Прадаю душу за 15 Free Spins

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 29 December 2018 ад | 41 Адказ | 4,395 Праглядаў | 17 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Its.a.GRO, 26 September 2019
Ты ведаеш, я б ахвотней прагаласаваў проста так, калі б папрасілі ў лісьце, бясплатна А за 100 рублёў, ведаеш, такое адчуваньне, што людзей за скаціну трымаюць

Згодзен ..с.зрабілі б рассылку з простай просьбай “Вось вы ў нас гуляеце – падтрымаеце” і бла-бла-бла – выглядала б як нейкім чынам яшчэ зразумела і адэкватна. А тут банальная купля за пшык… я ўвогуле здзіўляюся, як яны яшчэ не пайшлі на wmmail або на кучу замежных буксаў і не нарабілі там заданняў на накрутку сабе рэйту… Гэта нават яшчэ танней. І адназначна будзе зроблена, у адрозьненьне ад дзіўнай рассылкі ў мэйл.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30.01.2018
IvanPronin, 26 September 2019
Згодны ..з. зрабілі б рассылку з простай просьбай “Вы ў нас граеце – падтрымаеце” і бла-бла-бла – выглядала б як-небудзь яшчэ зразумела і адэкватна. А тут банальная пакупка за пшык… я ўвогуле здзіўляюся, як яны яшчэ не пайшлі на wmmail або на кучу забугорных буксаў і не насварылі там заданняў [...]

Мабыць за такое па галаве трапіць, так ці інакш.

Ну, я скнарка яшчэ тая, але за 100 рублёў, ну гэта ніжэй мяне

Так, і апошнім часам датычна Гудвіна – толькі дрэнныя навіны, раней я іх падтрымліваў і зараз бы нават з той рассылкі тыкнуў бы голас і не браў тыя бамжоўскія спіны, але проста выбесіла і вырашыў хер ім а не голас

Дызлайк бы паставіў, не паляніўся

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016

Увогуле жах, гэтыя рэйтынгі нічога не вартыя. Каб атрымаць больш-менш рэальную карціну па казіно, прыходзіцца лазіць па дзясятках форумаў/сайтаў і супастаўляць водгукі, адсяваць адкровенны пісцёш🙂.

Ці варта вінаваціць казіно ў такой накрутцы хз… Яны таксама, відаць, дзейнічаюць па прынцыпе – калі сайт-аглядальнік дазваляе, то чаму б і не. Калі не мы, то канкурэнты могуць накруціць і мы ў шопе апынёмся🙂.

Яшчэ нюанс, Аскі маглі б за апублікаваны скрын з такой падтасоўкай галасоў дыскваліфікаваць такія казіно. Але тут зноў жа тэарэтычна канкурэнты могуць адзін на аднаго зварганіць падобнае і адаслаць Аскам. Замкнёнае кола🙂

А тое, што за сотню куча людзей пісаецца – дакладна факт) Тут вон выратоўваеш, думаеш – ну прайграліся можа, на цыгарэткі відавочна ж, а для людзей – гэта аказваецца амаль цэлы вечар вольнага часу ў казіно па 10 капейкаў за ход)))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
107
Публікацыі
517
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12.10.2018

Ніхто, роўным лікам, ніводнага чалавека, хто хоць нешта зразумеў!

Вождзь жа сам кажа: «Мой пукан гарчыць і гарчыць адузным полымем»

І замест таго каб задацца пытаннем, чаму ж, попка ўсё ж запалілася?

Усе, навошта-то, пачалі ўспамінаць свае няўдалыя ўзаемаадносіны з вышэйзгаданымі казакамі.

А ось я паспрабую разабрацца, што ж здарылася – варыянтаў узніклага канфлікту паміж нашым любімым Вождзем і сеткай жудасных проста жудасных, казяк плейамо, некалькі:

1. Ленінгу не выводзяць 3$, якія ён выйграў з бездэпоў

2. Вождзь атрымаў узятку ў памеры 55 рублёў і разводзіць чорны піяр дзеля рэкламы

3. Уся сетка належыць Вождзю, ён хоча больш галасоў і перамагчы на аффгембленгу

4. Славенцій заліў у плейамо ўсе грошы, якія назбіраў на сняданках

5. Вождзю сумна і ён хоча ўвагі

Любая з прапанаваных версій падзей выглядае больш чым рэалістычна, а пра сапраўдныя прычыны «гараня пуканa» нам, напэўна, ніколі і не скажуць.

Таму, думаю, можаце выбіраць любую, якая вам больш падабаецца, ці нават прапанаваць сваю, больш праўдападобную..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30.01.2018
seregelio, 27 September 2019
Ой, зусім жах, гэтыя рэйтынгі нічога не вартуюць. Каб атрымаць хоць нейкую рэальную карціну па казіно, даводзіцца лазіць па дзясятках форумаў/сайтаў і супастаўляць водгукі, адсяваць адвертую пістёш🙂. Ці варта вінаваціць казіно ў такой накрутцы хз… Яны таксама, відаць, дзейнічаюць па прынц [...]

