Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сачыць за намі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Лістал форум, а ў прыватнасці раздзел, які датычыцца скаргаў. І ў многіх жа сітуацыя схожая. Дэпы праходзяць нармальна, вось вам фрыспіначак для зацішша, смайлікі ад менеджараў і г.д. Але ўсё роўна да таго часу, пакуль вы прыносіце свае крыўныя. А калі раптам вам, якімсьці бокам, і ўсміхнулася ўдача – усё змяняецца дакладна наадварот. І вось ужо вас, самага любімага і абліскаванага, не тое што смайлікамі не радуе – а адмаўляюцца пазнаваць у вочы; і тэрмінова патрабуюць пасведчанне асобы… Разаў жа ўзнікае куча якіх-небудзь праблем і выпадковасцей… І з плацежнымі сістэмамі, і з ПА, і з верыфікацыямі… Не здзівлюся, калі несварэнне страўніка ў менеджара таксама камусьці абвяшчалася як праблема…
І усё ж дзеля таго, каб кліент не пайшоў з грашыма. Як і некалі ў офлайн казіно, дзе найбольш удачлівым маглі прапанаваць бясплатны нумар, спіртное, або нават спадарожніцу, якая ў выніку запрасіць вас кінуць, пакінутую ёй на чаявыя, фішку… Перабольшана, канечне, але як бы так…
Я гэта да таго, што было б нядрэнна разам з мгненнымі дэпазітамі атрымліваць яшчэ і такія ж мгненныя вывады. Усё роўна ж гулец заўсёды ў мінусе – навошта яго пазбаўляць радасці хоць нейкі час патрымаць гэтыя грошы ў руках.
Ну так, у агульным і цэлым ты правы. Зараз усё гэта ў парадку рэчаў. Калі раней вывад на крыпту заўсёды быў у прыярытэце і апрацоўваўся ад хвіліны да гадзіны, то цяпер зусім нармальна выводзіць 2-3 дні.
Тады ўзнікае пытанне, у чым увогуле розніца вываду на крыпту і карту? Калі чакаць там і там давядзецца. Пра бонусы і верыфікацыю гэта ўвогуле асобная гісторыя. Бонусы можна сказаць памерлі, іх зараз практычна няма нідзе. Я маю на ўвазе нармальныя бонусы, а не з максвінкамі х1-х3 і вагерамі х50. З верыфікацыяй у 26 годзе мурыжыць па тыдні-месяц увогуле бред. Пры тым што калі ты нават ужо верыфікаваны, казіно можа без праблем паўторна яе запатрабаваць. Навошта і для чаго? Зноў жа зразумела толькі казіно. Вядома ж усё гэта проста затрымлівае вывад, пагуляць на эмоцыях і прымусіць гульца прайграць. Ты правільна падміціў, у афлайне гульцу крыху іншае прапануюць, каб ён застаўся і пакінуў свой выйгрыш. Але ў “наземцы” хоць бы ёсць нейкія прыемнасці ў гэтым плане, а ў онлайн – адно нервотрэпка і невядомасць. Проста сядзь і чакай, а калі надакучыць чакаць, то пачынаюць гуляць. Так, ёсць адзінкі, хто прынцыпова чакае да канца, але большасць проста зліваецца. Нібыта і да казіно няма пытанняў, бо яны дзейнічалі згодна з правіламі.
Таму застаецца толькі самому адсяваць шляпныя казіно і гуляць там, дзе такога няма. Зараз па сутнасці з тысячы казіно больш-менш нармальных штук 5-7, а праўдзівых добрых увогуле 2-3 штукі.
Зараз яшчэ ў РФ загаварылі пра легалізацыю онлайн-казіно. Думаю, што калі гэта прымуць, то з казіно ўвогуле бяда стане. Хутчэй за ўсё дамовуць легальную ліцэнзію і дазвол працаваць у РФ якім-небудзь ванвіну або 1иксбету, зададуць РТП як у афлайн 80-84%, пакінуць Игрософт, Белатру і іншую хурму, і атрымлівай асалоду ад выйгрышаў па х50. Пры тым замуцяць з вывадам яшчэ горш, чым зараз і плюс падатак плці.
Адкрою вам сакрэт ,для сумленнага казіно затрымліваць выплату сэнсу эканамічнага зусім няма , калі гэтыя бабкі заліеш ты то ім усё роўна прыйдзецца выплаціць камусьці іншаму , са 100% дэпазітаў -70% гэта кэшаўт гульцам , 30 працэнтаў гэта брудная маржа казіно ))
@manitu
Калі ў афлайне ёсць псіхалагічныя хады, як прымусіць гульца заставацца даўжэй, то чаму ў онлайне гэтага не можа быць?
Напрыклад у наземцы ў казіно заўсёды няма вокнаў і гадзіннікаў. У онлайне так не зробіш, таму прыдумліваюць доўгія верифы або дап праверкі. Роўна так жа можна час затрымаць.
@misha55 Я думаю, будзе поўны набор правайдэраў, як цяпер у сярэднестатыстычным казіно, менавіта таму частка праектаў ужо сыходзіць з рф, як і частка правайдэраў.
