Прадаю душу за 15 Free Spins
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
29 December 2018
ад
VyacheslavLenin
|
41 Адказ
|
4,395 Праглядаў
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Згодзен ..с.зрабілі б рассылку з простай просьбай “Вось вы ў нас гуляеце – падтрымаеце” і бла-бла-бла – выглядала б як нейкім чынам яшчэ зразумела і адэкватна. А тут банальная купля за пшык… я ўвогуле здзіўляюся, як яны яшчэ не пайшлі на wmmail або на кучу замежных буксаў і не нарабілі там заданняў на накрутку сабе рэйту… Гэта нават яшчэ танней. І адназначна будзе зроблена, у адрозьненьне ад дзіўнай рассылкі ў мэйл.
Мабыць за такое па галаве трапіць, так ці інакш.
Ну, я скнарка яшчэ тая, але за 100 рублёў, ну гэта ніжэй мяне
Так, і апошнім часам датычна Гудвіна – толькі дрэнныя навіны, раней я іх падтрымліваў і зараз бы нават з той рассылкі тыкнуў бы голас і не браў тыя бамжоўскія спіны, але проста выбесіла і вырашыў хер ім а не голас
Дызлайк бы паставіў, не паляніўся
Увогуле жах, гэтыя рэйтынгі нічога не вартыя. Каб атрымаць больш-менш рэальную карціну па казіно, прыходзіцца лазіць па дзясятках форумаў/сайтаў і супастаўляць водгукі, адсяваць адкровенны пісцёш🙂.
Ці варта вінаваціць казіно ў такой накрутцы хз… Яны таксама, відаць, дзейнічаюць па прынцыпе – калі сайт-аглядальнік дазваляе, то чаму б і не. Калі не мы, то канкурэнты могуць накруціць і мы ў шопе апынёмся🙂.
Яшчэ нюанс, Аскі маглі б за апублікаваны скрын з такой падтасоўкай галасоў дыскваліфікаваць такія казіно. Але тут зноў жа тэарэтычна канкурэнты могуць адзін на аднаго зварганіць падобнае і адаслаць Аскам. Замкнёнае кола🙂
А тое, што за сотню куча людзей пісаецца – дакладна факт) Тут вон выратоўваеш, думаеш – ну прайграліся можа, на цыгарэткі відавочна ж, а для людзей – гэта аказваецца амаль цэлы вечар вольнага часу ў казіно па 10 капейкаў за ход)))))
Ніхто, роўным лікам, ніводнага чалавека, хто хоць нешта зразумеў!
Вождзь жа сам кажа: «Мой пукан гарчыць і гарчыць адузным полымем»
І замест таго каб задацца пытаннем, чаму ж, попка ўсё ж запалілася?
Усе, навошта-то, пачалі ўспамінаць свае няўдалыя ўзаемаадносіны з вышэйзгаданымі казакамі.
А ось я паспрабую разабрацца, што ж здарылася – варыянтаў узніклага канфлікту паміж нашым любімым Вождзем і сеткай жудасных проста жудасных, казяк плейамо, некалькі:
1. Ленінгу не выводзяць 3$, якія ён выйграў з бездэпоў
2. Вождзь атрымаў узятку ў памеры 55 рублёў і разводзіць чорны піяр дзеля рэкламы
3. Уся сетка належыць Вождзю, ён хоча больш галасоў і перамагчы на аффгембленгу
4. Славенцій заліў у плейамо ўсе грошы, якія назбіраў на сняданках
5. Вождзю сумна і ён хоча ўвагі
Любая з прапанаваных версій падзей выглядае больш чым рэалістычна, а пра сапраўдныя прычыны «гараня пуканa» нам, напэўна, ніколі і не скажуць.
Таму, думаю, можаце выбіраць любую, якая вам больш падабаецца, ці нават прапанаваць сваю, больш праўдападобную..
Тут усё прасцей простага, на аскі ўсё роўна прыходзяць у любым выпадку скаргі падобнага тыпу
Як даказаць, што рассылку рабіла казіно? Злавіць на факце налічэння бонуса. Той, хто паскардзіўся, прадастаўляе скрыншоты\відэа, і ўсё. Справа ў капелюшы
Калі б было жаданне..
Я так скажу, калі б любое казіно з майго спісу, дзе я гуляю, выступіла б з падобнай прапановай, я б прагаласаваў не разважаючы, але ў тым і справа, што правераныя канторы ў рэкламе не маюць патрэбы, а ўсякая шушэра спрабуе хайпануць вось такім танным пяцірублёвым спосабам, але нават не разумеючы, што, сабраўшы там дастатковую колькасць купленых галасоў, яны ўсё роўна не атрымаюць прыбытку!
Ну наконт па дзесятках гэта ты, канечне, перабольшыў, але некалькі дакладна наведаць. І любы адэкватны чалавек зразумее, дзе рэальны водзыў, а дзе куплены.
а я зусім ні разу за казіно не галасаваў нідзе і не буду бо казіно гэта зло, але гуляць буду яшчэ не афішуючы пра гэта нікому акрамя родных і блізкіх мне людзей………
ах-ха-ха як ты даведаешся, куплены голас ці не?))))0
па почырку ці там адразу будзе напісана казіно добрае, бо мне заплацілі, ці ты яснавідзец🙃
Я даведаюся. Ты не хвалюйся. Лепш за сваё псіхічнае здароўе паперажыся і праверся.
3. Уся сетка належыць вожаку, ён хоча больш галасоў і перамагчы на аффгембленге
канэш гэта
а ішчо твая душааааа,. але ты яшчэ пра гэта не ведаеш мухахаха.
А так яны ўсяго толькі прыклад. такіх шмат ксати сетка плейамо можаш пачытаць у нас на сайце прыпіску на іх аглядом. там гэта адзначана
а я здаровы, наконт гэтага не хвалюйся,я правераны і ўсе патрэбныя даведкі ёсць,а вось ты дакладна праверся)
Бітстарз памятаю прысылалі ліст з просьбай аддацца галасам, толькі ўзамен нічога не прапаноўвалі, проста потым, калі сталі пераможцамі, на радасці адфрыспінілі. Ды і не да іх такія фішкі.
у гэтым годзе за Битстарз без усякіх заманух аддаў голас)
з сярод намінантаў за КингБилли яшчэ б аддаў бы голас па асабістаму досведу)
у мінулым годзе быў грэх( купілі мой голас за халяву Campeonbet, нават адыграў гэты бездэп, але не вывёў ні капейкі, бо замучылі з верифікацыяй, а калі ўсё ж прайшоў яе, сказалі, што вывесці можна толькі пасля таго, як зраблю дэпазіт з прыняццем прывітальнага бонуса, а вейджар там нялёгкі, х40 на Д+Б, пачухаў галаву і забіў ХУЙ на гэтую кантору, думаю, нават пасля дэпазіту знайшлі б яшчэ прычынку прычапіцца…
думаю справядліва пацярпеў, бо не варта было вестыся на такія прапановы)))
ты зараз гэта сур’ёзна ў цвярозым розуме і пры памяці напісаў?
Яны якраз нават першае месца ў нейкай намінацыі занялі. Уяўляю, колькі людзей сутыкнуліся з цяжкасцямі верыфікацыі і навязваннем бона на дэп, ідучы гуляць у гэтае, што ў Асках стала топавым казіно. 😁