Тут усё прасцей простага, на аскі ўсё роўна прыходзяць у любым выпадку скаргі падобнага тыпу

Як даказаць, што рассылку рабіла казіно? Злавіць на факце налічэння бонуса. Той, хто паскардзіўся, прадастаўляе скрыншоты\відэа, і ўсё. Справа ў капелюшы

Калі б было жаданне..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Я так скажу, калі б любое казіно з майго спісу, дзе я гуляю, выступіла б з падобнай прапановай, я б прагаласаваў не разважаючы, але ў тым і справа, што правераныя канторы ў рэкламе не маюць патрэбы, а ўсякая шушэра спрабуе хайпануць вось такім танным пяцірублёвым спосабам, але нават не разумеючы, што, сабраўшы там дастатковую колькасць купленых галасоў, яны ўсё роўна не атрымаюць прыбытку!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 614
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
seregelio, 27 September 2019
Да ўвогуле жах, нічога гэтыя рэйтынгі не каштуюць. Каб атрымаць больш-менш рэальную карціну па казіно, даводзіцца лазіць па дзесятках форумаў/сайтаў і супастаўляць водзывы, адсяваць адкрытую балбатню🙂.  Ці варта вінаваціць казіно ў такой накрутцы хз… Яны таксама відаць дзейнічаюць па прынц [...]

Ну наконт па дзесятках гэта ты, канечне, перабольшыў, але некалькі дакладна наведаць. І любы адэкватны чалавек зразумее, дзе рэальны водзыў, а дзе куплены.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

а я зусім ні разу за казіно не галасаваў нідзе і не буду бо казіно гэта зло, але гуляць буду яшчэ не афішуючы пра гэта нікому акрамя родных і блізкіх мне людзей………

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016
AydarKaribullin, 27 September 2019
Ну наконт па дзесятках – ты, канешне, перабольшваеш, але некалькі дакладна варта наведаць. І любы адэкватны чалавек зразумее, дзе рэальны водгук, а дзе куплены.

ах-ха-ха як ты даведаешся, куплены голас ці не?))))0

па почырку ці там адразу будзе напісана казіно добрае, бо мне заплацілі, ці ты яснавідзец🙃

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 614
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
alexey03, 27 September 2019
ах-ха-ха як ты даведаешся куплены голас ці не?))))0 па почырку або там так і будзе напісана казіно добрае таму што мне заплацілі або ты яснавідзец🙃

Я даведаюся. Ты не хвалюйся. Лепш за сваё псіхічнае здароўе паперажыся і праверся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 294
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
purbi42, 27 September 2019
Ніхто, сапраўды, ні адной асобы, хто хоць што-небудзь зразумеў! Вожак жа сам кажа: «Мой пукан гарэе і гарэе пекельным пламеннем» І замест таго каб задацца пытаннем, чаму ж, попка так запалала? Усе, неймаверна, пачалі ўспамінаць свае няўдалыя ўзаемаадносіны з вышэй узгаданымі ка [...]

3. Уся сетка належыць вожаку, ён хоча больш галасоў і перамагчы на аффгембленге

канэш гэта

а ішчо твая душааааа,. але ты яшчэ пра гэта не ведаеш мухахаха.

А так яны ўсяго толькі прыклад. такіх шмат ксати сетка плейамо можаш пачытаць у нас на сайце прыпіску на іх аглядом. там гэта адзначана

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016
AydarKaribullin, 28 September 2019
Я даведаюся. Ты не хвалюйся. Лепш клапаціся пра сваё псіхічнае здароўе і праверся.

а я здаровы, наконт гэтага не хвалюйся,я правераны і ўсе патрэбныя даведкі ёсць,а вось ты дакладна праверся)

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.01.2019

Бітстарз памятаю прысылалі ліст з просьбай аддацца галасам, толькі ўзамен нічога не прапаноўвалі, проста потым, калі сталі пераможцамі, на радасці адфрыспінілі. Ды і не да іх такія фішкі. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
195
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
Timmy, 28 September 2019
Битстарз помню присылали письмо с просьбой отдаться голосом, только взамен ничего не предлагали, просто потом, когда победятлами стали, на радостях отфреспинили. Да и не к ледсу им такие фсятки. 

у гэтым годзе за Битстарз без усякіх заманух аддаў голас)

з сярод намінантаў за КингБилли яшчэ б аддаў бы голас па асабістаму досведу)

у мінулым годзе быў грэх( купілі мой голас за халяву Campeonbet, нават адыграў гэты бездэп, але не вывёў ні капейкі, бо замучылі з верифікацыяй, а калі ўсё ж прайшоў яе, сказалі, што вывесці можна толькі пасля таго, як зраблю дэпазіт з прыняццем прывітальнага бонуса, а вейджар там нялёгкі, х40 на Д+Б, пачухаў галаву і забіў ХУЙ на гэтую кантору, думаю, нават пасля дэпазіту знайшлі б яшчэ прычынку прычапіцца…

думаю справядліва пацярпеў, бо не варта было вестыся на такія прапановы)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
753
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
05.01.2017
purbi42, 27 September 2019
Ніхто, роўным лікам, ні аднаго чалавека, хто хоць што-небудзь зразумеў! Вождзь жа сам кажа: «Мой пукан гарэ і гарэ пекельным полымем» І замест таго каб задацца пытаннем, чаму ж, попка ўсё-ткі запалілася? Усе, нейкім чынам, пачалі ўспамінаць свае няўдалыя адносіны з вышэйзгаданы [...]

ты зараз гэта сур’ёзна ў цвярозым розуме і пры памяці напісаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
ser7217, 29 September 2019
Campeonbet

Яны якраз нават першае месца ў нейкай намінацыі занялі. Уяўляю, колькі людзей сутыкнуліся з цяжкасцямі верыфікацыі і навязваннем бона на дэп, ідучы гуляць у гэтае, што ў Асках стала топавым казіно. 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...