PokerStars абвясцілі серыю MicroMillions
Навіны покера
|
12 ліпеня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
7 Адказаў
|
283 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вялікія гарантыі і маленькія бай-іны робяць MicroMillions самым вялікім чэмпіянатам па мікралімітным покеры. У гэтым годзе адбудзецца ўжо 13-я серыя для мікралімітчыкаў. У рамках серыі за дзве тыдні будзе сыграна 129 турніраў. Традыцыйна бай-іны стартуюць ад 11 цэнтаў, а ўваход у Галоўнае падзея серыі абыйдзецца ў 22$.
Серыя пачнецца ў нядзелю 16 ліпеня з турніру Sunday Storm. У рамках серыі бай-ін у гэты турнір складзе ўсяго 5 50$, а завершыцца серыя 31 ліпеня традыцыйным Галоўным падзеяй з гарантыяй у 1 000 000$ і першым месцам у 100 000$.
Паміж традыцыйных сателітаў, вы можаце адабрацца ў самыя дарагія турніры серыі з дапамогай спецыяльных Spin&Go.
Граў я гэтыя “нятрадыцыйныя” Spin&Go, адны прайгрышы на сметніку. Грошай потраціш больш, чым калі проста бай-ін аплаціш.
Ты проста не зразумеў, як у іх трэба гуляць. У гэтыя спіны. Як у слоты выключна. Я апошнім часам толькі так у іх і гуляю. Прыбытак прыкладна 75%.
на WH добра гуляць😏 няма там 111111чалавек онлайн😏
Выдатная серыя недарагіх турніраў, паграю ў некалькіх, удзел асабліва недарагі, гарантыя будзе нармальная.
Ды я вАсё на Poker Stars выключна ва ўсё як у слоты гуляю, але мне плять ні хера не дапамагае 😁
Толькі дзве турбіны выбраў, у 01:00 па МСК пачынаюцца. Час і фармат самыя для мяне падыходныя. Ну мб на Event за $22 праз сат паспрабую прабрацца. Адзін раз у год можна і доўгі турнір пакатаць, улічваючы нядрэнныя прызы за фіналкай)) Сразу адхіліў усе турніры з паўторным (опьепалово гэта) уводам.