Покерстарс. Раздзяленне ачкоў старкоіна
Свет покера
|
18 чэрвеня 2016 г.
ад
rightnow
|
14 Адказаў
|
1,063 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хоталася б пацікавіцца ў пастаянных гульцоў покерстарс, як размеркаваць набітыя ачкі? Асабліва, калі ідзе гаворка пра вялікую колькасць ачкоў. Па ўласным вопыце гуляць у самыя танныя сателіты – гэта мазахізм, адзін на адным, а купляць квіткі не асабліва выгадна атрымліваецца.
глядзі сіт-эн-гоу без рэбаяў!!!!
Не ведаю, канешне, але заўсёды бяру рэйкам. 1000 коінсаў 10 долараў. Якія тут увогуле могуць быць пытанні?…
я граю ў сателіты 😁
потым на турнірныя грошы хедз-апы граю
але гэта было даўно і не праўда 🙂
Цяпер паглядзеў і знайшоў такі абмен, бадай што не так даўно ён з’явіўся, раней не бачыў.
Колькі існуе Покерстарс, столькі і гэты абмен))) Рэйкбэк – гэта ўвогуле стандартная палітыка ўсіх покер-румаў.
У краме ўсё праглядаў не адзін раз, але нічога падобнага ніколі не бачыў =))) можа быць абмен быў пачынаючы з 100$? Таму і не звяртаў увагі, бо 10к набраць не так проста =)
Ты як маленькі, шчыра кажу. Раней тыя, хто гуляў на высокіх лімітах, толькі за кошт рэйкбэка і былі ў плюсе.
Раней, а што змянілася?) Проста я катаю мікра і не прэтэндую на званне рэгуляра, 10к ачкоў для мяне дасягальна, але не заўсёды, бо часта кіну гульню. І пры чым тут “як маленькі” або яшчэ нешта? я цалкам разумею многія моманты, але не ўсе жывуць за кошт рэйка, ёсць жа тыя, хто тачыць мтт або ў кэш хедзапах
Ды я меў на ўвазе, тваё “быў-не быў раней” абмен на грошы. Заўсёды ён быў, рэйкбэк гэта складнік покера, у вялікай ступені з-за якога ён і існуе.
Так я цябе зразумеў =)
Ёсць такая тэма, але ўсё зводзіцца да таго, што лепш накапіць і кэшам узяць, чым марнаваць кучу часу на сателіты…
лепш па тэматычных форумах плаз і паглядзі як лепш абменьваць 🙂
Gypsy Team( не рэклама) PokerStrategy) не рэклама) і г.д
Пасля таго як PokerStars змяніў сваю палітыку адносна ачкоў і г.д. – напэўна там пачалі абмяркоўваць гэтае пытанне.
На покерстратеджи пасядзеў бы, ды з-за абмежаванняў РФ сайт выдае ў нечытальным выглядзе. Вядома, браўзэры могуць зарэшчыць холы і г.д., але яны мне жудасна не падабаюцца, а звычайныя праграмы не даюць поўнага доступу.