Праблема з LotoRU
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
19 January 2017
ад
SROSTVA
|
41 Адказ
|
3,470 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
лото ру казіно адмыў 10 спінаў
АФЁРА ХЛОПЦЫ КАЗІНО (ЛОТО РУ) кароч нічога не вывелі пераабуліся на месцы я ў шоку першы раз трапіў на такое казіно адыграў бонус паставіў на вывад ііііііііі хлоп ПРАВІЛЫ ЗМЯНІЛІСЯ ВОСЬ ПЕРАПІСКА
што тут абмяркоўваць у чс швырніце іх і ўсё
добра хоць я з іх тры штукі паімеў успеў,але казіно жах,не дай бог там крупна выйграць-не вывесяць
1 к вывеў з іх таксама як-небудзь
а я дурень толькі 500 вывеў і зверху яшчэ сваё напхнуў …
у ЧС казіно згодзен !
Ах…. Ах…. Ахарашо было б зразумець, што яны маюць на ўвазе пад бясплатнымі спінамі 😮 (а то 5ФС ідуць без вэйджара, а калі там выпалі бясплатныя спіны, то на іх ужо вэйджар аж 40, проста пісСец якісь? 😳
Ну а з высновай гэта ўвогуле нонсэнс, чалавек пачынае гуляць па адных правілах, а як рэальна падняўся, то яму робяць “сюрпрыз” і правілы змяняюць на карысць казіно.
Задаў пытанне па рулетцы Буль (там у табло выпаўшых нумароў было два лікі 15чорнае і 15зялёнае, ды і ўсе астатнія лікі пачыналіся з 11, хаця менавіта ў гэтай рулетцы ўсяго 9-ць лікаў). Супорт спачатку даў ухіляльны адказ, а калі задаў разгорнуты пытанне, то ад тэхнікаў канкрэтнага адказу не паследавала (а ж гэта іх “бока” – некарэктнае адлюстраванне).
А чаго вы чакалі?
Думаю, як і большасць гульцоў…
Абноўленага софту і нармальнага стаўлення да гульцоў, ну а атрымалася.., восьС 😎
хлопцы, я ад вас проста ахуею )))))
Странна як-то чуць, што гульцы фігеюць не ад таго, што творяць адміністратары казіно, а ад гульцоў… 😎
Гэта ўг кідае людзей ужо шмат гадоў і ніякі дызайн нічога не зменіць.
Ну тады яны самі рубяць сучок, на якім сядзяць, хто будзе ім уносіць дэпы і гуляць?… Пасля гэтых мансоФ… 😣
Так яны ж афёрысты, ім не важная будучыня, ім трэба зараз урваць кавалак.
потым памяняюць дызайн, павешаюць лапшу, што новы ўласнік і па-новаму,
так ужо было 3 або 4 разы 😁 перапрадаюць нібыта казіно, а праз некалькі дзён выяўляецца та самая старая жадная твар.
Ну тады так , маскі хаваюць маскі… Ах…Ах… Ахарашо што туды не ўклаў, тады тупа пакручу рулетку або амерыканку або Буль (пашукаю іх багі)… І тады напішу на іх водгук са ўсёй пралетарскай “радасцю” 😎
Ну так а табе пра што тут талдычаць? Калі з пачатку да цябе не даходзіць, дык гэта хутчэй твая праблема. Не здаецца? Ёсць жа мільярд нармальных устаноў. Навошта лезці ў усякую фігню?
Хто тут лезе, 😆 было прапанова ўзяць 5ФС, ну ўзяў, ну пакруціў, ну паспрабаваў суппорт ну выложыў скрыны і… І вось толькі што ў рулетцы буль першы скрын толькі адкрыў “руль” , другі зрабіў стаўку і….
…Толькі для ўважлівых , паглядзіце плз у табло выпаўшых нумароў і… І знайдзіце іншыя адрозненні акрамя пазначаных… 😎
Ты не глядзеш у корань …….
Хлопцы, не варта тут сабакуasцца з-за нічога. Некаторыя тут пад сталом без трусаў паўзалі, калі ў лото ру пачынаў гуляць 🙂 Яны ніколі не вылучаліся парадкам і заўсёды ў іх былі праблемы з выплатамі, але выплочвалі з затрымкамі. Тое, што правілы на хаду мяняюць і па некалькі разоў на дзень – у іх гэта прапісана, што адмiн у любы час без папярэджання можа змяняць правілы. Хлопцы, будзьце трохі сумленныя і скажыце, у каго няма там па некалькі акаўнтаў? У адзінцаў няма мультыкаў. Шматкім заплацілі, а вы хочаце працяг бенкету. Я вылучаў народ пры халяве і заўсёды дзіўнаўся, што імі кіруе і чаму яны так агідна сябе вядуць. Як‑та трапіў на распродаж канфіскаваных рэчаў і бачыў, як народ душыў адзін аднаго з‑за халявы. Там жа ўбачыў такіх, якія пабачылі такое чалавечае свінства, разварочваліся і сыходзілі. Значыць, не ўсе людзі такія і некаторыя ведаюць норму паводзін ва ўсім. Што датычыць лото ру козявакі, то не апраўдваю іх, але зразумець магу, бо вымушалі іх бонусхантары мяняць на хаду правілы акцый. Яны не чакалі такога і не ўсё падгледзелі. Падумайце, як бы вы паступілі?
Спартыч, не роўняй усіх па сабе. У мяне няма мультыкаў.
🔗 😁
Чувак, я Спартака ведаю не па чутках. Таму магу запэўніць цябе і многіх, што ён практычна заўсёды кажа па справе. Шкада, што не магу ставіць мінус, а то ўлепіў бы табе адразу тры🙂 Спартак рэдка каму ставіць мінусы, хоць ёсць тыя, хто іх заслугоўвае.
не разумею навошта камусьці мінусаваць,можна ігнараваць паведамленне і ўсё
Тс, хаця б адпісаўся ў тэме што вывялі