Прадстаўлены магутнейшы настольны камп'ютар Apple

Пагаворым пра жыццё | 4 чэрвеня 2019 г. ад | 15 Адказаў | 1,067 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Прадстаўлены новая версія Mac Pro, а таксама яго манітор. Працуе навінка на працэсары Intel Xeon.

Кампанія Apple прадставіла самы магутны дэсктопны кампутар Apple, а таксама манітор да яго. Кампутар базуецца на працэсарах Intel Xeon, аж да самага магутнага з 28 ядрамі.

Увогуле ў кампутар можна ўсталёўваць да 1,5 ТБ аператыўнай памяці. Ён таксама абсталяваны складанай сістэмай вентыляцыі, з-за чаго вонкава нагадвае тарку.

Што датычыцца дысплея, то гэта Pro Display XDR з дыяганаллю 32 цалі і дазволам 6К – 6016×3384 пікселяў. Экран абсталяваны антыблікавым пакрыццём, якое ліквідуе адлюстраванне і іншыя скажэнні.

Манітор таксама мае ножку, дзякуючы якой яго можна паварочваць, рэгуляваць вышыню і вугал нахілу экрана.

Кошт кампутара ў базавай камплектацыі складзе $5999, а за манітор прыйдзецца аддаць $4999.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
603
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
20 кас 2017 г.

Эх, вось бы відэа з прэзентацыі, дзе паказана прадукцыйнасць на самай справе. А то бачна, што круты, але незразумела, наколькі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Лічыш 11 к баксаў за мінірэактар) Для панторэзаў, відаць, галоўны тавар. Каб адчуваць сябе вельмі крутым.

А па сутнасці для якіх задач такія магутнасці і за такія бабкі? Панты толькі. Купіў, адчуў сябе крутым, а на справе дурэнь, бо выкарыстоўваеш толькі каля 10% магутнасці.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 4 чэрвеня 2019 г.
Лічым 11 к баксаў за мінірэактар) Для понтарэзаў паходу ў асноўным тавар. Каб адчуваць сябе вельмі крутым.  А па сутнасці для якіх задач такія магутнасці і за такія бабкі? Понты толькі. Купіў, крутым сябе адчуў, а па факце дурнем, бо толькі каля 10% магутнасцей карыстаеш.

Згодзен на 90%. 10% пакідаю за маніторам… Там не толькі понты. Сапраўдная рэч!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 4 чэрвеня 2019 г.
Згодзен на 90%. 10% застаўляю за маніторам… Там не толькі понты. Рэальна рэч!

Не, ну крута, канечне, што камп адназначна потяне ўсё што заўгодна па сённяшніх гульнях і сайтах. Але блін што, танкі ў людзей хутчэй ездзіць стануць, чым у сапернікаў з такім кампам?) 

Я вось купіў, і пісаў пра гэта, здаецца, спецыяльна камп без вентылятара зусім, пад свае патрабаванні. Ну навошта мне лішняя магутнасць? Цяпер на вуліцы горача ў нас, а ён амаль не грэецца. 

Навошта мне каробка, якая будзе выкарыстоўвацца на 10%? 

Прыкладна такі ж момант – усім раяць блок сілкавання купляць чым магутней, тым лепш. Толькі нащо людзям БП на тысячу ват, калі ён пяць… і двухсот не выкарыстоўвае?) 

Без гаворкі, тысячу ён не есць калі не грузiць, але ж там страты ўсё роўна, чым больш аб’ём, тым больш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Прыкладна такі ж жарт, усім раяць БП купляць – чым мацней, тым лепш. Толькі нафіг людзям БП на тысячу ват, калі ён, бля, і двухсот не выкарыстоўвае?)  Без базару, тысячу ён не жрэ, калі не нагружаць, але там страты ўсё роўна, чым больш магутнасць, тым больш.

Ну ён праслужыць даўжэй і ад гэтага нікуды не дзецца. Страты ў межах пагрэшнасці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Ну, ён праслужыць даўжэй і ад гэтага нікуды не дзецца. Страты ў межах памылкі.

Згодзен. Запас трэба браць зноў жа на тыя ж прыблізна 10%, тым болей калі гаворка пра кітайскія сумніўныя прадукты). Але блін не ў дзесяць разоў.

Пра страты высвятляў спецыяльна перад купляй, і яны большыя за памер памылкі. Прыкладна 10% зноў жа ска) губляецца.

