Прадстаўлены магутнейшы настольны камп'ютар Apple
Пагаворым пра жыццё
|
4 чэрвеня 2019 г.
ад
AydarKaribullin
|
15 Адказаў
|
1,067 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прадстаўлены новая версія Mac Pro, а таксама яго манітор. Працуе навінка на працэсары Intel Xeon.
Кампанія Apple прадставіла самы магутны дэсктопны кампутар Apple, а таксама манітор да яго. Кампутар базуецца на працэсарах Intel Xeon, аж да самага магутнага з 28 ядрамі.
Увогуле ў кампутар можна ўсталёўваць да 1,5 ТБ аператыўнай памяці. Ён таксама абсталяваны складанай сістэмай вентыляцыі, з-за чаго вонкава нагадвае тарку.
Што датычыцца дысплея, то гэта Pro Display XDR з дыяганаллю 32 цалі і дазволам 6К – 6016×3384 пікселяў. Экран абсталяваны антыблікавым пакрыццём, якое ліквідуе адлюстраванне і іншыя скажэнні.
Манітор таксама мае ножку, дзякуючы якой яго можна паварочваць, рэгуляваць вышыню і вугал нахілу экрана.
Кошт кампутара ў базавай камплектацыі складзе $5999, а за манітор прыйдзецца аддаць $4999.
Эх, вось бы відэа з прэзентацыі, дзе паказана прадукцыйнасць на самай справе. А то бачна, што круты, але незразумела, наколькі.
Лічыш 11 к баксаў за мінірэактар) Для панторэзаў, відаць, галоўны тавар. Каб адчуваць сябе вельмі крутым.
А па сутнасці для якіх задач такія магутнасці і за такія бабкі? Панты толькі. Купіў, адчуў сябе крутым, а на справе дурэнь, бо выкарыстоўваеш толькі каля 10% магутнасці.
Згодзен на 90%. 10% пакідаю за маніторам… Там не толькі понты. Сапраўдная рэч!
Не, ну крута, канечне, што камп адназначна потяне ўсё што заўгодна па сённяшніх гульнях і сайтах. Але блін што, танкі ў людзей хутчэй ездзіць стануць, чым у сапернікаў з такім кампам?)
Я вось купіў, і пісаў пра гэта, здаецца, спецыяльна камп без вентылятара зусім, пад свае патрабаванні. Ну навошта мне лішняя магутнасць? Цяпер на вуліцы горача ў нас, а ён амаль не грэецца.
Навошта мне каробка, якая будзе выкарыстоўвацца на 10%?
Прыкладна такі ж момант – усім раяць блок сілкавання купляць чым магутней, тым лепш. Толькі нащо людзям БП на тысячу ват, калі ён пяць… і двухсот не выкарыстоўвае?)
Без гаворкі, тысячу ён не есць калі не грузiць, але ж там страты ўсё роўна, чым больш аб’ём, тым больш.
Ну ён праслужыць даўжэй і ад гэтага нікуды не дзецца. Страты ў межах пагрэшнасці.
Згодзен. Запас трэба браць зноў жа на тыя ж прыблізна 10%, тым болей калі гаворка пра кітайскія сумніўныя прадукты). Але блін не ў дзесяць разоў.
Пра страты высвятляў спецыяльна перад купляй, і яны большыя за памер памылкі. Прыкладна 10% зноў жа ска) губляецца.
Ну так-то пафіг, калі ты, напрыклад, сябар Пуціна) Ты ж плаціш за святло грашыма, што скраў у работнікаў) А я вось наматаў 60-70 кілават. Камп’ютар выключаю раз у пару месяцаў прыкладна, калі з’язджаю, напрыклад, на пару дзён. Вядома, у мяне ёсць і мікрахвалёўка і чайнік х.яйнік, праска)
Адсоткаў на 10 – гэта калі ты не збіраешся нічога апгрейдзіць. Досыць часта бяруць на вырастанне. Ну а так для звычайнага камп’ютара 500 Вт з галавой.
І так. Пры чым тут, здавалася б, твой бог Пуцін? 😁
На вырост хз, сумніўная тэма. Кожны дзень вось усё круцей працэсары распрацоўваюць. З тваёй жа навіны 28 ядраў, п***ц.
Люблю я яго вельмі) Увесь час чакаю, калі за прададзеныя рэсурсы адзвітуе і людзям бабкі верне))))
Гэта опцыя. У базавай камплектацыі такога няма. Як і паўтара тэрабайта аператыўкі )))
гляджу вы ў гэтым шарыце добра давайце мне падбярэм ком . але я як вышэй з казанага хацеўбы яблычны маг . я разумею што вы не адабрыце мой выбар . але я алегатар як мяне сталі называць у некаторых гульнявых чатах . дапамажыце мне вызначыцца які браць . бюджэт максімум 150 К я думаю з заносаў каб не патраціць на гэта .
Бяры любы. За такія бабкі херавым не будзе.
Я тут разважаю як купіць ня дрэнную рэч і па адэкватнай цане)
Хоць можа хто падцягнецца, хто ў эппл разбіраецца, параіць што лепш
Ты, як я разумею, бук хочаш? Так, Сяргей правільна ўсё сказаў. Ідзеш у магазін і агучваеш бюджэт – і ўсё. Куёвым не будзе.
Розныя сітуацыі, хто відэа мантуе, напрыклад, там задачы вышэй, каб не сядзець 2 гадзіны ў чаканні, такая машына вырашыць ў 5-10 разоў хутчэй
Ну і, вядома, геймеры, як жа, хтосьці спіць і бачыць, як танкі рубіцца будуць 😁
Не, ну танкі ж не будуць больш шустра ганяць на кампэ за 150к, чым на кампэ за 50, напрыклад)
А вось гэта так, тут прырост будзе бачны, штосьці і не падумаў пра гэта…..