PokerStars абяцае за два месяцы зрабіць пяцёх гульцоў мільянерамі

Навіны покера | 30 сакавіка 2015 г. ад | 1 Адказ | 526 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Разам з PokerStars вы можаце стаць мільянерам. Увогуле, найбуйнейшы пакер-рум у інтэрнэце ўжо зрабіў мільянерамі 150 чалавек, якія ўдзельнічалі ў такіх спаборніцтвах, як World Championship of Online Poker (WCOOP), жывыя турніры EPT, тэлешоў Million Dollar Challenge і нядаўна запушчаныя Spin & Go. Раз уж мы загаварылі пра гэта, то не можам не расказаць вам пра адну з самых вялікіх і смелых кампаній у гісторыі PokerStars.

Пры надыходзе найбліжэйшых васьмі тыдняў PokerStars абяцае зрабіць мільянерамі як мінімум пяць чалавек. Гэта адбудзецца ў рамках кампаніі, якая атрымала назву PokerStars стварае мільянераў (PokerStars Makes Millionaires). Прамо-акцыя стартанула 27 сакавіка з вяртання $1 Million Spin & Go і працягнецца да 24 мая – у пераможцы галоўнага турніру SCOOP (у катэгорыі High) будзе гарантаваны як мінімум адзін мільён долараў.

“PokerStars мае багатую гісторыю правядзення турніраў, якія ператвараюць звычайных гульцоў у мільянераў”, – распавёў член каманды прафесійных гульцоў PokerStars Бертран “ElkY” Гроспелье, які выйграў сваю першую семізначную суму ($2,000,000) у галоўным турніры PCA-2008. “З са мной гэта здарылася на PCA, а ў наступным месяцы з’явіцца яшчэ некалькі мільянераў. Новыя фарматы, такія як Spin & Go, дзе кожны атрымлівае шанец стаць мільянерам, зноў ўзбуджаюць уяўленне пакернага супольнасці”.

Да гэтага часу 22 чалавекі выйгралі ў анлайн-турніры мільён або больш, пры гэтым найбуйнейшы поспех на рахунку пераможцы галоўнага турніру WCOOP 2010 Тайсона “POTTERPOKER” Маркса, які атрымаў $2,278,098. Што датычыцца жывых спаборніцтваў, то тут колькасць мільянераў дасягнула 95, а найвялікшы прыз дастаўся Нікласу Хайнікеру пасля перамогі ў галоўным турніры GuangDong Asia Millions 2013 – $4,463,293.

Цікава, што адзін з новых мільянераў Фёдар “CrownUpGuy” Хольц нядаўна заняў 9-е месца ў галоўным турніры EPT (€60,290). Вы, напэўна, памятаеце, што Хольц перасягнуў 2,142 саперніка ў галоўным турніры WCOOP 2014, выйграўшы $1,300,000. Нядрэнны вынік для маладога чалавека, які пачынаў з мікралімітаў.

“Мабыць першымі турнірамі, у якія я гуляў на PokerStars, былі танныя сіт-эн-го на 180 чалавек”, – расказаў Хольц у інтэрв’ю PokerNews. “Я хачу выйграць турнір суперхайролераў. Мне вельмі падабаецца ўдзельнічаць у жывых турнірах. Такая перамога стала б вартым завяршэннем дзіўнага года”.

Нагадваем, што два чалавекі сталі мільянерамі ў тэлешоў Million Dollar Challenge і Shark Cage, а яшчэ трое – “sss66666”, “Tornádo111” і “anushan_2323” – выйгралі Spin & Go.

Расклад акцыі PokerStars Стварае Мільянераў

Прадстаўляем вашай увазе ключавыя падзеі і даты:

$1 Million Spin & Go (з 27 сакавіка) – за некалькі хвілін гульцы могуць пераўтварыць $5 у $1,000,000 у $1 Million Spin & Go’s. Падрабязная інфармацыя
EPT Grand Final Promo (27 сакавіка – 6 красавіка) – гульцы атрымліваюць шанец выйграць пакет у галоўны турнір EPT Grand Final у Манако, дзе пераможцу гарантаваны мільён еўра. З 27 сакавіка па 6 красавіка на PokerStars праходзіць серыя фрыролаў, у якіх разыгрываюцца тры пакеты ў галоўны турнір. Акрамя таго, усе, хто зрабіў дэпазіт, атрымліваюць бясплатны білет у сятэлiт з бай-інам €11. Падрабязная інфармацыя
EPT Grand Final Mega Qualifier (5 красавіка) – гульцы могуць выйграць пакет EPT коштам €14,000. Mega Qualifier, у якім гарантавана 10 пакетаў, стартуе 5 красавіка ў 13:05 ET (+7 гадзін MSK). Падрабязная інфармацыя
Месяц мільянераў (Раунд 1: 6 – 17 красавіка, Раунд 2: 19 – 30 красавіка) – у гэты перыяд PokerStars прапануе прызы на суму больш за 4 мільёны долараў і дае гульцам шанец выйграць мільён долараў у двух фіналах (Millionaire Finals). На працягу адбора гульцы павінны выканаць шэраг простых умоў, каб трапіць у шутаут з прызавым фондам $150,000. Пераможца кожнага з шасці шутаутоў у першым раундзе (18 красавіка) і другім раундзе (1 мая) праходзіць у Millionaire Finals, якія пройдуць 10 мая ў 13:00 ET. Пераможцы двух фіналаў атрымаюць па мільёну долараў кожны. Падрабязная інфармацыя
2-22 мая: SCOOP All-in Shootout Deposit Raffle – гульцы атрымліваюць шанец выйграць білет у галоўны турнір Spring Championship of Online Poker (SCOOP) (з высокім бай-інам) і паспаборнічаць за 1 мільён долараў. Усё, што для гэтага трэба – зрабіць дэпазіт на PokerStars і атрымаць білет у All-in Shootout, у якім будзе разыграна 16 пуцёвак у галоўны турнір SCOOP (з высокім бай-інам), кожная коштам $10,300, а таксама больш за 2,000 месцаў у галоўных турнірах са сярэднім і нізкім бай-інамі. Падрабязная інфармацыя
Галоўны турнір SCOOP (24 мая) – пераможцу галоўнага турніру (з высокім бай-інам) гарантаваны 1 мільён долараў. Падрабязная інфармацыя

Калі вы хочаце даведацца, як гэта – стаць мільянерам на PokerStars, паглядзіце відэа, героямі якога сталі тыя, каму гэта ўдалося:

Крыніца: pokernews
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...