Пра бездэп у ТвістКазіно

Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно | 14 мая 2016 г. ад | 58 Адказаў | 3,567 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 15 мая 2016 г.
Спачатку я думаў, што гульца 56RUS – гэта падсадны ад Твіст, бо ён пастаянна быў першым у турнірах. А потым пагутарыў з ім і зразумеў, што сапраўдны гульц. Пра Калбоба яны напісалі, што знайшоў нейкі баг і ледзь не абанкруціў козявку. Пра цябе сказалі, што выкарыстоўваў ПО. Пра Грындана тое [...]

ты ўжо паехаў адтуль. давай ідзі ўжо. А то хутка будзеш расхвальваць іх

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 275
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
spartack, 15 мая 2016 г.
Спачатку я падумаў, што гулец 56RUS – гэта Твістоўскі падсадны, бо ён пастаянна быў першы ў турнірах. А потым пагаварыў з ім і зразумеў, што гэта рэальны гулец. Пра Калбоба яны напісалі, што знайшоў нейкую багу і ледзь не абанкруціў казявку. Пра цябе сказалі, што выкарыстоўваў ПА. Пра Грында [...]

я бачыў твае водгукі пра іх яшчэ даўным-даўно. там шмат адмоўнага (але ў асноўным пра глюк, пра сап, пра софт) я так бы трохі пра іншае)))

чэсна ўсміхнула пра тое, як яны табе адказалі пра П,О. а што я яшчэ раблю? ага і царскую сям’ю расстраляў таксама я?(дзе хоць адны дакі?)

ты ж разумееш, калі б нават было такое П.А., я б выйграваў не толькі ў іх. у прынцыпе ў усіх

усё гэта страшныя адмазкі з іх боку

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
5
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 мая 2016 г.

Колькі разоў давалі бездэп 5 долараў, ні разу не адбіў, у казіно аддача роўна 0. Бонусную гульню раз у сто гадоў. І дэпіць туды свае грошы сэнсу няма.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Roull, 15 мая 2016 г.
я бачыў твае водгукі пра іх яшчэ даўно. там шмат адмоўнага (але ў асноўным пра глюкі. пра сап. пра софт) я як бы трошкі пра іншае))) шчыра пасмяшыў пра тое, як яны табе адказалі пра П,О. а што я яшчэ раблю? ага і царскую сям’ю расстраляў таксама я?(дзе хоць адныя дакі?) ты ж разумееш, калі б [...]

ты напэўна пралічыў іх скрыпт. Напісаў бота. і юзаў яго. Пэўна

🤠

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 275
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Feya_Line, 15 мая 2016 г.
ты напэўна пралічыў іх скрыпт. Напісаў Бота. і Юзал яго. Пэўна 🤠

я ўжо прапаноўваў знайсці такое П.О. у нэце)))). каб хоць паглядзець, як яно выглядае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
12
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 вер 2016 г.

што за тупыя правілы вываду

СУМЫ ВЫПЛАТ:

Ліміты выплат распаўсюджваюцца на ўсіх гульцоў Твіст Казіно і залежаць ад прысвоенага ўзроўню гульца, прывязанага да сістэмы балаў. Чым вышэй узровень гульца, тым большы каэфіцыент максімальнай выплаты (табліца). Зарабляйце балы і павышайце свой узровень!

Разлік вядзецца ад агульнай сумы дэпазітаў гульца, здзейсненых на працягу бягучага месяца. Сродкі звыш ліміту застаюцца на гульнявым балансе, але іх нельга вывесці да абнулення рахунку. Гулец можа выкарыстоўваць гэтыя сродкі для працягнення гульні і павышэння пазіцыі ў турнірах Твіст Казіно.  

Дэпазіты, якія робяцца да абнулення рахунку, не ўплываюць на бягучую суму выплаты. Гулец можа абнуліць свой гульнявы рахунак хутчэй, звярнуўшыся ў службу падтрымкі, або звышлімітны баланс можа быць спісаны па рашэнні адміністрацыі. Новы дэпазіт пасля абнулення рахунку ўсталёўвае новы ліміт на выплату.

Прызавыя выйгрышы ў турнірах не ўплываюць на ліміт і выплачваюцца асобна.

Разгледзім абмежаванні выплат на трох прыкладах:
1. Гулец папоўніў рахунак на 20$.
Яго ўзровень Prospector.
Гулец выйграў 300$, значыць, найвялікшая выплата складзе 120$ (20$ x 6).

2. У бягучым месяцы гулец зрабіў дэпазіты на 600$.
Яго ўзровень Potential millionare.
Гулец выйграў 3200$, значыць, найвялікшая выплата складзе 4200$ (600$ x 7).

3. Гулец папоўніў рахунак на 20$.
Яго ўзровень Prospector.
Гулец выйграў 300$, значыць, найвялікшая выплата складзе 120$ (20$ x 6).
На турніры ён выйграў 100$.
У цэлым гулец атрымае 220$ (120$ + 100$).

за ліпень, жнівень прасрачыла добрую суму, а калі ў верасні падняла, нічога вывесці не змагла, у верасні дэпазітаў не было

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
12
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 вер 2016 г.

каб я там яшчэ дэпазіты рабіла

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
12
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 вер 2016 г.
bondy2015, 15 верасня 2016 г.
bondy2015, 15 верасня 2016 г.
Балы гульца – гэта сістэма заахвочвання актыўных гульцоў у Твіст Казіно. За кожную стаўку ў гульнявым аўтамаце агульнай сумай не менш за $2,25 вам налічваецца 1 бал.

А я не гуляю ў аўтаматы, а гуляю ў рулетку – а яны не хочуць налічваць балы за стаўкі ў рулетку

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...