Поўны правал..

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 1 November 2018 ад | 6 Адказаў | 2,121 Прагляд | 6 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015

У кароткім падзялюся думкамі хаця б з вамі,ад пустаты ўнутры проста разрывае….
“Не так страшна прайграць,як выйграць”…
Яшчэ тыдзень таму я быў на сёмым небе ад шчасця,першыя ў жыцці буйныя выйгрышы ў Щитах і ДОА маленькімі стаўкамі ў мінулы панядзелак. (дзеліўся скрынамі ў тэме заносы).Першы буйны вывод 30к на ківі і 40к на балансе ў Серфе. Эйфорыя зашкальвала.Рукі так і цягнуліся пакруціць па новых для сябе,”буйных” стаўках.Краем вока чэкаў баланс,думаў пра сябе “ну вось да 30 і стопаю”. У выніку спыніўся толькі на 20к. Настрой усё яшчэ быў добры.Думаў у агульным выніку 50 к вывеў бы.Засыпаў з усмешкай на вачах.Як жа я памыліўся…

На наступны дзень я зразумеў,што мяне жудасна цягае гуляць.Паўтарыць тыя эмоцыі,якія я адчуў пры заносах.Адпраўдваючыся пра сябе мовай “Вось народ па 100 і па 500к выйграе,чым я горшы??” Мыслі,што грошы ёсць і на ківі і на балансе казіно,дапамагалі мне ІЛЖЫВАЕ СПАКОЙСТВА.Я нават не заўважыў у якім моманце я паляцеў у пропасць..Былі грандыёзныя планы.Першы стрым мой прайшоў непагана,вэбкі,канечне,не хапала,але я ўжо аформиў больш менш канал,усё настроіў у OBS.Былі думкі нават запусціць розыгрыш,стварыць групу ў ВК. У сераду планаваў запусціць стрым,але паколькі абяцаў на другі стрим вэбку,рашыў пакруціць офлайн.Я проста не мог усесці на месцы.УСЕ ДУМКІ БЫЛІ БУКВАЛЬНА АБ ГУЛЬНІ.Уяўляў у галаве бонусы ў любімых слотах,гэта той знакаміты “БІГ ВІН!”Я нават не мог засяродзіцца на працы і адцягнуцца!У выніку гуляў,гуляў гуляў….

Не цягнучы пераду да вынікаў. Усё,што я вывёў на ківі,я так і патраціў назад.Але самае страшнае,што з кожнай няўдачай жаданне адыграцца ўзрастала да лякаючых памераў.У мяне пачала балець галава на пастаяннай аснове. Калі грошы,атрыманыя лёгкім шляхам,скончыліся.Я здзейсніў,маю быць самы агідны і сорамны ўчынак у жыцці – я цягнуўся за карткай,на якой лежалі ўзятыя мною ў верасні крэдытныя грошы (браў 270 к на вясну падкапіць і да дня народзінаў аўтамабіль набыць)…Ілюзія таго,што АБАВЯЗКОВА адыграюся – або проста мая славая воля,застаўляла мяне дэпіць,дэпіць ўсю гэтую тыдзень.У агульнай складанасці крыху больш за 50 000 рублёў было патрачана ў НІКУДЫ. Адна з апошніх смс аб астатку на карце,калі я яе прачытаў,быццам дала мне шчапец.Я задумўся – “што ж я нарабіў”..мяне стала ванітаваць да слёз на вачах,а горш за ўсё,увас,яшчэ гарэла,спажываючы мяне, жаданне працягваць заліваць грошы каб вярнуць сваё. Чаму я не спыніўся калі ўсё было добра?!Мне далі шанец,а я не толькі што папінаў яго як быццам яго і не было, яшчэ і ўлез у вялікую дзірку..Мне ўпершыню напэўна стала як-то па-сапраўднаму страшна. Усё разбілася літаральна за апошнія 3-4 дні.Двух размоў пра стрымы цяпер няма.Мозг судзеразна будуе думкі пра другую працу,каб хоць як-небудзь вярнуць частку ад крэдыту,за які мне яшчэ і плаціць у наступным месяцы па графіку.І каб толькі родныя не даведаліся – асабліва маці – я напэўна ад сораму звар’яцею.Я ўжо другі дзень не магу нармальна заснуць,думаючы пра тое,што я нарабіў..
Дзіўна,але я сапраўды шкадую,што выйграў той раз.Бо да гэтага я на працягу года гуляў на вольныя грошы,і калі крыху выйграваў або прайграваў – для мяне гэта было не крытычна..
P.S
Прабачце за кучу памылак,пісаў на эмоцыях..усім удачы. Невдаласьны,прахалены стрымер..і пасля такога,напэўна такі ж і чалавек…

Крыніца: ттр форум

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Вось заўважыў для сябе такую статыстыку, як правіла ў 80% выпадкаў падобныя артыкулы пішуць ноўрэгі (стаж 1-2 гады гульні ў казіно) і 20% – гэта пражжоныя лудзікі з 5-10+ гадамі стажу, дасягнулі дна. Ну што сказаць – нічога новага, лудзікі кантралюйце заўсёды свае лудо-апетыты і ні ў якім выпадку не ўлезайце ў доўгі на гульню. Лепш, імха, палову месяца без гульні доседзець на ўмоўным дошыку, чым усё жыццё быць затворнікам у даўгах, з голай жапой, без сяброў і сваякоў !!!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 293
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
maxmox, 1 November 2018
Вось заўважыў для сябе такую статыстыку: як правіла ў 80% выпадкаў падобныя артыкулы пішуць новарэгі (стаж 1-2 гады гульні ў казіно) і 20% – гэта пражыжоныя лудзікі з 5-10+ гадамі стажу, дасягнулі дна. Ну што сказаць – нічога новага, лудзікі, кантралюйце заўсёды свае лудаапетыты і ні ў якім ра [...]

Многія хочуць з бруду ў князі, але не ў ўсіх гэта атрымліваецца… Многія выходзяць з дыстанцыі і больш відаць ужо не могуць падняцца, калі своечасова не уцягнуцца ў гульню… Але гэта калі пачынаюць разумець, што гульня – не іх канёк.., трэба шукаць свой 😎

PS. Нават для нармальнага гульца карысна рабіць перапынкі ў гульні, і як паказвае досвед, гэта толькі ідзе на карысць… І для прыбытку, і для эмацыянальнага стану.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
thee4, 2 November 2018
Многія хочуць із гразі ў князі, але не ў ўсіх гэта атрымліваецца… Многія выходзяць з дыстанцыі і ўжо, хутчэй за ўсё, не могуць падняцца, калі своечасова не “ўвойдуць” у гульню… Але гэта калі пачынаюць разумець, што гульня – не іх конёк.., трэба шукаць свой 😎 PS. Нават для нармальнага гульц [...]

перапынак гэта адна з важных рэчаў, якой трэба вучыцца .я зараз у перапынку .амаль ва ўсіх казіно. бачу адразу VIP менеджэры зашэўеліліся пошце розныя прапановы 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016

Вось таму я нікому з знаёмых не кажу, што гуляю і магу навучыць, як з дапамогай бездэпаў можна выйграць, не рызыкуючы грашыма, бо баюся, што нехта скончыць гэтак жа.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 293
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Retyi, 5 November 2018
Вось чаму я нікому са знаёмых не кажу, што гуляю і магу навучыць, як з дапамогай бездэпаў можна выйграць, не рызыкуючы грашыма, бо баюся, што хто-небудзь скончыць так жа.

І гэта правільна… Навошта людзей засмучаць, лепш ужо зберагчы іх псіхіку)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...