Правайдэры нібыта сышлі і даступныя, але ёсць нюанс, дапусцім правайдэр сышоў, але якімсьці чынам даступны – праз пракладкі/віні/змену валюты і г.д. Чалавек заносіць максімалку, казіно кажа – праверка выйгрышу ў правайдэра. Правайдэр кажа – ваша геа пад забаронай, выйгрыш пад нож і абнуленне балансу. Грошы ўвялі, ударац упаў не на казіно, а на правайдэра, якому ў сваю чаргу па барабану на гэтае геа.
Пры цупісных казіно няма сэнсу кідаць каго-небудзь на выплаты ці затрымліваць выплаты, бо трафіку будзе мора, як і даходаў пры той жа рэкламе па тэлебачанні.
Як і сэнсу няма адразу задаваць мінімальныя ртп, хутчэй будзе наадварот – спачатку будуць высокія ртп і аддача (гэта акупіцца велізарнай хвалею трафіку), пасля будуць паступова змяншаць, любому казіно няма сэнсу разава абуць сяляніна, яно даіць яго на дыстанцыі.
Або дамовяцца і геа ру будзе недаступна ва ўсіх казіно, акрамя цупісных, па аналогіі з ЗША.
Ну і яшчэ адзін важкі аргумент – ёсць сярэдне-малы гулец, які прывык да транзакцый праз банкаўскія карткі, дэп/вывад, куды ён будзе дэпіць у цупісныя? Дзе не словіць 115/161 або хз куды, ну і, зразумела, сам вывад на банкаўскія карты адбудзецца аўтаматычна за пару хвілін. Ці ён выбера хз што, дзе будуць праблемы з картамі і рызыка, што цябе кінуць пры выводзе.
Калі граматна ўсё на старце зробяць і пададуць, то цупісныя казіно = смерць усім лоханкам, якія цяпер ёсць.
Ну і твае словы пра бонусы – праектам няма чым утрымаць гульца па факце.
@misha55 ёсць такое , вось глядзі я ў голдфишке злавіў х5к у плейнгоу , тры гадзіны праходзіў верыф і пяць гадзін чакаў вывад на крыпту , у выніку ўсё заліў )))У чым плюсы для казіно яны мяне як гульца страцілі назаўсёды я туды больш не нагой , пры тым зарабіць ім таксама больш не атрымаецца бо гэтыя бабкі яны вывеядуць камусьці іншаму дзе тут логіка?)))
@manitu а логіка тут у тым, што яны не збіраюцца выводзіць нікому, ні мне, ні табе, а проста ўсе бабкі забраць сабе)))
@andrey_777
Так ніхто не будзе працаваць з легальнымі РФ казікамі, прынамсі зараз. Магчыма ў будучыні, калі ўсё скончыцца, тады можа і пачнуць. Памятай мэссэнджар Max і яшчэ раз падумай пра казіно, якое ў нас зробяць) Думаю плюс мінус тое ж будзе. Пачалі за здароўе, а скончылі максам. А масквіча зрабілі, які тупа аналаг кітайскай машыны. Усё яшчэ верыш у годнае казіно?
Вось у нас цяпер легальныя БК цупіс, а што там добрага? У плюс толькі сыграеш – адразу абразка стаўкі да 100р. Так, цупісны вывад здыме праблемы з картамі, але выводзіць будзе тым, хто прайграе. Пабедзіў – цябе адразу ліквідуюць.
Я разумею, ты хочаш верыць у лепшае, але будзе горш, павер. Калі нешта прыдумвалі і ўносілі на дабро? Аднай рукой далі, другой забралі. Я можа занадта скептычна настроены, але пакуль бачу ўсё гэта смутным. Вельмі моцна сумняюся, што зробяць нешта годнае. А можа нават і да лепшага, я асабіста перастану гуляць. Гульня дзеля гульні – дзеля чаго і навошта? У іграсофце нічога не выйграеш. Калі толькі адразу па 900 круціць і раз у год лавіць праходку на х250.
Што да ўтрыманьня гульца, я маю на ўвазе не каб ён вярнуўся, а затрымаць вэрыфікацыю і вывад. 9 з 10 проста зліваюць баланс. У онлайне такая схема затрымкі, у афлайне трохі па-іншаму затрымліваюць гульца ў казіно.
@manitu
Вельмі дзіўная паводзіна для голдфішкі, улічваючы як яны даўно працуюць. Падобным казіно прасцей вывесці грошы і як ты сказаў у пачатку, проста іх потым зіллеш. Так звычайна ў 80-90% выпадкаў адбываецца. Хай не адразу, за месяц-дзве, але адбываецца.
Я не разумею, навошта так казіно робіць. Усё ж выгадней усё выплаціць і ўвогуле быць супер лаяльнымі, так і робяць нормальныя казіно. Ты застанешся ў іх і будзеш залівацца, прайграеш у разы больш, чым выйграў. Карач, самі сабе палы ў калёсы ўтыкаюць, ну або манагераў ідыётаў набіраюць.
