Прабачце! Я вас згубіў! (Падтрымка 1xSlots працуе)
Заносы ў казіно
|
1 красавіка 2023 г.
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
4 Адказу
|
1,933 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зашоў у 1 x слон)с)))))вот! Задаў пытанне пра кэшбэк, як, калі і колькі)))
На дадзены момант, гэта антырэкорд па маіх чатах у анлайн-казіно! У каго было яшчэ сур’ёзней, публікуем скрыншоты))))
Зразумела, да супрацоўніка сапорту прэтэнзій няма, чалавек сумленна адказаў, што ён адзін і працуе як слон))), таму ў мяне і асацыяцыя 1 x slots з 1 x слонам)) але відаць, што злая жаднасць і скупасць кіраўніцтва, дакладней уладальнікаў казіно на дадатковых супрацоўніках і прыводзіць да такога становішча спраў. Грошай шкада на аднаго-двух супрацоўнікаў у сапорт і ўсё тут!)))) Такая жорсткая эканомія наводзіць нас, гульцоў, на роздумы!
Адразу скажу, што як гулец адчуваю максімальную павагу менавіта да ўстановы, гэта значыць да таго ігральнага дома, у які я прыйшоў гуляць са сваімі грашыма! Гэта аксіёма! Маю павагу і да 1 x slots і яго калектыву і адміністрацыі адпаведна, як да прадстаўнікоў установы! Іншая справа, калі мяне запрасілі ў дом, дык і адносіцца павінны належным чынам! Тым больш што я не госць у іх ужо, а менавіта іх Гулец! Павага і выразная праца ў установах павінны быць усюды ў годных і надзейных праектах, на двары не нулявыя двухтысячныя і скрыптовыя сметніцы, а менавіта крутыя анлайн-казіно, якія з гонарую заяўляюць, што яны працуюць пад Ліцэнзіяй у першую чаргу! Калі так, то калі ласка адпавядайце вашаму ўзроўню і статусу!
))))У выніку адказ атрымаў роўна праз 57 хвілін. У каго больш?! Вядома ж не мог не паставіць супрацоўніку 5 зорак за тое, што ўспомніў пра мяне! Калі хто не ведаў, то зарплата супрацоўніка саппарту колеблется ад 1к еўра да 1400 рэдка 1600 к еўра, але думаю тут ім сярэдняе плацяць, каб за двух працавалі (ударэнне, на другое а ставім))) ) або нават за трох!
Тэму гэтую адкрыў, каб прадстаўнікі казіно чыталі, глядзелі, рабілі высновы і выпраўлялі сітуацыю ў сваіх праектах.
Тым больш тыя, хто на першым месцы самым, у топе на форуме.
Працуйце, гаспадары бізнесмены!
Дадаем свае скрыны па косяках у працы і адкрытам беззаконні ў анлайн-казіно, форумчане!
Не ну нагнятай, калі гэта сёння задаў пытанне ў чаце суппарту, так жа выходны дзень. Ну падчакаў крыху) А ў чым уласна была сутнасць твайго пытання, калі гэта складанае пытанне, тады з разгорнутым адказам такое бывае)
Ніхто нічога не нагнятае!Я канстатаваў факт!Дзея не ў выхадным дні!Пытанне было аб часе нарахавання так званага кэшбэку(у аглядзе хутка раскажу ха-ха-ха ,што яго там у прынцыпе няма па правілах,каб ведалі хто хоча там гуляць,у іх кэшбэк – гэта сума ставак аказваецца пры поўнай прайгрыш)))а ад прайгрышу проста не залежыць практычна Карл!Вось так то, але гэта дарэчы)Упэўнены на ўсе 100,што знакамітыя бранскія дзеячы,якія ўласна і стварылі 1 икс бет і абабраўшы народ па ўсім свеце граматна ,да і зараз штосьці адціскаюць, плаўна адвелі гэтую вось… цудоўную ўстанову і не прыдумалі нічога лепшага, як… слотс назваць)) бо жаднасць адчуваецца тут ва ўсім.Ці не прадстаўнік у іх галасісты і нахабна выклічна кажучы)))Але гэта дарэчы, гэта так,лірыка.А напружваць аднаго супрацоўніка,пагадзіся, на ўсіх іграючых не ёсць прыгожа ,калі казіно ў топе знаходзіцца,прынамсі ў нас пастаянна,яно Топ і яно першае ў спісе! Калі ты лічыш,што чакаць 56 хвілін адказу ў чаце ў Топ казіно гэта нармальна ,то тады не будзем далей гэта абмяркоўваць.Дзея не ў разгорнутым адказе,супрацоўнік шчыра прызнаўся,што ён адзін натоўп гульцоў абслугоўвае! Да яго прэтэнзій няма зусім!Я ж акцэнтую ўвагу на абслугоўванні казіно ў дадзены момант!Калі 1 икс слотс заяўляюць пра тое,што яны Топавае казіно(што яны адносін да 1 икс бет не маюць, ужо не бярэм увагай і,канешне ж, ім вераць,хай будзе так!)то няхай будуць прыкладам і топам ва ўсім! Пачынаючы ў першую чаргу з адносін да гульцоў у падтрымцы па ўсіх пытаннях.