PokerStars аб'яўляюць рэгулярам вайну
Навіны покера
|
2 November 2015
ад
Melbourne
|
14 Адказаў
|
887 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння прыйшоў той дзень, пра які апошнія пару гадоў прафесіяналам сниліся кашмары – менеджэры PokerStars афіцыйна заявілі аб глабальнай рэструктурызацыі VIP-праграмы з 1 студзеня 2016. Што нас чакае ў новым годзе і ці пара ўжо пачынаць рассылку рэзюмэ, мы паспрабавалі разабрацца ў экстранным нядзельным выпуску.
Рэалістычныя касцюмы, дарагі макіяж і папулярныя вобразы – усё гэта ўжо не ў модзе, палічылі топ-менеджэры PokerStars і вырашылі адзначыць Хэлоўін па-свойму. У ноч з 31 кастрычніка на 1 лістапада, калі на вуліцу вылезлі ўсе чарапахі, у рускоязычнай версіі галоўнай старонкі «пакер-рума №1» з’явіўся новы раздзел.
Гэта раніца навряд ці стала добрай для прафесіяналаў са статусам SuperNova+, бо ім прама сказалі, што ў іх паслугах больш не патрэбны. Аднак надзея на жахлівае непаразуменне ўсё яшчэ тлее – амаль адразу старонку з новаўвядзеннямі выдалілі, а афіцыйнай заява так і не паступіла….
Скажыце, што вы пажартавалі
Але некалькі гадзін таму ўсё ўстала на свае месцы – прадстаўнік PokerStars на 2+2 Мэцью апублікаваў спіс новаўвядзенняў, якія плануецца ўвесці з 2016 года. Дык што ж нас чакае:
– у межах Vip-клуба ўводзіцца новая валюта – Stars Coins замест традыцыйных FPP (прывітанне Full Tilt з яго бяссэнсоўнымі манеткамі)
– «Рэйкбэк па сістэме Робін-Гуд»
Стаўку рэйкбэка цяпер ураўнаюць, яна практычна не будзе залежаць ад абʼёмаў грынду і будзе абмежавана потолкам у 30%
Рэйкбэк для хайролераў адменяць увогуле, ліміты НЛ1к+ цяпер стануць гульнёй чыстага майстэрства (калі, канечне, не вымруць):
І нарэшце, каб кампенсаваць істотныя выдаткі (уключаючы высокую вартасць транзакцый для дэпазітаў і вывадаў сродкаў) на прапанову кэш-гульняў з высокімі стаўкамі, гульцы больш не будуць атрымліваць ачкі VPP у пот-ліміт і безлімітных гульнях з блайндамі ад $5-$10 і вышэй, у гульнях па міксе 8 гульняў – з блайндамі $10-$20 і вышэй, і ў іншых гульнях з фіксаваным лімітам – з блайндамі $10-$15 і вышэй.
– Статус SuperNova Elite будзе паступова скасаваны (адмяняецца консьерж-сэрвіс, прыбіраюцца дадатковыя ўзнагароды за 5кк VPP і 10кк VPP), а да 2017 года, хутчэй за ўсё, перастане існаваць увогуле.
– Пул дазволеных праграм і покернага софту будзе паступова скарачацца і далей, да якіх межаў – пакуль невядома.
– VIP-фрайролы
Тут усё неадназначна. З 1 студзеня адменяецца штоквартальны фрайрол для супернов+, але ўводзяцца дадатковыя фрайролы для гульцоў са статусамі Bronze, Chrome, Silver і Gold:
не ведаю плясаць ці плакаць таму як гуляць я так і не навучыўся)))
такімі тэмпамі і задэпну ў 2016 у джокер старс
шмат ужо дыскусій развялося на покерных форумах
Нам увогуле павінна быць усё адно, што там на нл1к і вышэй. Упэўнены, што ніхто на форуме там не гуляе.
Я вышэй голдвы не падымаўся. У асноўным Сільвер і Хром, калі гуляў яшчэ на ПС, быў. Таму так ці інакш усё застаецца на сваіх месцах.
Што коины ўвядуць, мне здаецца, гэта +. Усё роўна можна ж і перайсці на іншы форум атрымання рейка.
Яшчэ чытаў, што па-іншаму можна будзе атрымаць стеларры і г.д.
У прынцыпе робяць усё для слабых гульцоў або сярэдніх, на нізкіх лімітах.
Праўда і на нл25, чытаў, за тыдзень пры добрым грындзе можна ўзяць Платыну.
Не кажучы ўжо пра лиміты нл50+. Зум, натуральна.
Што рэгі нл200 і вышэй будуць плакаць, мне зусім напляваць.
Самі ўсё твердзяць, што покер – гэта гульня майстэрства і што трэба ўмець выйграваць у опаў, паглядзім, як яны цяпер будуць жыць без рейка.
