PokerStars падрыхтоўваюцца да праблем у Расіі
Навіны покера
|
21 сакавіка 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
28 Адказаў
|
1,508 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
26 мая ў Расіі ўступіць у сілу новы закон, які ўскладніць жыццё пакерыстам. Ён забараняе банкам і плацежным сістэмам праводзіць транзакцыі паміж фізічнымі асобамі і нелегальнымі аператарамі азартных гульняў. Гэта значыць, што гульцу нельга будзе ўнесці дэпазіт у покер-рум або зрабіць кэшаут.
Гендиректор PokerStars Group у сераду паведаміў інвестарам, што яны рыхтуюцца да негатыўных наступстваў увядзення гэтага закону і нават дапускаюць магчымую фінансавую блакаванне расійскага рынку. У найбліжэйшы час гульцы PokerStars і іншых буйных покер-румоў могуць сутыкнуцца з праблемай немагчымасці вывядзення сваіх грошай з гульнявых рахункаў у расійскія банкі і папулярныя плацежныя сістэмы.
Пфу, мамчыны блакіратары ) да гэтых мераў не гатовы толькі аматары 🤐 у прафі ўжо даўно заготовлены скрылы, нетэлеры, кубітсы і перфекты ) а Вася, што дэпае са Сбера, канешне расстроіцца.
У профі падрыхтаваныя пераезды ў іншыя краіны. Не раз абмяркоўваўся гэтае пытанне на мностве стрымаў. Выхад адзін – пераезд.
Праз скрыл і нетэлер таксама больш не залічэш і не выведзеш. Плюс гэта адток аматараў, бо яны не будуць з-за гэтага замарочвацца. Большая частка гульнявых устаноў проста перастане прымаць расіян. Плацяжы можна будзе праводзіць праз крыптавалюты і шматфункцыянальныя анлайн-працэсінгі. Толькі ці будуць Старз падключаць такія шэрыя схемы плацяжоў, пытанне. Ты пакуль не ўсведамляеш маштаб гемарайнасці гэтага закона
Ну і гэта таксама ) у Балгарыі цёплыя цэны на жыллё )
забароняць – то знойдуць лазейкі па-іншаму)))
я лічу, што не трэба чапаць азартны свет!!!!!!!!!людзі яшчэ калі былі малпамі гулялі!мяне здаецца, калі праватызацыю зрабіць з гральнай зоны любога горада Расіі, то можна лёгка абыйсці гральны закон.допусцім г. Мыцішчы аднесці да горада Сочы і піпец, адкрывай у Мыцішчах любыя казіношкі))))))))
Ды вось цяпер трэба рэальна нешта цягнуць для пераезду ў Балгарыю 🤠 Але будзе да чаго імкнуцца, бо мне Skrill і Neteller не дапамогуць, бо ў Крыме заблакавалі.
Калі ёсць што выцягваць, то фізічна (мабыць) не трэба нікуды пераязджаць. Проста адкрыць рахунак у банку на тэрыторыі іншай дзяржавы. У Беларусі ці Турцыі, напрыклад. З Расіі туды без візы. З’ездзіў у Турцыю, пазагараў, пабухаў, пакупаўся і дадому з бабкамі. А для звычайных карыстальнікаў, канечне, засада + аматары “знікнуць”. Дрэнная навіна.
ня трэба ў розныя покеры гуляць, го радзіму абараняць![]()
Якую наф радзіму? Ты ж з Украіны 🤠 СБУ ужо падрыхтавала для цябе месца 😁
Покер – гэта наша жыццё!!! Слоты гэта наша прызванне 😁
хахаха, а на самой справе наўрад ці нешта зменіцца, ну прыдумаюць закон, але ён будзе зноў аднабаковы, я не паверу што яндекс і киви захочуць губляць львіную долю прыбытку
Да чаго гэта можа прывесці?
Калі ў спісе апынецца PokerStars або любы іншы пакер-рум, то вы не зможаце рабіць дэпазіты ў рум і выводзіць выйгрышы праз карты расійскіх банкаў, а таксама праз папулярныя ў РФ плацежныя сістэмы.
Пакерныя аматары ў РФ карыстаюцца пераважна гэтымі спосабамі для пераводаў у покер-румы. Гэта значыць, што калі закон будзе рэальна выконвацца, трафік новых гульцоў з Расіі ў онлайн-покер значна паменшыцца.
Сбербанк іншы раз блокіруе кэшауты гульцоў з покер-румаў. Будзе горш?
