 🙂 . Наташа это вас обзывают Вотяками или Удмуртов ?
Привет, почти земляк 🙂 .
Усім прывітанне, мяне завуць Дыман, мне 31 і я з ХМАА!!!
Прывітанне!
Я казах. Жыву ў горадзе Алматы. Маё хобі – гульня ў рулетку. Лічу, што, пасля працы, для мяне лепшы адпачынак – гэта онлайн-рулетка.
Маю пэўны досвед офлайн-гульні ў казіно горада Капшагая. У анлайне аддаю перавагу гуляць па-маленьку або ў турнірах. Да чаго можа прывесці гульня па-вялікім бачыў у наземных казіно.
Лічу, што трэба строга выконваць ліміты расходу сваіх грошай на гульню. Мая звычайная норма: 20-30 долараў у месяц. Інакш рулетка стане вялікай праблемай для мяне і маёй сям’і.
У асноўным гуляю па сістэмах. Для мяне важна некалькі ігравых сесій стабільна сыграць у плюс. Сам распрацоўваю сістэмы з дапамогай праграмы RX-2.0 без грашовых выдаткаў, прагонваю там спіны наземных казіно.
Мяне клічуць Дзмітрый.
36 гадоў.
Жыву ў Ленінградскай вобласці ў маленькім гарадку.
У 20-25 гадоў шмат гуляў у афлайне, потым завязаў.
У онлайн слоты гуляю нядаўна, з летa гэтага года (зламаў нагу і сядзеў 2,5 месяцы дома, вось і падсіў).
Мяне завуць Влад. І я Алкаголік.
Спартак, мы ж рускія, а не Удмурты)
Удмуртаў нас не называюць)))
Мы кіраўчане)
Усё новыя карыстальнікі і старыя твары )) 🙂 Як прыемна бачыць добрых людзей 😏
На х** піць, вось твар просіць цэглу 🙂 Няўжо Батко так забухаў?
Прывітанне Болат, рад цябе.
Прывітанне, Дзімон, як я зразумеў ты з Ханты–Мансійскага аўтаномнага акруга? Я па адзенні здагадаўся. Блін, у вас там холадна. Я ў лютым там амаль нос не пакінуў 🙂 У што гуляеш?
Так холадна, сёння -30, гуляю ў слоты пераважна
Руская прыгажосць, разгарніся ўжо да нас тварам і пакажы сваю прыгажосьць што ці. Што гэта атрымліваецца – я вотяк грузінскага паходжання 🙂 ?
Прывітанне Rplayer7 рады цябе бачыць, маладзец што вырашыў падключыцца а вось Lady я не пазнаю)
Прывітанне Димо31 ;D
Сардэчна запрашаем усіх новых)заходзьце, будзьце як дома, але не забывайце што вы….дабра вам)
Я ўзгадаў, як гадоў 3 таму мы з табой, Нурион, змагаліся за 1-е месца ў штодзённым турніры РиоБет. Тады гэта казіно называлася па-іншаму: Лив-Рулетка.
Мы гралі за адным сталом і бачылі стаўкі адзін аднаго. А глядачом быў Асвлад. Тады мне пашанцавала і я ўзяў 1-е месца. Барацьба твар у твар за 1-е месца – гэта вельмі цікава. Памятаю, што Асвлад то цябе віншаваў, то мяне.
Rplayer7, прывітанне! Рады, што ты з намі!!! Чытай лс😏
Ангел, ну з табой я і так кожны дзень вітаюся, але з добрай асобай не грэх і двойчы гэта зрабіць. Дарова.
Ноорион, цябе прыемна ўбачыць удвая. Халоу
Нарэшце, сабралася ўся каста, шайка-лейка, альянс гульцоў…. проста эмоцыі праз край. Ностальгія, маці яе😏
Надзеюся, што хоць тут мы зможам суіснаваць у свеце, без бруду, хлусні і інтрыг.Скучаў па вас, рэбята, шчыра.
Гляджу, усе паступова пераязджаюць з суседняга рэсурсу)))
Вельмі рады Вас тут бачыць)
Што яны, хто?
Плюсую. Няхай усе перабягуць сюды. Суседнія рэсурсы не вельмі ;D
Я б не раіў задаваць падобныя пытанні. Гэта паважаныя людзі, прынамсі для мяне.
Прывітанне! 😏 Мяркую, што пара стварыць раздзел для рулеткі, рулетачнікаў няшмат на форуме..))
Ага, няшмат. Большасць🙂
Та ладна, ўсіх, каго ведаю, па пальцах пералічыць, некаторыя дзяўчынкі, дарэчы, паказваюць класныя вынікі. Не, дакладна патрэбны раздзел па гэтай тэме.