ну у мяне на цгм ёсць знаёмыя якія вельмі нядрэнна грындзяць, і я толькі рады іх поспехам.
гэтымі зменамі зменіцца ўвесь покер, у цэлым)
Покер не зменіцца, тыя ж 2-4-5 карт. Тыя ж борды і г.д. Зменіцца стаўленьне рэгаў высокіх лімітаў да покера.
Што да некаторых спраў у гэтых рэгаў або ў гульцоў лімітаў нл2-25 – мне не зразумела. Для іх усё засталося тым жа.
Я ўжо не кажу пра гульцоў нл50-200. Там, здаецца, таксама ўсё ОК. Не многія з іх Суперновы. У асноўным Голда і платына.
Цяжка будзе ўжо нл500+ грындэрам.
Усё робіцца на ПС для новых і слабых гульцоў. А не для рэгаў Нл500+. Хвалявацца простым гульцам нл2-25, а таксама нл5 у прыватнасьці, зусім не варта.
А тое, што траблы ў іншых – то такое. Не хочаш гуляць на НЛ 500+, бо гэта для цябе не выгадна – гуляй на нл200. Не хочаш гуляць на нл200 – гуляй на нл100 і г.д.
Суперновай стала быць не выгадна? Спускайся да Хрома і круці ў іх НЛ2. Я сам на нл2 Хром браў за 2 дні. Невымушаная гульня. Чытаў, што і за 5 гадзін бралі. На Хроме паднімуць АЖ на 10%.
Я думаю і веру ў тое, што Голду і нізкія ліміты ўвогуле чапаць і пагаршаць не будуць. Бо на гэтых лімітах гуляе асноўная маса людзей – і навічкоў, і рэгаў і г.д. І усё будзе рабіцца для іх.
Таксама побач з кешам ёсць яшчэ дарагія ХА, гіпер турба або 6 макс.
у гэтым то і сэнс падобных змен, ёсць на ПС 600-700 Супер новы, якія ўжо і толкам прыбытку не прыносяць, і калочуць сабе грошы, а просты люд, глядзючы на іх, не збіраецца з імі спаборнічаць.
некаторыя на іх займаюцца сперсмаспусканнемСтарзам проста трэба што-небудзь мяняць, каб не губляць прыбытак. Фішы радуюцца, рэгі плачуць, прыкладна так.
Супер-нов – рэч амаль такая. У ТГ дзесьці нават ідзе ўцечка іх. Чытаў.
Таму і пішу, што нас гэта зусім не датычыць. А багатыя людзі, якія заходзяць на высокія ліміты, каб проста пагуляць, ім увогуле пафіг на якія-небудзь суперновы, рэйкі і г.д. Яны заходзяць проста пагуляць у покер.
У святле апошніх навінаў ад PokerStars настрой многіх гульцоў моцна сапсаваўся, бо найбуйнейшы покер-рум выпусціў прэс-рэліз, у якім дакладна даў зразумець, што рэгулярныя і вопытныя гульцы ў 2016 годзе будуць зарабляць прыкметна менш. Каб хоць як-небудзь скрасці гэту сітуацыю і трохі падняць настрой нашым карыстальнікам, прапаную ўспомніць папулярнае забаўляльнае покернае відэа ў агучцы ад Кураж-Бамбей.
Дзеянне адбываецца ў тэлевізійным шоу The Big Game, у той час, калі покер знаходзіўся на піке папулярнасці і заваёўваў сэрцы новых гульцоў. За сталом сабраліся сапраўдныя прафесіяналы: Данілка Негрэану, Філя Хельмут, Філ Лак, Антон Г (Тоні Джы), дзядуля ў капялюшы (Дойл Брансан) і Эрнестушка Віггінс, якому выпала гонар змагацца з вядомымі гульцамі.
Відэа носіць толькі забаўляльны характар і ўмещае ў сябе сапраўды добры гумар, таму не палянуйцеся яго паглядзець, што ў выніку падніме ваш настрой.
Крыніца: cardmates
Даўно пара, думалі жыць за кошт бедненькіх фішак!
палістаў старыя добрыя покерныя форумы, асаблівага негатыву не заўважыў
Я думаю гэта нам на руку сыграе. Фрыкі для хромаў выраслі на 5к.
А тое, што вышэй Платынум Стар мяне не датычыць !)
Фрыкі павялічыліся. Ідыётаў не паменшылася. Усё, што яны павялічылі, – кропля ў моры ў параўнанні з тым, што яны паменшылі. Вы паглядзіце, як у 2016 для ўсіх статус стеллары трэба будзе выкупляць. там увогуле ўжс.
Ужо, па-мойму, месяц як гэтую сістэму тэстуюць у Вялікабрытаніі. У Ай-покера во колькі покер-румаў, велкам туды, калі Старсы не падыходзяць 😁