Так. Зараз Сбербанк і іншыя буйныя расійскія банкі часам замарожваюць пераклады ад покер-румаў на рахункі гульцоў. Звычайна дастаткова пісьмовага або вуснага тлумачэння, што гэта покерны выйгрыш, каб атрымаць доступ да грошай. Але пасля 26 мая усё можа змяніцца. Па новым законе такія пераводы павінны блакіравацца, а сумленнае прызнанне наўрад ці дапаможа вам атрымаць доступ да сродкаў.
Ці можна абысці абмежаванне?
Можна. Расійскія ўлады не могуць заблакіраваць пераводы замежных плацежных сістэм і банкаў. Рэгуляры з гэтымі спосабамі знаёмы, а вось у аматараў і новых гульцоў узнікнуць складанасці.
Парада: Пасля 26 мая 2018 года не выводзьце на банкаўскія рахункі і плацежныя сістэмы Webmoney, Qiwi, Yandex.Дeньги вялікія выйгрышы цалкам. Ці то невялікімі часткамі (калі няма іншых варыянтаў, то хаця б зьменшыце рызыкі), ці на іншыя плацежныя сістэмы – Skrill, Neteller, Ecopayz ці Bitcoin з іншымі крыптавалютамі.
Залежыць, як будуць ціснуць. Калі да закрыцця будуць пагражаць і будуць выконваць, а не проста тарахцець, то ківі можа і прикрыць лаўчонку з ігравымі перакладамі. Лепш частку страціць, чым усё. А яд увогуле просбероўская шарага.
Я худнею😁 Значыць у Сочы турніры на грошы праводзіць можна, а рабіць дэпазіты і здымаць грошы будзе нельга😏 Паходу яны хочуць, прykруціць PS працаваць праз ЦУПІС☺😄
Сэнс не ў тым ..як выводзіць) Тут ёсць больш важны момант) як на гэта ПС вырашыць адрэагаваць. Можа як амерыканцам ..запрацуе забараніць гуляць (каб не морочыць свае яйкі).
Ну ў штатах яны закрыліся, бо ссыкнуліся, што іх па закону закошмаряць. У нас іншая сітуацыя, яны ў раскамнадзор наш соплямі ўвогуле плюнулі, калі казіно запусцілі да таго ж🙂. Згорнуцца, напэўна, толькі калі дзейнасць будзе зусім невыгодная па нейкай прычыне.
мяне няма(навіщо я ім такі),а вось цябе дакладна ФСБ радзіму прымусіць абараняць,бо некуй 😎
які покер, ідзі ў армію, студэнт 😎
Мяне ў армію? На перападрыхтоўку што ці?) Са мной такія фокусы не праходзяць. А вось табе дакладна пара збірацца ў дарогу. Увогуле не ведаю, што ты дагэтуль тут чырычыш, а не ў траншэі з берданкай)))
ня бяруць мяне,я прасіўся,а яны не бяруць 😏
https://www.youtube.com/watch?v=r4zez2UF1wk Вялікаму Кітаю даўно пара вярнуць свае Ісконныя Землі — ад Урала да Владзівастока !!! Доўг перад продкамі !!!! 2 саставы рознай ваеннай тэхнікі НОАК на станцыі Новасібірск-Паўднёвы, 14.07.2016. Прыбылі для ўдзелу ў міжнародных спаборніцтвах «Выдатнікі войскавой разведкі». Бачылі, як прыбылі ..як зьехалі )) не бачылі)) нічога не нагадвае))?
Указ Прэзідэнта Расійскай Федэрацыі ад 19 красавіка 2017 года № 179 “Аб прызыве грамадзян Расійскай Федэрацыі, якія знаходзяцца ў запасе, на ваенныя зборы ў 2017 годзе”
У адпаведнасці з федэральнымі законамі ад 31 мая 1996 г. № 61‑ФЗ “Аб абароне” і ад 28 сакавіка 1998 г. № 53‑ФЗ “Аб воінскай абавязку і ваеннай службе” пастанаўляю:
1. Прызываць у 2017 годзе грамадзян Расійскай Федэрацыі, якія знаходзяцца ў запасе, для праходжання ваенных збораў тэрмінам да двух месяцаў у Збройных Сілах Расійскай Федэрацыі, у органах дзяржаўнай аховы і органах федэральнай службы бяспекі.
2. Для службовага карыстання.
3. Для службовага карыстання.
3. Для службовага карыстання.))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!Нарм такое пачатак новага тэрміну ..
3. Для службовага карыстання. ))усіх
3. Для службовага карыстання.
А потым незразумела адкуль узяліся вагнеры і іншы бред))