Покерны фрирол ад PokerDom у гонар дня нараджэння 4LUCK
9-годдзе 4LUCK
|
8 August 2022
ад
VyacheslavLenin
|
153 Адказу
|
6,260 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ўдзельнічаю
leonidp93
Увага!!!
Даныя жадаючых удзельнічаць у турніры будуць прымацца да 19:00 МСК.
Усе карыстальнікі, якія адпісаліся ў гэтай тэме пазней гэтага часу, улічаныя не будуць.
Паспяшайцеся.
Удзельнічаю. tahion (Колькасць паведамленняў яшчэ можна ж набраць да 19-00? усё правільна?)))
Не. Не атрымаецца. Чытайце, што па гэтым пытанні ўказаў мадэратар у чаце.
Не, на момант удзелу ў конкурсе вы павінны быць актыўным карыстальнікам рэсурсу і мець у актыве мінімум 50 пастоў.
Гэта будзе падобна на флуд)
У гэтым увесь сэнс правілаў: турнір прадугледжаны для больш актыўных карыстальнікаў.
Я ўдзельнічаю
bigdor
Вельмі шкада, што нельга паўдзельнічаць у фрыроле і існуе такое абмежаванне ў 50 пастоў. Скажу шчыра, калі б я ведаў, што ў будучыні будзе запланаваны такі круты фрырол, я б кожны дзень як мінімум па 1 посту пісаў! Тим больш што мне ёсць што цікавага расказаць з свету казіно!) Але шкада, што нельга паспяваць гэта зрабіць за сёння. я ўжо нават думаў блог стварыць свой і туды напісаць. Шкада што такое абмежаванне і пра яго я даведаўся толькі сёння.
Ладна, жадаю ўсім удачы! паўдзельнічаю тады ў пятнічным турніры!
Цяпер будзеце ведаць. Што актыўнасць на форуме заахвочваецца і ўдзелам у такіх турнірах таксама.
Дзякуй, што растлумачылі. Мне ваш форум і вашы акцыі падабаюцца, усё класна зроблена. Буду старацца быць тут часцей і не толькі ў ролі чытача чужых пастоў (звычайна так і бывае). Проста я тут нікога не ведаю, мяне таксама, таму як бы не ведаю, пра што пісаць… Але спадзяюся, што калі буду актыўным карыстальнікам, калі-небудзь у будучыні будзе і паахвочванне))). А ўвогуле гэты фрірол вельмі класны! Я б нават не пашкадаваў унесці бай-ін 100 рублёў з такой гарантыяй, каб пагуляць у ім.
А тут не трэба каго-небудзь асабіста ведаць, каб дзяліцца сваім досведам гульні, ёсць пра што расказаць – выдатна, няма – таксама не кепска, тут шмат карыснай інфы адносна геймінг індустрыі і не толькі.
удзельнічаю мой нік 1lvan
Не, не ўдзельнічаеш. Толькі калі хочаш жыццё форумчанам сапсаваць. Прызы табе не дастануцца. А людзей выкінуць можаш, якія маюць права на ўдзел і прыз.
Я ўдзельнічаю
VMEDA94
Так атрымліваецца, што ўдзельнічаць могуць усе. А прызы атрымаюць толькі тыя, хто падыходзіць пад умовы.
Вы ведаеце, што вам любога роду падарункі ад латэста проціпаказаныя ўрачом. Таму што ў вас на іх дзікая алергія.
Я ўдзельнічаю
BTCpacan123
Не ўдзельнічаеце. Калі ласка, уважліва чытайце ўмовы.
Я ўдзельнічаю. Нік xamkaa
Я ўдзельнічаю
svaavs
Удзельнічаю нік tyuumenchik
Я ўдзельнічаю. torpedo152
Удзельнічаю нік kser27
Дзякуй Латесту за фрыху!
З юбілеем Вас!
Я ўдзельнічаю.provokator500
Я ўдзельнічаю
pe4enka