Ну так-то пафіг, калі ты, напрыклад, сябар Пуціна) Ты ж плаціш за святло грашыма, што скраў у работнікаў) А я вось наматаў 60-70 кілават. Камп’ютар выключаю раз у пару месяцаў прыкладна, калі з’язджаю, напрыклад, на пару дзён. Вядома, у мяне ёсць і мікрахвалёўка і чайнік х.яйнік, праска)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Згодзен. Запас трэба браць зноў жа тыя ж прыкладна 10%, тым больш калі ідзе гаворка пра кітайскія сумніўныя прадукты). Але блін не ў дзесяць разоў.  Пра страты высвятляў спецыяльна перад купляй, і яны большыя за памылку. Прыблізна 10% зноў жа, ска) губляецца.  Ну так увогуле пафігу, калі [...]

Адсоткаў на 10 – гэта калі ты не збіраешся нічога апгрейдзіць. Досыць часта бяруць на вырастанне. Ну а так для звычайнага камп’ютара 500 Вт з галавой.

І так. Пры чым тут, здавалася б, твой бог Пуцін? 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Працэнтаў на 10, гэта калі ты не збіраешся нічога апгрейдзіць. Досыць часта бяруць на вырост.

На вырост хз, сумніўная тэма. Кожны дзень вось усё круцей працэсары распрацоўваюць. З тваёй жа навіны 28 ядраў, п***ц. 

І так. Пры чым тут, здавалася б, твой бог Пуцін ?

Люблю я яго вельмі) Увесь час чакаю, калі за прададзеныя рэсурсы адзвітуе і людзям бабкі верне))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
На вырост хз, сумніўная тэма. Кожны дзень жа ўсё круцей працэсары распрацоўваюць. Па тваёй жа навіне 28 ядраў, піздэц.

Гэта опцыя. У базавай камплектацыі такога няма. Як і паўтара тэрабайта аператыўкі )))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

гляджу вы ў гэтым шарыце добра давайце мне падбярэм ком . але я як вышэй з казанага хацеўбы яблычны маг . я разумею што вы не адабрыце мой выбар . але я алегатар як мяне сталі называць у некаторых гульнявых чатах . дапамажыце мне вызначыцца які браць . бюджэт максімум 150 К я думаю з заносаў каб не патраціць на гэта .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Sava593, 4 чэрвеня 2019 г.
гляджу вы ў гэтым шарэце добра давайце мне падбяром ком . але я як вышэй сказанага хацеў бы яблычны маг . я разумею што вы не зацэніце мой выбар . але я алегатар як мяне сталі называць у некаторых гульнявых чатах . дапамажыце мне вызначыцца які ўзяць . бюджэт максімум 150 К я думаю з заносаў к [...]

Бяры любы. За такія бабкі херавым не будзе. 

Я тут разважаю як купіць ня дрэнную рэч і па адэкватнай цане) 

Хоць можа хто падцягнецца, хто ў эппл разбіраецца, параіць што лепш

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Sava593, 4 чэрвеня 2019 г.
гляджу, вы ў гэтым разбіраецеся добра, давайце мне падбяром ком. але я, як вышэй з казанага, хацеў бы яблычны маг. я разумею, што вы не зацэніце мой выбар. але я алегатор, як мяне пачалі называць у некаторых гульнявых чатах. дапамажыце мне вырашыцца, які ўзяць. бюджэт максімум 150 К, я думаю з [...]

Ты, як я разумею, бук хочаш? Так, Сяргей правільна ўсё сказаў. Ідзеш у магазін і агучваеш бюджэт – і ўсё. Куёвым не будзе.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Розныя сітуацыі, хто відэа мантуе, напрыклад, там задачы вышэй, каб не сядзець 2 гадзіны ў чаканні, такая машына вырашыць ў 5-10 разоў хутчэй

Ну і, вядома, геймеры, як жа, хтосьці спіць і бачыць, як танкі рубіцца будуць 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Its.a.GRO, 5 чэрвеня 2019 г.
Ну і, канешне, геймэры, як жа, нехта спіць і бачыць, як танкі будуць рубіцца 😁

Не, ну танкі ж не будуць больш шустра ганяць на кампэ за 150к, чым на кампэ за 50, напрыклад)

Its.a.GRO, 5 чэрвеня 2019 г.
Розныя сітуацыі, хто відэа мантуе, напрыклад, там задачы вышэй, каб не сядзець 2 гадзіны ў чаканні, такая машына вырашыць у 5-10 разоў хутчэй

А вось гэта так, тут прырост будзе бачны, штосьці і не падумаў пра гэта…..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...