@misha55 Ну так правер прададзеныя франшызы ( таго ж Винлайнa і г.д. ) у РБ, дзе запусцілі пад сваімі ліцэнзіямі. Для чаго гэта рабілася то?
Дастаткова нармальны пакет правайдэраў, думаеш калі будзе аналагічная ліцэнзія РФ, то правайдэры адмовяцца? У крайнім выпадку што перашкаджае, тады рабіць праз пасрэднікаў, тых жа РБ і пад іх ліцэнзіяй штампаваць цупісныя лоханкі.
@andrey_777
А франшызу выкупіла ўрад РБ ці звычайны чалавек (прадпрымальнік)? Па-мяне ёсць розніца.
У першым выпадку ўсё заруйнуецца з-за занадта вялікай колькасці бюракратычнай папяровай валокі, сотні бескарысных работнікаў і прапілкі бюджэту. У выніку праект “цяп-ляп”, усім пафіг, працуе як працуе.
У другім выпадку, калі гэта выкупіў вопытны чалавек, які не першы год у гэтым круціцца. У яго ж інтарэсах зрабіць праект, які будзе прыносіць грошы і нават можа быць рэальна кайфовым.
@misha55 Мудры будзе абраны міністрам па гэмбле, партыя – нядурная гэмбла пераможа на выбарах.
Так што ўсё будзе нармальна.
@misha55 вось і я пра гэта, вывелі б хоць за тры гадзіны, я б за месяц назад усё заліў бы назад, яшчэ б хадзіў і расказваў задаволены, што я ў іх х5к злавіў, што казік агонь))
@andrey_777
ЯМыПавелДодепченко
@manitu
Гэта закон падласці спрацаваў. Так бы мовіць, пачаў дзяліць скуру не забітага мядзведзя. Усім расказаў, пахваліўся, а па факце ні капейкі не атрымаў.
Пакуль не ўбачу грошы на кашальку, нават скрыншотам не пахвастнуся)
@andrey_777, а як жа ліцэнзія? Калі казіно ліцэнзаванае – то такі сцэнар немагчымы
@manitu, вось вывёў ты грошы, і думаеш – а пайду-ка паспрабую шчасця яшчэ і ў іншым месцы. Тут-то ўжо насыпала, і сёння ўрадзіла рэдка. А вось яшчэ дзе-небудзь – можа пашанцуе. Ты на эмоцыях, і пракрутзіць сотку з паднятага КК, быццам і не супраць… А дзе адну, там можа і пару… І навошта такога адпускаць?), калі ты дзень-дзве на крэсле паёрзаеш – і тое самае зробіш тут; не адыходзячы, як кажуць, ад касы. І яны гэта цудоўна разумеюць.
А што тычыцца выплат іншым – то тваё выйгрыш ікс 1000-2000 можа ператварыцца ў пяцьдзесят выйгрышаў па ікс 40. Якія ніхто выводзіць не будзе. Калі што і адбываецца – то ў 99.99 працэнта прычына ў бабках. І марозіць з выплатамі для казіно выгадна. Было б інакш – вывод прылятаў бы імгненна.
@benderbay Гучыць як анекдот, у тым і справа, што нават з ліцэнзіяй шмат што магчыма, па жаданні ўладальніка казіно.
@andrey_777
З учора хаксоу ні ў 1 казіно без КВН не адкрываецца. Яшчэ якось страшна гуляць у яго, раптам яны ўтайна з’ехалі, выйграеш і рэальна спішаць выйгрыш.
Тут пару дзён па 800-1000 еўра з пнг даставаў, яны нібыта таксама свалілі, але ўсё вывёў. Магчыма сума невялікая.
@misha55 у голас))
@andrey_777, так мы ж кажам пра тое, што яны яшчэ і цупісныя. І як у такім выпадку туды пракрадзецца слот або правайдэр, выйгрыш з якога вам зарубяць па прычыне якіх-небудзь санкцый…
@misha55 каааак я кручу па 1-3 і ні разу больш 100 х не лавіў гэта проста піпяо гэта анрыл проста
Казіно заўсёды цягне вывад – а ўсё таму, што яны ведаюць: калі гулец паставіў на вывад і працягвае гуляць, і прайграе, ён адменіць частку выплаты, а частку пакіне на вывад. У выніку гулец проста злівае ўвесь бал, і казіно гэта выдатна ведае. Калі ў гульца няма стопа, то гэта ўжо сумна. Ёсць людзі, якія зрабілі, напрыклад, х5 або 10 ад дэпазіту і на вывад – і забылі. А ёсць тыя, хто думае пра той выйгрышны спін (наступны) – у выніку ўсё зліта.
@benderbay Слухай, калі шчыра, я б не сказаў, што верифікацыя – гэта нейкі мінус, асабліва калі з дакументам усё нармальна
Быў такое казіно, Pobeda, верифікацыю я там не праходзіў, хоць дэпазітаў і вывадаў сотні былі, але галоўнае – вывад быў імгненным, кнопку націснуў, праз 3 сек смс-ка брякнула.
Перад закрыццём стала, канешне, горш, але ўсё роўна шкада, што яны згарнуліся.